bdyahoo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Εγώ έβαλα τον Q9400 και τον υποστηρίζει σε κανονική ταχύτητα. Όχι χαμηλότερη. Λογικά υποστηρίζει και ΧΕΟΝ, αλλά με bios update. Βάλε το τελευταίο πριν κάνεις το οτιδήποτε. να περάσω το νεότερο bios και μετά βλέπουμε για cpu
bdyahoo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 ακόμα δεν έχω αποφασίσει να πάρω ssd και cpu
ASTOU Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Με κάθε επιφύλαξη να μας τρολλαρεις, θα σου πω για τελευταία φορά ότι με το ιδανικό είναι να αλλάξεις και τα 2. Αυτό που προηγείται και θα σου δώσει άμεσα καλύτερη απόκριση στο σύστημα σου είναι ο ssd. Άρα παίρνεις πρώτα έναν ssd, αν είσαι ικανοποιημένος κομπλέ, αν όχι παίρνεις επεξεργαστή. ΤΕΛΟΣ στο thread που κράτησε 10 σελίδες χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. 1
bdyahoo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 11 ώρες πριν, Sheogorath είπε Η μητρική αφού έχει πάνω απο 4 σατα, υποστηρίζει ACHI. Αυτό τελείωσε. Υποστηρίζει 8 γιγα και όχι 4, ανετότατα. Είναι φτιαγμένη σαν τανκ, και αντέχει σαν τανκ. Έχω μια ίδια (την DS4 που απλώς δεν είχε και 2 πηνία ανα φάση, σιγά τα ωά). Υποστηρίζει κανονικότατα επεξεργαστές στα 1333. Άσχετα με το revision. Αυτά. Μακάρι να φτιάχνανε ακόμα τόσο overbuild μητρικές. Αλλά όχι, πλέον θέλουμε λαμπάκια παντού, και όχι σωστές ψύκτρες πχ. είναι σχετικά καλή δηλαδή θα μπορέσει να αντέξει μετά την αναβάθμιση
Sheogorath Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, bdyahoo είπε είναι σχετικά καλή δηλαδή θα μπορέσει να αντέξει μετά την αναβάθμιση Δεν γνωρίζω τι χρήση και ποσο ζόρι έχει φάει. Εμένα που ήταν πάντα κάτω από 45 βαθμούς τα vrm και τα τσιπάκια, αντέχει ακομα.
bdyahoo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, ASTOU είπε Με κάθε επιφύλαξη να μας τρολλαρεις, θα σου πω για τελευταία φορά ότι με το ιδανικό είναι να αλλάξεις και τα 2. Αυτό που προηγείται και θα σου δώσει άμεσα καλύτερη απόκριση στο σύστημα σου είναι ο ssd. Άρα παίρνεις πρώτα έναν ssd, αν είσαι ικανοποιημένος κομπλέ, αν όχι παίρνεις επεξεργαστή. ΤΕΛΟΣ στο thread που κράτησε 10 σελίδες χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. δεν το έχω σκοπό να κάνω τρολ απλά δεν μπορώ να αποφασίσω αυτό είναι το θέμα έχω σκοπό να πάρω τον Q6600 αλλά δεν σκέφτηκα αυτούς τους παράγοντες που αναφέρατε 11 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Δεν γνωρίζω τι χρήση και ποσο ζόρι έχει φάει. Εμένα που ήταν πάντα κάτω από 45 βαθμούς τα vrm και τα τσιπάκια, αντέχει ακομα. την έχω 9 χρόνια περίπου Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από bdyahoo
Sheogorath Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, bdyahoo είπε δεν το έχω σκοπό να κάνω τρολ απλά δεν μπορώ να αποφασίσω αυτό είναι το θέμα την έχω 9 χρόνια περίπου Ναι, αυτό το γνωρίζω. Το ποσο την προσεχές και με τι θερμοκρασίες το είχες, εσυ ξέρεις. 1
bdyahoo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Ναι, αυτό το γνωρίζω. Το ποσο την προσεχές και με τι θερμοκρασίες το είχες, εσυ ξέρεις. δεν το χρησιμοποιώ περισσότερο από 3 ώρες με εξαίρεση κάποιες ειδικές περιπτώσεις και μερικές φορές που δεν έχει μπει σε λειτουργία για 1 ,2 μέρες αν έβγαζα κάποιο screen θα βοηθούσε , τι είναι το vrm και πως βλέπουμε τις θερμοκρασίες αν είναι στο φυσιολογικό
leros2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεται να γράφεται, ο ενδιαφερόμενος έχει πάρει τις πληροφορίες του, έχουμε φθάσει στις 10 σελίδες λες και πρόκειται να κάνει εγχείριση ανοιχτής καρδιάς... 1
Sheogorath Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, leros2004 είπε Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεται να γράφεται, ο ενδιαφερόμενος έχει πάρει τις πληροφορίες του, έχουμε φθάσει στις 10 σελίδες λες και πρόκειται να κάνει εγχείριση ανοιχτής καρδιάς... Ρωτάει, τι να τον κάνω; 20 λεπτά πριν, bdyahoo είπε δεν το χρησιμοποιώ περισσότερο από 3 ώρες με εξαίρεση κάποιες ειδικές περιπτώσεις και μερικές φορές που δεν έχει μπει σε λειτουργία για 1 ,2 μέρες αν έβγαζα κάποιο screen θα βοηθούσε , τι είναι το vrm και πως βλέπουμε τις θερμοκρασίες αν είναι στο φυσιολογικό 10 ευρώ είναι, δώσε τα. 99% δεν θα έχεις πρόβλημα. 2
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, leros2004 είπε Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεται να γράφεται, ο ενδιαφερόμενος έχει πάρει τις πληροφορίες του, έχουμε φθάσει στις 10 σελίδες λες και πρόκειται να κάνει εγχείριση ανοιχτής καρδιάς... Γιατί φαίνεται ότι τρολιάζει η ιστορία και τόσες ώρες δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι. 1
bdyahoo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Ρωτάει, τι να τον κάνω; 10 ευρώ είναι, δώσε τα. 99% δεν θα έχεις πρόβλημα. δεν το γυροφέρνω το θέμα μόνο για το κόστος αλλά να είμαι σίγουρος οτι θα κάνω σωστά την αναβάθμιση γιατί εγώ το έιχα σκεφτεί απλώς ότι βάζεις το νεο cpu περνάς to bios και τέλος αλλά τα πράγματα δεν έιναι έτσι όπως τώρα έμαθα υπάρχουν παράγοντες που δεν τους είχα υπόψιν μου τελικά βάζω ssd, cpu, θα χρειαστώ τροφοδοτικό ή αλλαγή ψύκτρας
Sheogorath Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, bdyahoo είπε δεν το γυροφέρνω το θέμα μόνο για το κόστος αλλά να είμαι σίγουρος οτι θα κάνω σωστά την αναβάθμιση γιατί εγώ το έιχα σκεφτεί απλώς ότι βάζεις το νεο cpu περνάς to bios και τέλος αλλά τα πράγματα δεν έιναι έτσι όπως τώρα έμαθα υπάρχουν παράγοντες που δεν τους είχα υπόψιν μου τελικά βάζω ssd, cpu, θα χρειαστώ τροφοδοτικό ή αλλαγή ψύκτρας Θα δεις. Αναβαθμιση bios πρώτα πρώτα. Μετα επεξεργαστή. Αν χρειαστεί ψυκτρα θα το δεις. Αν βαλεις κάποιον ΧΕΟΝ L ή Ε δεν θα χρειαστεί ψυκτρα. SSD αν έχεις λεφτά, καλο είναι. 2
bdyahoo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Θα δεις. Αναβαθμιση bios πρώτα πρώτα. Μετα επεξεργαστή. Αν χρειαστεί ψυκτρα θα το δεις. Αν βαλεις κάποιον ΧΕΟΝ L ή Ε δεν θα χρειαστεί ψυκτρα. SSD αν έχεις λεφτά, καλο είναι. οι περισσότεροι μ πρότειναν τον Q6600 slacr για σιγουρία καθώς οι xeon δεν υποστηρίζονται απο την μητρική εκτός και αν είναι mod αλλά και πάλι μπορεί να μην δουλέψει η αν δουλέψει να λειτουργει με μειωμένη ταχύτητα Υ. Γ βέβαια στα σχόλια θεωρείται ζεστός επεξεργαστής και ότι καταναλώνει όσο ένα εργοστάσιο άρα θα εχει και υψηλες θερμοκρασιες
Sheogorath Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, bdyahoo είπε οι περισσότεροι μ πρότειναν τον Q6600 slacr για σιγουρία καθώς οι xeon δεν υποστηρίζονται απο την μητρική εκτός και αν είναι mod αλλά και πάλι μπορεί να μην δουλέψει η αν δουλέψει να λειτουργει με μειωμένη ταχύτητα Υ. Γ βέβαια στα σχόλια θεωρείται ζεστός επεξεργαστής και ότι καταναλώνει όσο ένα εργοστάσιο άρα θα εχει και υψηλες θερμοκρασιες ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. Το είπα παραπάνω. Εσυ τώρα κάνε ότι σε φωτίσει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα