gazp Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Καλημερα σε ολους! Προσφατα ο αδερφος μου αγορασε το Xiaomi Redmi Note 4x μιας και το παλιο του κινητο ειχε ψοφησει. Δυστυχως ομως, απο την πρωτη κι ολας ημερα, η ποιοτητα κλησης ειναι παρα πολυ κακη! Συγκεκριμενα, ο αδερφος μου ακουει το συνομιλητη του, ολοι οι υπολοιποι ομως ειτε τον ακουμε με διακοπες, ειτε με αλλοιωση ηχου (ενα πραγμα σα να τρεχουνε νερα μες τη γραμμη 😛 ) κλπ. Δοκιμασε και εκανε οτι Update υπηρχε απ την Xiaomi, ενα απο αυτα τα Updates μαλιστα υποτιθεται οτι εφτιαχνε το συγκεκριμενο προβλημα, ομως βελτιωση καμμια. Αρα?? Παιζει κατι με καποια ρυθμιση/ενημερωση κ.ο.κ. η να το παει εκει που το πηρε για ελεγχο?
cloud13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Για μενα ας δοκιμασει μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων που ισως το φτιαξει αν ειναι software το θεμα. Επομενο βημα μια αλλη εφαρμογη για κλησεις. Αν το συνεχισει το σερβις ειναι μονοδρομος.
saruman123 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, gazp είπε Καλημερα σε ολους! Προσφατα ο αδερφος μου αγορασε το Xiaomi Redmi Note 4x μιας και το παλιο του κινητο ειχε ψοφησει. Δυστυχως ομως, απο την πρωτη κι ολας ημερα, η ποιοτητα κλησης ειναι παρα πολυ κακη! Συγκεκριμενα, ο αδερφος μου ακουει το συνομιλητη του, ολοι οι υπολοιποι ομως ειτε τον ακουμε με διακοπες, ειτε με αλλοιωση ηχου (ενα πραγμα σα να τρεχουνε νερα μες τη γραμμη 😛 ) κλπ. Δοκιμασε και εκανε οτι Update υπηρχε απ την Xiaomi, ενα απο αυτα τα Updates μαλιστα υποτιθεται οτι εφτιαχνε το συγκεκριμενο προβλημα, ομως βελτιωση καμμια. Αρα?? Παιζει κατι με καποια ρυθμιση/ενημερωση κ.ο.κ. η να το παει εκει που το πηρε για ελεγχο? Από πού το πήρες?
gazp Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Skroutz, δεν ξερω αν εχει τοση σημασια να αναφερω και το ακριβες καταστημα. Καμμια προταση για call app υπαρχει? ρωταω καθ' οτι ασχετος με Android μιας και αρνουμαι πεισματικα προς το παρον να αφησω το windows phone μου
kayato Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, gazp είπε Skroutz, δεν ξερω αν εχει τοση σημασια να αναφερω και το ακριβες καταστημα. Καμμια προταση για call app υπαρχει? Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ρωταω καθ' οτι ασχετος με Android μιας και αρνουμαι πεισματικα προς το παρον να αφησω το windows phone μου φιλος ειχε παρομοιο προβλημα με το συγκεκριμινο μοντελο...
gazp Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, kayato είπε φιλος ειχε παρομοιο προβλημα με το συγκεκριμινο μοντελο... Και ειδα και σε ξενα forum, ειχαν κι αλλοι θεμα....Οποτε δοκιμαζω ενα call app & επαναφορα στις εργοστασιακες μπας και αλλιως επιστροφη.
kayato Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, gazp είπε Και ειδα και σε ξενα forum, ειχαν κι αλλοι θεμα....Οποτε δοκιμαζω ενα call app & επαναφορα στις εργοστασιακες μπας και αλλιως επιστροφη. δοκιμασε υπάρχουν πολλα app
saruman123 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gazp είπε Skroutz, δεν ξερω αν εχει τοση σημασια να αναφερω και το ακριβες καταστημα. Καμμια προταση για call app υπαρχει? Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ρωταω καθ' οτι ασχετος με Android μιας και αρνουμαι πεισματικα προς το παρον να αφησω το windows phone μου Βγάλε ένα screenshot να δούμε τι έκδοση έχεις και ποια rom. Επίσης γύρισε το σε 2G. 1 ώρα πριν, gazp είπε Και ειδα και σε ξενα forum, ειχαν κι αλλοι θεμα....Οποτε δοκιμαζω ενα call app & επαναφορα στις εργοστασιακες μπας και αλλιως επιστροφη. Δεν νομίζω να κάνεις κάτι. Διάβασε εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/31854-Πρόβλημα-με-το-μικρόφωνο-στις-κλήσεις/ Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα