Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Ναι, έτσι σαφώς. Θερμότητα είναι.

BTW οι πρώτοι 65nm C2D είχαν ίδια ψύκτρα με τους Quad, οπότε τον καλύπτει η στοκ.

Ναι την ίδια είχαν.

Να βάλει παστούλα καινούρια και να κοιτάξει με προσοχή τα κλιψάκια που κουμπώνουν . Σε εμένα μετά από χρόνια είχαν ξεραθεί και στο βγάλσιμο έσπαγαν.

Αν πάντως μπορεί η μητρική αυτή να πάρει έστω και ανεπίσημα έναν Q9550 , να προτιμήσει αυτόν. Θεωρώ πως θα είναι καλή περίπτωση.

Τέλος εγώ δεν βλέπω πρόβλημα με την θερμοκρασία του cpu .

Του είπα πως με το labtec των 10ετών είναι ριψοκύνδυνο να βάλει τον Q6600.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, stefanospf είπε

Οντας στην ιδια μοιρα με το παληκαρι με Duo E7200 cpu μολις παρηγγειλα ssd!!!!

Βρες και έναν C2Q/Xeon και θα δεις ακόμα μεγαλύτερη διαφορά.

Πιστέψτε με, χρησιμοποιώ σαν Daily Driver, τέτοιας τεχνολογίας μηχάνημα, και στο 99% της χρήσης δεν έχω θέμα. Ναι, ευτυχώς έχω πολύ καλύτερο pc στην δουλειά να τρέχω τον κώδικα, γιατί στο δικό μου... δεν.

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, adtakhs είπε

Ναι την ίδια είχαν.

Να βάλει παστούλα καινούρια και να κοιτάξει με προσοχή τα κλιψάκια που κουμπώνουν . Σε εμένα μετά από χρόνια είχαν ξεραθεί και στο βγάλσιμο έσπαγαν.

Αν πάντως μπορεί η μητρική αυτή να πάρει έστω και ανεπίσημα έναν Q9550 , να προτιμήσει αυτόν. Θεωρώ πως θα είναι καλή περίπτωση.

Τέλος εγώ δεν βλέπω πρόβλημα με την θερμοκρασία του cpu .

Του είπα πως με το labtec των 10ετών είναι ριψοκύνδυνο να βάλει τον Q6600.

θα το έχω υπόψιν μου να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sheogorath είπε

99% μπορεί άνετα, σε P965DS4 έχω βάλει Q9400.

Καλύτερα να δει για Xeon που είναι φθηνότεροι πάντως.

Good evening Andrew,

Υπαρχει ο παρακατω Xeon:  https://ark.intel.com/products/27213/Intel-Xeon-Processor-5080-4M-Cache-3_73-GHz-1066-MHz-FSB

modded, σκαλισμενος, ετοιμος για 775. Εαν ενδιαφερεσαι να δοκημασεις να  χτυπησεις much over 3,73 GHz, εαν βεβαια η 965 που εχεις τον δεί, θα σου τον στείλω ώς δώρο.  Δεν τον εχω δoκημασει σε καποια μητρική με bus 1066. Σε αυτες με bus1333, τους είχε φανεί πολύ beast!

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Ναι έτοιμος με TDP 130W να τον στείλεις για βρούβες.

Γνωριζω οτι ο Steogorath δεν φοβαται ούτε τα 130 Watt, όυτε τα cpu κατηγοριας dragster. Για βρούβες ή μή, άσε τον ενδιαφερωμενο να αποφασησει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με σειρα προτεραιοτητας:

1) Q6600 με 10 ευρω τον Απριλιο απο ebay,

2) +2 RAM με 8,60 ευρω τον Απριλιο απο ebay,

3) SSD ή εναλλακτικα HDD με καθαρη εγκατασταση Win10 και στο msconfig να φορτωνει ΜΟΝΟ το αντιικο ή Ubuntu.

Εχω η/υ με Asus P5B, Q6600, 8 RAM, Nvidia GeForce 8400 GS, WD2500KS-00MJB0 ATA Device (SATA).

Αν θες να παιζεις παιχνιδια τοτε δες το PC2 στην υπογραφη μου.

Επεξ/σία από aris73
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, faliriotis1 είπε

Good evening Andrew,

Υπαρχει ο παρακατω Xeon:  https://ark.intel.com/products/27213/Intel-Xeon-Processor-5080-4M-Cache-3_73-GHz-1066-MHz-FSB

modded, σκαλισμενος, ετοιμος για 775. Εαν ενδιαφερεσαι να δοκημασεις να  χτυπησεις much over 3,73 GHz, εαν βεβαια η 965 που εχεις τον δεί, θα σου τον στείλω ώς δώρο.  Δεν τον εχω δoκημασει σε καποια μητρική με bus 1066. Σε αυτες με bus1333, τους είχε φανεί πολύ beast!

1 λεπτό πριν, faliriotis1 είπε

Γνωριζω οτι ο Steogorath δεν φοβαται ούτε τα 130 Watt, όυτε τα cpu κατηγοριας dragster. Για βρούβες ή μή, άσε τον ενδιαφερωμενο να αποφασησει!

σε ευχαριστώ θα το ήθελα πολύ αλλά οι περισσότεροι εδώ προτείνουν τον Q6600 λόγω του 1066 παλαιότητας τροφοδοτικού και ψύξης

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, faliriotis1 είπε

Την γνώμη μου λέω και δεν αποφάσισα. Αν δε σε αρέσει κάνε αποσύνδεση και πάνε για νάνι.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, aris73 είπε

Με σειρα προτεραιοτητας:

3) SSD ή εναλλακτικα HDD με καθαρη εγκατασταση Win10 και στο msconfig να φορτωνει ΜΟΝΟ το αντιικο ή Ubuntu.

Εχω η/υ με Asus P5B, Q6600, 8 RAM, Nvidia GeForce 8400 GS, WD2500KS-00MJB0 ATA Device (SATA ).

από εξωτερικό δεν γνωρίζω την διαδικασία 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, faliriotis1 είπε

Πλάκα πλάκα θα ήθελα να δοκιμασω έναν Pentium Extreme edition (γιατί αυτό είναι πρακτικά). Έχει χαμηλό ipc λόγω netburst αλλά χτυπάει 5αρια ανετα.

13 λεπτά πριν, bdyahoo είπε

σε ευχαριστώ θα το ήθελα πολύ αλλά οι περισσότεροι εδώ προτείνουν τον Q6600 λόγω του 1066 παλαιότητας τροφοδοτικού και ψύξης

Καλύτερα για σενα ένας απλός quad, ο Xeon του φίλου είναι άλλη αρχιτεκτονική, πιο...ιδιαίτερη ;)

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Πλάκα πλάκα θα ήθελα να δοκιμασω έναν Pentium Extreme edition (γιατί αυτό είναι πρακτικά). Έχει χαμηλό ipc λόγω netburst αλλά χτυπάει 5αρια ανετα.

Καλύτερα για σενα ένας απλός quad, ο Xeon του φίλου είναι άλλη αρχιτεκτονική, πιο...ιδιαίτερη ;)

αυτό θα επιλέξω τον Q6600 και ότι και να αποδόσει θα είναι αρκετά καλύτερα από αυτόν που ήδη έχω 

27 λεπτά πριν, aris73 είπε

Με σειρα προτεραιοτητας:

Εχω η/υ με Asus P5B, Q6600, 8 RAM, Nvidia GeForce 8400 GS, WD2500KS-00MJB0 ATA Device (SATA).

με ubuntu γίνεται να πάιξεις κανονικά παιχνίδια όπως στα windows

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, bdyahoo said:

αυτό θα επιλέξω τον Q6600 και ότι και να αποδόσει θα είναι αρκετά καλύτερα από αυτόν που ήδη έχω 

με ubuntu γίνεται να πάιξεις κανονικά παιχνίδια όπως στα windows

Οχι αλλα θα εγκαταστησεις το wine.

Αν δεν εχεις ασχοληθει με Ubuntu τοτε ριξε τα 10αρια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...