Peter_Line Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε υπόψιν "2k" = 1920x1080 Έχεις δίκιο. Ενδιαφέρομαι για 2560 × 1440. Τέτοια ανάλυση μπορεί να υποστηρίξει;
paylidis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μόνο η μάρκα με χαλάει. Αν ήταν ένα hp ή dell θα το είχα ήδη πάρει στα χέρια μου...! Όπως και να έχει ευχαριστούμε ts
ZauZ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Peter_Line είπε Έχεις δίκιο. Ενδιαφέρομαι για 2560 × 1440. Τέτοια ανάλυση μπορεί να υποστηρίξει; Ναι μπορεί. Και 4K μπορεί λογικά χωρίς πρόβλημα.
aelaos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Καλύτερα κρατήστε τα λεφτά σας . Σε λίγο θα έρθουν οι καινούργιοι της 8ης γενιάς μ 50% περισσότερους πυρήνες και Threads καλύτερο design και καλύτερες οθονες. Επίσης η οθόνη του δεν είναι ips και υστερεί από τα ROG μοντέλα . Κρίμα είναι να πας σε τέτοια επίπεδα τιμών χωρίς ips , ssd και με 1050 μόνο. Υποθέτω θα γίνουν πιο καλές προσφορές σε 7700 μοντέλα κάποια στιγμή . Πάντως τα καινούργια Lenovo φαίνονται αρκετά δελεαστικά : 1
therion13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, ZauZ είπε Για όνομα… σταματήστε να λέτε ότι δεν πληρώνει κάποιος ΦΠΑ. Το ΦΠΑ εκπίπτει απλά από τα έξοδα ενός επαγγελματία όπως γίνεται τα τελευταία 150 χρόνια… Το «ποιος πάει τα λεφτά στο ταμείο» έχει αλλάξει απλά. Με απλά λόγια … Αν εγώ είμαι επαγγελματίας και αγοράσω ένα laptop 1240 ευρώ τελική… στο ταμείο θα πληρώσω 1000 ευρώ (240 το ΦΠΑ που δεν θα το πληρώσω εκείνη τη στιγμή) αλλά τέλος τριμήνου εάν δεν έχω έσοδα θα έρθει η εφορία και θα μου ζητήσει 240 ευρώ επιπλέον στη δήλωση… Το μόνο που εξυπηρετεί αυτό το πράγμα είναι το ότι το κράτος δεν χάνει τα λεφτά από το ΦΠΑ που κάποιοι το έτρωγαν αντί να το αποδίδουν κάθε μήνα, δίμηνο ή τρίμηνο. Ναι μπορεί. Το μόνο εύκολο να φανερώσεις έσοδα. Απλος τα πας όλα νόμιμα
Otacon Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Για όποιον ενδιαφέρεται, το συγκεκριμένο θεωρώ ότι είναι προσφορά μόνο αν συνδυαστεί με το 20% του i-bank Pay, οπότε και βγαίνει 719€. 1 ώρα πριν, paylidis είπε Μόνο η μάρκα με χαλάει. Αν ήταν ένα hp ή dell θα το είχα ήδη πάρει στα χέρια μου...! Όπως και να έχει ευχαριστούμε ts Τι σε χαλάει στη μάρκα; Είχες στο παρελθόν κακές εμπειρίες με laptops της ASUS; Επίσης τα HP δεν είναι που θεωρούνται τα λιγότερα αξιόπιστα laptops; Ή έχει αλλάξει κάτι την τελευταία διετία; 1 ώρα πριν, aelaos είπε Καλύτερα κρατήστε τα λεφτά σας . Σε λίγο θα έρθουν οι καινούργιοι της 8ης γενιάς μ 50% περισσότερους πυρήνες και Threads καλύτερο design και καλύτερες οθονες. Επίσης η οθόνη του δεν είναι ips και υστερεί από τα ROG μοντέλα . Κρίμα είναι να πας σε τέτοια επίπεδα τιμών χωρίς ips , ssd και με 1050 μόνο. Υποθέτω θα γίνουν πιο καλές προσφορές σε 7700 μοντέλα κάποια στιγμή . Πάντως τα καινούργια Lenovo φαίνονται αρκετά δελεαστικά : Τα laptops 17" με i7 8ης γενιάς προφανώς και δε θα έρθουν σε τιμές κάτω του χιλιάρικου, άρα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Επίσης με τη συγκεκριμένη λογική καλύτερα να περιμένει κάποιος 6-12 μήνες ώστε να έχει και 100% περισσότερους πυρήνες (βρίσκονται προ των πυλών οι οκταπύρηνοι i7), και GeForce Volta/Ampere/whatever (η τρέχουσα αρχιτεκτονική συμπληρώνει 2 χρόνια κυκλοφορίας), και 802.11ax, και και και... Η τρέχουσα περίοδος ενδείκνυται για αγορά laptop μόνο αν το έχεις άμεσα ανάγκη ή πετύχεις κάτι σε εξαιρετική τιμή. Όποιος δε θέλει να αισθάνεται ότι έχει outdated hardware, κάνει υπομονή και προσπερνάει την 8η γενιά της Intel και τη σειρά 10 της Nvidia. Το καλύτερο design στο οποίο αναφέρεσαι είναι αφενός υποκειμενικό, αφετέρου μη εγγυημένο. Οι καλύτερες οθόνες επίσης δεν είναι εγγυημένες, δεν έχω ακούσει ούτε για κάποια νέα τεχνολογία που θα γίνει mainstream, ούτε ότι το 1440p θα καθιερωθεί σαν standard στα laptops. Τέλος αυτό που λες ότι δεν έχει IPS κατά 99% δεν ισχύει. Στο Skroutz αναφέρει όντως ότι δεν έχει IPS, αλλά στο site της ASUS αναφέρει το αντίθετο, όπως και στο Media Markt.
paylidis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, Otacon είπε Τι σε χαλάει στη μάρκα; Είχες στο παρελθόν κακές εμπειρίες με laptops της ASUS; Επίσης τα HP δεν είναι που θεωρούνται τα λιγότερα αξιόπιστα laptops; Ή έχει αλλάξει κάτι την τελευταία διετία; Δε ξέρω. Δε μου αρέσει δε μου γεμίζει το μάτι που λένε. Για τα hp δε ξέρω τι λένε εγώ ξέρω ότι έχω 15 χρόνια hp (4 στη σειρά) και μόνο ένας φορτιστης μου χάλασε στο τελευταίο. Και τα δουλεύω πολύ, παρά πολύ, τα λαπτοπ μου Το σέρβις τους δε ξέρω καν που είναι...δε χρειάστηκαν ούτε βίδα. Ε πως να αλλάξω μάρκα; με τα dell πάλι ναι μεν χρειάστηκε σε κάποια dell που είχαμε το σέρβις αλλά ήταν σπαθί.
spectaculator Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Το σκέφτομαι! Μου τη δίνει που μπορεί να σκάσω ένα χιλιάρικο τώρα και του χρόνου να μην αξίζει ούτε τα μισά. Θα μου πεις έτσι είναι η τεχνολογία, αλλά τα καβούρια στις τσέπες μου...
aelaos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 12 ώρες πριν, Otacon είπε Για όποιον ενδιαφέρεται, το συγκεκριμένο θεωρώ ότι είναι προσφορά μόνο αν συνδυαστεί με το 20% του i-bank Pay, οπότε και βγαίνει 719€. Τι σε χαλάει στη μάρκα; Είχες στο παρελθόν κακές εμπειρίες με laptops της ASUS; Επίσης τα HP δεν είναι που θεωρούνται τα λιγότερα αξιόπιστα laptops; Ή έχει αλλάξει κάτι την τελευταία διετία; Τα laptops 17" με i7 8ης γενιάς προφανώς και δε θα έρθουν σε τιμές κάτω του χιλιάρικου, άρα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Επίσης με τη συγκεκριμένη λογική καλύτερα να περιμένει κάποιος 6-12 μήνες ώστε να έχει και 100% περισσότερους πυρήνες (βρίσκονται προ των πυλών οι οκταπύρηνοι i7), και GeForce Volta/Ampere/whatever (η τρέχουσα αρχιτεκτονική συμπληρώνει 2 χρόνια κυκλοφορίας), και 802.11ax, και και και... Η τρέχουσα περίοδος ενδείκνυται για αγορά laptop μόνο αν το έχεις άμεσα ανάγκη ή πετύχεις κάτι σε εξαιρετική τιμή. Όποιος δε θέλει να αισθάνεται ότι έχει outdated hardware, κάνει υπομονή και προσπερνάει την 8η γενιά της Intel και τη σειρά 10 της Nvidia. Το καλύτερο design στο οποίο αναφέρεσαι είναι αφενός υποκειμενικό, αφετέρου μη εγγυημένο. Οι καλύτερες οθόνες επίσης δεν είναι εγγυημένες, δεν έχω ακούσει ούτε για κάποια νέα τεχνολογία που θα γίνει mainstream, ούτε ότι το 1440p θα καθιερωθεί σαν standard στα laptops. Τέλος αυτό που λες ότι δεν έχει IPS κατά 99% δεν ισχύει. Στο Skroutz αναφέρει όντως ότι δεν έχει IPS, αλλά στο site της ASUS αναφέρει το αντίθετο, όπως και στο Media Markt. Μάλλον δεν τα είδες καλά . 100% είναι οθόνη non ips . Για το συγκεκριμένο είχα ενδιαφερθεί και παλιότερα , και από τα reviews που είδα , όλοι σχολιάζουν ότι η οθόνη είναι το αδύνατο σημείο του . Αλλά κοντός ψαλμός αλληλλούια όποιος ενδιαφέρεται ας πάει από κοντά σε mediamarkt , public να το δει από κοντά αν του κάνει η οθόνη. Επίσης συμφωνώ με αυτό που λες ότι αν περιμένεις θα βγαινουν συνέχεια καινούργια μοντέλα, αλλά τα νέα μοντέλα της σειρας 8 είναι θέμα ημερών να εμφανιστουν και ήδη το public έχει κάποια. Επίσης το άλμα από 4 σε 6 πυρήνες είναι σημαντική αναβάθμιση αν σκεφτεις ότι τα τελευταία χρόνια είχαμε το πολύ 4πύρηνους. 1
Otacon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, aelaos είπε Μάλλον δεν τα είδες καλά . 100% είναι οθόνη non ips . Για το συγκεκριμένο είχα ενδιαφερθεί και παλιότερα , και από τα reviews που είδα , όλοι σχολιάζουν ότι η οθόνη είναι το αδύνατο σημείο του . Αλλά κοντός ψαλμός αλληλλούια όποιος ενδιαφέρεται ας πάει από κοντά σε mediamarkt , public να το δει από κοντά αν του κάνει η οθόνη. Επίσης συμφωνώ με αυτό που λες ότι αν περιμένεις θα βγαινουν συνέχεια καινούργια μοντέλα, αλλά τα νέα μοντέλα της σειρας 8 είναι θέμα ημερών να εμφανιστουν και ήδη το public έχει κάποια. Επίσης το άλμα από 4 σε 6 πυρήνες είναι σημαντική αναβάθμιση αν σκεφτεις ότι τα τελευταία χρόνια είχαμε το πολύ 4πύρηνους. Τι ακριβώς δεν είδα καλά; Σου παρέθεσα 2 links, ένα από την ίδια την κατασκευάστρια εταιρεία κι ένα από κατάστημα όπου αναφέρεται ότι η οθόνη είναι IPS. Αν δε σε καλύπτουν πάρε και άλλα: Αναφορά σε κείμενο In the review below, we will be taking a closer look at the budget configuration of the ASUS ROG Strix GL753VD, which in many regions is also called FX753VD. The only real difference between the original and the re-branded FX753VD version is the missing ROG logo on the lid of the latter and the “only red” LED keyboard backlight opposed to the RGB illumination on the GL753VD. Anything else is just about the same – hardware configuration, cooling system and most probably in most regions – the same IPS panel. Πηγή Αναφορά σε κείμενο Yes, I've checked it. FX753VD comes with a FHD IPS display. Πηγή Εσύ μπορείς να μου παραθέσεις τα reviews όπου όλοι σχολιάζουν ότι η οθόνη είναι το αδύνατο σημείο του; Όσον αφορά τα laptops με 6πύρηνους Coffee Lake, το φθηνότερο αυτή τη στιγμή στα Public κοστίζει 1.699€, σχεδόν τα διπλάσια χρήματα από το laptop του θέματος. Συμφωνώ μαζί σου ότι είναι άλμα η μετάβαση από 4 σε 6 πυρήνες (ας είναι καλά η AMD... ), αλλά μην περιμένεις να βρεις laptop με 6 πυρήνες σε προσφορά πριν την Black Friday στην καλύτερη.
lionheart75 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως προτιμώ να δώσω ~170 ευρώ παραπάνω και να πάρω αυτό με όποια θετικά ή αρνητικά έχει: https://www.amazon.com/Acer-Predator-i7-7700HQ-1060-6GB-G3-571-77QK/dp/B06Y4GZS9C/ref=sr_1_3 Και μη μου πείτε για θερμοκρασίες και τα λοιπά καθώς αν δίνεις 1000ρικο για gaming laptop και τσιγγουνευτείς τα ευρώ για μια καλή βάση ψύξης είσαι το λιγότερο τραγικός. Η 1050 η απλή για gaming δεν νομίζω ότι πλέον αξίζει. Kακά τα ψέμματα. Και επειδή ακριβώς το laptop θα αγοραστεί κυρίως για gaming χρήση, δεν θα έπαιρνα κάτι απο 1060 και κάτω αυτή τη χρονική περίοδο. Επιπλέον καλύτερα να πάρει κάποιος ένα 15άρι και όταν το έχει σπίτι να το έχει συνδεδεμένο σε οθόνη και πάνω σε βάση ψύξης. Ένα τέτοιο θα ήταν ακόμα καλύτερο να έχετε στο γραφείο σας αν γουστάρετε περιποιημένα πράγματα: https://www.amazon.co.uk/1home-Notebook-Monitor-Adjustable-Rotation/dp/B074T9Y6G2/ref=sr_1_3 Έτσι έχετε και την φορητότητα του 15" αλλά και ένα δυνατό μηχάνημα desktop replacement στο σπίτι. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από lionheart75 5
xKoctakizGR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 13 ώρες πριν, lionheart75 είπε Πάντως προτιμώ να δώσω ~170 ευρώ παραπάνω και να πάρω αυτό με όποια θετικά ή αρνητικά έχει: https://www.amazon.com/Acer-Predator-i7-7700HQ-1060-6GB-G3-571-77QK/dp/B06Y4GZS9C/ref=sr_1_3 Και μη μου πείτε για θερμοκρασίες και τα λοιπά καθώς αν δίνεις 1000ρικο για gaming laptop και τσιγγουνευτείς τα ευρώ για μια καλή βάση ψύξης είσαι το λιγότερο τραγικός. Η 1050 η απλή για gaming δεν νομίζω ότι πλέον αξίζει. Kακά τα ψέμματα. Και επειδή ακριβώς το laptop θα αγοραστεί κυρίως για gaming χρήση, δεν θα έπαιρνα κάτι απο 1060 και κάτω αυτή τη χρονική περίοδο. Επιπλέον καλύτερα να πάρει κάποιος ένα 15άρι και όταν το έχει σπίτι να το έχει συνδεδεμένο σε οθόνη και πάνω σε βάση ψύξης. Ένα τέτοιο θα ήταν ακόμα καλύτερο να έχετε στο γραφείο σας αν γουστάρετε περιποιημένα πράγματα: https://www.amazon.co.uk/1home-Notebook-Monitor-Adjustable-Rotation/dp/B074T9Y6G2/ref=sr_1_3 Έτσι έχετε και την φορητότητα του 15" αλλά και ένα δυνατό μηχάνημα desktop replacement στο σπίτι. το τελωνειο ξεχασες φιλε!! σημαντικο πολυ
bill987 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, xKoctakizGR είπε το τελωνειο ξεχασες φιλε!! σημαντικο πολυ Μαζί με το τελωνείο είναι η τιμή που έγραψε . 1
lionheart75 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, xKoctakizGR είπε το τελωνειο ξεχασες φιλε!! σημαντικο πολυ Όπως έγραψε και ο @bill987 η τιμή είναι μαζί με τελωνείο, δηλαδή ~1070 ευρώ με την σημερινή ισοτιμία όλα μαζί (μεταφορικά+δασμοί).
lionheart75 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Update για όσους αποφεύγουν - φοβούνται αγορές απο εξωτερικό Καλύτερη περίπτωση απο του τίτλου απο Ελλάδα με τον φρέσκο - καλύτερο του i7 7700HQ τον i5-8300H, την 1050 την απλή αλλά 256GB ssd με 50 ευρώ λιγότερα στα 849€ και την δυνατότητα άτοκων δόσεων: https://www.mediamarkt.gr/el/product/_asus-tuf-gaming-fx504gd-e4332t-intel-core-i5-8300h-8gb-256gb-ssd-geforce-gtx-1050-4gb-full-hd-1213047.html?ga_query=i5-8300H Eνώ λίγο καλύτερη περίπτωση για gaming πάλι απο Ελλάδα με τον i5-8300Η, κάρτα 1050 Ti αλλά 1 Τb μηχανικό όπως αυτό του τίτλου και θα χρειαστεί οπωσδήποτε ssd στα 890€: https://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=25215 https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-Core-i5-8300H-vs-Intel-Core-i7-7700HQ/3254vs2906 Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από lionheart75 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις