Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμήν, οι drivers είναι οκ και αν δεν κάνει πατάτα με την τιμολόγηση όλο το κομμάτι κάτω από 400€ θα είναι δικό της.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 575
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω 2 PC Σχεδον ιδια Ι3 12100F το ενα φοραει μια RX 6750 asrock phantom gaming και το αλλο μια Α770 ARC asrock phantom gaming! Εχω να πω μονο καλα λογια για την ARC μετανιωσα που την εβαλα στο PC του γιου μου και κρατησα στο δικο μου PC την 6750! ανηπομονω για την Battlemage που σιγουρα θα παρω!

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, Stalin1917 said:

Εχω να πω μονο καλα λογια για την ARC μετανιωσα που την εβαλα στο PC του γιου μου και κρατησα στο δικο μου PC την 6750!

Γιατί; Σε ότι benchmark υπάρχει online η ARC είναι πιο αργή...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, elpenor είπε

Γιατί; Σε ότι benchmark υπάρχει online η ARC είναι πιο αργή...

Φιλε εχω μονιτορ 1080 60Hz οποτε και με τις 2 παιζω τα παντα ultra 60 fps κλιδωμενο γιατι δεν εχει νοημα αφου η οθονη δεν υποστηριζει! Αλλα με την 6570 στο Lol παραδειγμα οταν μπαινω σε game gia 1-2 sec κολλαει η 770 δεν το εκανε! και καποια αλλα πολυ μικρα πραγματακια τα εκανε η ARC ποιο smooth! η 6570 ειναι ποιο δυνατη σιγουρα αλλα ξερεις καμια φορα δεν ειναι μονο τα FPS! Το Adrenalin για παραδειγμα εχει τοσες ρυθμισεις που με μπουκωνει! Τις πηρα και τις 2 ιδια τιμη 330 ευρω απο skroutz

Επεξ/σία από Stalin1917
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...