Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, aris73 είπε

Οχι αλλα θα εγκαταστησεις το wine.

Αν δεν εχεις ασχοληθει με Ubuntu τοτε ριξε τα 10αρια.

είχα δει κάπου ότι τα ubuntu  είναι πιο ελαφριά από τα windows βοηθάνε τα παλαιά συστήματα όπως το δικό μου

Υ. Γ  τα windows 7 έχω τι είναι το wine πάντως έχω δει σε κάποια προγράμματα  να υπάρχει και έκδοση για Linux αν εγκαταστήσω Linux θα πρέπει να βάζω εκδόσεις Linux 

Επεξ/σία από bdyahoo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, bdyahoo said:

είχα δει κάπου ότι τα ubuntu  είναι πιο ελαφριά από τα windows βοηθάνε τα παλαιά συστήματα όπως το δικό μου

Υ. Γ  τα windows 7 έχω 

Σωστος.

Καιρος να πας στα 10αρια μιας και τα 7αρια θα μας αφησουν χρονους...

Αλλαζοντας επεξεργαστη και προσθετοντας μνημη θα δεις βελτιωση.

Αν πας και σε SSD τοτε θα δεις διαφορα.

Ακομα και με τον HDD να παραμεινεις παλι θα εισαι σε καλυτερη θεση

απο τωρα.

Για παιχνιδια ομως θα χρειαστεις καρτα γραφικων.

4 minutes ago, Sheogorath said:

4 minutes ago, Sheogorath said:

Εγώ θα έλεγα μείνε με 7, μην βαλεις 10.

Θα τα σηκωσει ανετα με 6 RAM μνημη.

Βεβαια θα ηταν καλυτερα με 8 RAM αλλα υπαρχει το θεμα που προαναφερθηκε.

Επεξ/σία από aris73
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

καλύτερα να κρατήσω τα 7 να μην πάω σε ubuntu

Δημοσ.
4 ώρες πριν, bdyahoo είπε

καλύτερα να κρατήσω τα 7 να μην πάω σε ubuntu

Αν δεν έχεις εμπειρία με ubuntu και wine, άστα στην άκρη για την ώρα και απλά χρησιμοποίησε win7 ή win10, σχεδόν πανομοιότυπη απόδοση θα έχεις ούτως ή άλλως. Προσωπικά είμαι fan των win7, αλλά και 10άρια να βάλεις, πλέον έχουν ωριμάσει αρκετά και αν θέλεις μπορείς να τα κάνεις να μοιάζουν και να συμπεριφέρονται σχεδόν ακριβώς σαν τα win7.

Το κακό με τα win7 είναι ότι σύντομα (2020) τελειώνει το support από την microsoft και αν στο μέλλον θελήσεις να πας σε νέα πλατφόρμα, είτε intel είτε amd, τα win10 είναι πρακτικά μονόδρομος προκειμένου να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι όλα σου τα components θα υποστηρίζονται επίσημα και εγγενώς από το λειτουργικό.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Poleimechanos2 είπε

Αν δεν έχεις εμπειρία με ubuntu και wine, άστα στην άκρη για την ώρα και απλά χρησιμοποίησε win7 ή win10, σχεδόν πανομοιότυπη απόδοση θα έχεις ούτως ή άλλως. Προσωπικά είμαι fan των win7, αλλά και 10άρια να βάλεις, πλέον έχουν ωριμάσει αρκετά και αν θέλεις μπορείς να τα κάνεις να μοιάζουν και να συμπεριφέρονται σχεδόν ακριβώς σαν τα win7.

Το κακό με τα win7 είναι ότι σύντομα (2020) τελειώνει το support από την microsoft και αν στο μέλλον θελήσεις να πας σε νέα πλατφόρμα, είτε intel είτε amd, τα win10 είναι πρακτικά μονόδρομος προκειμένου να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι όλα σου τα components θα υποστηρίζονται επίσημα και εγγενώς από το λειτουργικό.

Σύντομα. Αύριο μεθαύριο δηλ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε

Σύντομα. Αύριο μεθαύριο δηλ.

Με όρους πληροφορικής, το 2020 είναι ακριβώς "αύριο μεθαύριο".  Format  δεν κάνεις κάθε μέρα στον υπολογιστή σου.

Και τέλος πάντων, το όλο πνεύμα του post μου ήταν να προταθεί η πιο future proof λύση. Αν κάποιος σήμερα βάλει SSD σε ένα παλιό υπολογιστή για να του δώσει ακόμα 2  χρόνια ζωής και εγκαταστήσει win10, αν αργότερα αναβαθμίσει σε κάποια καινούρια πλατφόρμα Intel ή AMD, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνει είναι να συνδέσει τον SSD του πάνω στην νέα μητρική όπως είναι, χωρίς format-επανεγκατάσταση των Windows, και τα ήδη εγκατεστημένα win10 θα λειτουργήσουν μια χαρά ως έχουν, μαζί με όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα και παιχνίδια και θα υποστηρίζουν επίσημα και εγγενώς το νέο hardware.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Poleimechanos2 είπε

Με όρους πληροφορικής, το 2020 είναι ακριβώς "αύριο μεθαύριο".  Format  δεν κάνεις κάθε μέρα στον υπολογιστή σου.

Και τέλος πάντων, το όλο πνεύμα του post μου ήταν να προταθεί η πιο future proof λύση. Αν κάποιος σήμερα βάλει SSD σε ένα παλιό υπολογιστή για να του δώσει ακόμα 2  χρόνια ζωής και εγκαταστήσει win10, αν αργότερα αναβαθμίσει σε κάποια καινούρια πλατφόρμα Intel ή AMD, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνει είναι να συνδέσει τον SSD του πάνω στην νέα μητρική όπως είναι, χωρίς format-επανεγκατάσταση των Windows, και τα ήδη εγκατεστημένα win10 θα λειτουργήσουν μια χαρά ως έχουν, μαζί με όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα και παιχνίδια και θα υποστηρίζουν επίσημα και εγγενώς το νέο hardware.

θα κρατήσω τα 7 για όσο τα υποστηρίζει λίγο το τέλος της υποστήριξης τους θα πάω σε 10  

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπον ο ssd ηρθε...φορμαριστηκε και με ενα clean install τα 7αρια ειχε σαν αποτελεσμα το boot time να πεσει

απο τα 4 λεπτα στο 1 νομιζω για πρωτη εντυπωση ειναι πολυ καλα...!!!!

Δημοσ.
21 ώρες πριν, stefanospf είπε

Λοιπον ο ssd ηρθε...φορμαριστηκε και με ενα clean install τα 7αρια ειχε σαν αποτελεσμα το boot time να πεσει

απο τα 4 λεπτα στο 1 νομιζω για πρωτη εντυπωση ειναι πολυ καλα...!!!!

21 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Όταν λες φορμαρίστηκε? Τον έκανε φορματ και μετά του πέρασες λειτουργικό?

Σεταριστικε εννοω ρε φιλαρακι....😅😅😅

Δημοσ.

Και που να ξέρω ρε φιλαράκι τι εννοείς?

Για αυτά που γράφεις ρωτάω ρε φιλαράκι και όχι γι αυτά που έχεις στο μυαλό σου στο οποίο δεν μπορώ να μπω.

Αλλά πάλι δεν μου απάντησες όμως.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/6/2018 στις 12:26 ΠΜ, Sheogorath είπε

γιατι ρε συ μια χαρα θα τα τραβαει  αφου θα  κανει που θα κανει το φορματ εας βαλει και τα  10αρια να ξεμπερδευει 

με το παλιο συστημα  core duo και 2 gb ram ετρεχε 10 αρια 64bit     ανοιγε και game 😂😂

Επεξ/σία από christopher0016

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...