Προς το περιεχόμενο

Asus 17.3" (i7-7700HQ/8GB/1TB/GTX 1050 4GB) 900€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ASUS.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΧΩ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΕΧΩ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ASUS.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΑΞΙΑΣ 900 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΑΡΑΔΕΤΟ SERVICE ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ.

Ιστορικό.

24/07/2018. Αγορά από το κατάστημα Public του φορητού Η/Υ ASUS FX753FB-GC071T i7/8/1TB/1050 (SN:J3N0CV028088106), αριθμός παραστατικού: 706003ΑΠΔΑ245539.

22/06/2019. Χαλάει ο σκληρός δίσκος. Τον πηγαίνω στο Public εντός εγγύησης.

29/07/2019. 37 ημέρες μετά (αν είναι δυνατόν!!!!) μου παραδίδει το Public τον H/Y με αλλαγμένο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ σκληρό δίσκο και με χαμένα τα δεδομένα ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ. Μου είπαν ότι αν ήθελα να μην χαθούν τα δεδομένα θα έπρεπε να πληρώσω την ASUS για να μεταφέρει τα δεδομένα από τον χαλασμένο στον καινούργιο σκληρό δίσκο.. Το ποσό ήταν τεράστιο που μου ζητούσαν και με εξώθησαν ουσιαστικά να δεχτώ την απώλεια των δεδομένων μου. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Εντός εγγύησης αντικατάσταση σκληρού δίσκου και μου ζητάνε λεφτά για τα δεδομένα που δεν φέρω καμία ευθύνη για την απώλεια τους. Η ευθύνη βαρύνει 100% το μηχάνημα της ASUS από την στιγμή που είναι εντός εγγύησης.

29/06/2020. Χαλάει πάλι ο Η/Υ. Τον πηγαίνω στο Public εντός εγγύησης.

10/07/2020. 11 ημέρες μετά μου παραδίδει το Public τον Η/Υ με αλλαγμένες ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗ και ΟΘΟΝΗ.

17/07/2020. Ξαναχαλάει ο Η/Υ. 3η φορά εντός εγγύησης χαλάει ο Η/Υ. Τον πηγαίνω στο Public εντός εγγύησης.

24/08/2020. 38 ημέρες μετά (αν είναι δυνατόν!!!!) μου παραδίδει το Public τον H/Y με αλλαγμένη ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ μπαταρία. (Έκανα 38 ημέρες να αλλάξουν μια μπαταρία?????). Μου λένε ότι υπάρχει χρέωση 79,50€ για την μπαταρία που έχει μόνο 3 μήνες εγγύηση. Ρωτάω, πως είναι δυνατόν αφού η μπαταρία είναι ενσωματωμένη στον Η/Υ και χωρίς να δουλεύει η ενσωματωμένη μπαταρία δεν γίνεται να δουλέψει το μηχάνημα που έχει 24 μήνες εγγύηση. «Πολιτική της εταιρείας ASUS», μου λένε. Άρα το μηχάνημα δεν έχει εξολοκλήρου 2 χρόνια εγγύηση, τους λέω. «Ναι» μου λένε δεν έχει. Η μπαταρία που χωρίς αυτή δεν ανοίγει ο Η/Υ ακόμα με τον φορτιστή πάνω στο Η/Υ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Τι εγγύηση έχει το μηχάνημα τώρα που έχει ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ οθόνη, μητρική και μπαταρία, ρωτάω στο Public. Κάναμε ερώτημα και μας είπα ότι έχει 1 μήνα μόνο τα parts και 3 μήνες η μπαταρία, αρχομένης από σήμερα μου λένε. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Πάω στο ταμείο ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΧΕΔΟΝ 80 ΕΥΡΩ και παίρνω το μηχάνημα.

03/09/2020. 9 ημέρες μετά από το τελευταίο service, ΞΑΝΑΜΑΝΑΧΑΛΕΙ Ο Η/Υ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!

Μια ο σκληρός χαλάει, μια η μητρική, μια η οθόνη, μια η μπαταρία.

Σε 2 χρόνια το μηχάνημα έχει χαλάσει τρεις φορές

Για τουλάχιστον 86 ημέρες (ΣΧΕΔΟΝ 3 ΜΗΝΕΣ) στα 2 χρόνια της εγγύησης το μηχάνημα ήταν για service.

Μηχάνημα 900€ και χαλάει συνεχώς.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια δεν ειναι καμια ιδιαιτερη προσφορα.. για τιμη προς σπεκς μετριο ειναι αλλα οπως λεει και το παιδι παραπανω ^^ αυτα τα μοντελα της Asus με αυτο το form factor βγαζουν συνεχεια προβληματα και συμπληρωνω εγω υπερθερμαινονται(δες asus fx504), και δεν ειναι και της καλυτερης ποιοτητας..  προσωπικα δεν θα το παιρνα ουτε 500 να το εβρισκα.. εγω ειχα παρει το xiaomi mi gaming laptop (απιστευτη ψυξη και ποιοτητα κατασκευης γενικοτερα) με 1060 και i7 8750h(κλασσης ανωτερο απο τα σπεκς του asus) στα 900 αρχες του 18 και πηρα, και το 19 100 ευρω πισω πιστωση επειδη ηταν ακομα σε εγγυηση και μπορεσα να αντικαταστησω το πληκτρολογιο (15 ευρω:D) που εβγαλε θεμα(ισως να φταιω και εγω σε αυτο, το ειχα ανοιξει για καθαρισμα και αλλαγη παστας, και γενικα συντηρηση, αλλα δεν το ελεγξαν). -100 ευρω συνολο κλασσης ανωτερη συσκευη 2,5 χρονια πριν, και μην μου πειτε δεν εχω εγγυηση ναι το πηρα απο εξωτερικο-ειδαμε και στο παιδι απο πανω που ειχε τι εγινε,(μου εχουν γινει τετοιες πατατιες πολλες φορες με λαπτοπ ιδιαιτερα παλιοτερα, εδω μου εχει τυχει στο επισημο service μιας επωνυμης εταιρειας χρονια πριν 2009 να μου αλλαξουν πλακετα και να μου βαλουν του κατωτερου μοντελου σε ενα λαπτοπ των 1000 σχεδον ευρω, ουσιαστικα απο i5 με πηγαν σε i3, ενω το πηγα για αλλαγη του ηχειου που τα επαιξε ξαφνικα, αυτο ειναι το αστειο, δεν ηταν soldered στην πλακετα, και οταν τους το πηγα να το τριψω στην μουρη μου ελεγαν πως ειχε i3 απο την αρχη.)  ειναι και να μην σου τυχει κατι τετοιο...  . Γενικοτερα ομως δεν το βρισκω ιδιαιτερα value το συγκεκριμενο laptop. και πλαστικουρα φαινεται-γενικα εχεις δεν εχεις εγγυηση ειναι να ξερεις τι παιρνεις απο την αρχη, ορισμενα λαπτοπ ειναι πιο ζημιαρικα και απο αμαξι 40ετιας.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, kikirikoublog είπε

Η μπαταρία που χωρίς αυτή δεν ανοίγει ο Η/Υ ακόμα με τον φορτιστή πάνω στο Η/Υ

Συμφωνω και στα υπολοιπα, αλλα να το τονισουμε αυτο το σημειο, γιατι συμβαινει σε παρα πολλα asus και δεν το ξερουν οι αγοραστες.

Ειναι τραγικη μηχανολογικη σχεδιαση.

Δινουν επιτηδες πιο φθηνο φορτιστη, για να σκισουν τον χρηστη στην πορεια, ευελπιστωντας στα εξτρα εσοδα απο πανακριβες αντικαταστασεις γνησιων μπαταριων.

Επιπλεον βαζουν επιτηδες την μπαταρια σε σημειο που πρεπει να ξηλωσεις ολο το λαπτοπ (και την οθονη) για να την αλλαξεις.

Στα βιντεακια στο youtube για αλλαγη μπαταριας, πεφτει το κραξιμο της αρκουδας στους σχεδιαστες.

Δικη μου εμπειρια με ASUS ROG G751JT, αγορασμενο 2015/Δεκ.

Παρηγγειλα συμβατη μπαταρια και μολις βρω χρονο σε κανα μηνα, την αλλαζω και το σκοτωνω οσο-οσο.

Εχει τελειωσει η Asus στα φορητα. Κριμα...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...