sir ImPeCaBlE Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ψάχνω ένα κινητό για την αδερφή μου. Μέχρι τώρα είχε ένα lenovo A6000 και ψάχνει κάτι παρόμοιο. Budget έβαλα τα 100€ αλλά και λίγο να ξεφύγουμε δε πειράζει. Το θέμα είναι ότι θέλει κινητό από κάποια "γνωστή" εταιρία πχ Lenovo, Samsung, LG κτλ. Δηλαδή κινέζικα τύπου Xiaomi, Meizu δε παίζουν. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: <140€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Messenger, Viber, Instagram, τα κλασσικά 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Ιδανικά όχι μεγαλύτερο από 5" 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Όχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΝΑΙ 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δε νομίζω 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ευπρόσδεκτο 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μόνο Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι αν και μάλλον θα προτιμήσω κάποιο από τα "μεγάλα". 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο Ευχαριστώ! Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από sir ImPeCaBlE
SeNNinhA Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Απλα πες της οτι τα «επωνυμα» θα σερνονται γιατι θα πληρωσεις ονομα για το τιποτα με χειροτερη συσκευη. Η Lenovo μαλιστα δεν διακρινεται για την ποιοτητα της και ειναι πολυ πιο πισω στα παντα σε σχεση με τις γνωστες κινεζικες. Ενα Xiaomi Redmi 5 ή 4Χ θα ηταν καλη επιλογη με λιγα παραπανω χρηματα
bill27 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 δεν βρηκα καποιο αλλο εκτος απο το νοκια 3 σε επωνυμο https://www.skroutz.gr/s/11165606/Nokia-3-Dual.html
saruman123 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, sir ImPeCaBlE είπε Ψάχνω ένα κινητό για την αδερφή μου. Μέχρι τώρα είχε ένα lenovo A6000 και ψάχνει κάτι παρόμοιο. Budget έβαλα τα 100€ αλλά και λίγο να ξεφύγουμε δε πειράζει. Το θέμα είναι ότι θέλει κινητό από κάποια "γνωστή" εταιρία πχ Lenovo, Samsung, LG κτλ. Δηλαδή κινέζικα τύπου Xiaomi, Meizu δε παίζουν. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: ~100€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Messenger, Viber, τα κλασσικά 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Ιδανικά όχι μεγαλύτερο από 5" 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Όχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Όχι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΝΑΙ 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δε νομίζω 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ευπρόσδεκτο 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μόνο Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι αν και μάλλον θα προτιμήσω κάποιο από τα "μεγάλα". 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο Ευχαριστώ! https://www.skroutz.gr/s/12707634/Lenovo-Moto-G5S-Dual-32GB.html#reviews 1
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Ευχαριστώ για τις προτάσεις! Τα δεδομένα άλλαξαν λίγο. Τελικά το budget μπορεί να φτάσει μέχρι τα 140€ (αυστηρά όμως), δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα με τα "κινέζικα" και θα εκτιμηθεί καλή κάμερα. Quote του "πελάτη" :P: Αναφορά σε κείμενο Θέλω να είναι dual sim, να έχει μια καλή φωτογραφική, να μπαίνω facebook, messenger, instagram, pinterest, viber και γενικά λίγο ιντερνέτ.Να μην κολλάει κ από μέγεθος πάνω κάτω αυτό που έχω (5"), όχι πολύ μεγαλύτερο. Βάση αυτών είμαι ανάμεσα από το Moto G5s και Redmi 4x. Τείνω προς το Moto γιατί διάβασα ότι έχει καλύτερη κάμερα. Ενστάσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα