klai9991 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Kαι εμένα πάντως μου έβγαλαν κάρτα στο κατάστημα Χανίων παρόλο που δεν είμαι επαγγελματίας κλπ.
darkman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Εγω να δωσω και ενα αλλα cash and carry που εχει ποιο καλες τιμες απο το metro , ειναι το Real pro cash and carry και ειναι πισω απο το River west για οσους ειναι στην Αττικη μπορείς να κάνεις αγορές και με απόδειξη αλλα και με τιμολόγιο , όμως με τιμολόγιο είναι πιο φθηνές οι τιμες .
nzeppos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρομαι κι εγώ για αυτή την περίπτωση γιατί θέλω ως ιδιώτης να αγοράσω προϊόν που γενικά δεν πωλείται σε καταστήματα λιανικής ή αυτοί οι λίγοι που το πουλάνε χρεώνουν ένα σκασμό μεταφορικά λόγω βάρους. Άρα μπορώ να πάω να βγάλω κάρτα μέλους στην είσοδο με το όνομα/ταυτότητά μου και να τους δώσω ένα επαγγελματικό ΑΦΜ φίλου (ή ακόμα και ξεκάρφωτο ΑΦΜ κάποιου άλλου άγνωστου); Επίσης για αγορές μέσω eshop.cashandcarry.gr βλέπω λέει ότι "το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο καλάθι σας ανάλογα με τον ΤΚ της επιχείρησής σας". Άρα δεν μπορείς να παραγγείλεις με το ΑΦΜ φίλου και να στα στείλουν στην άλλη άκρη της Ελλάδας σε άσχετη διεύθυνση από αυτή που είναι δηλωμένη η επιχείρηση; Ρωτάω σε θεωρητικό επίπεδο περισσότερο, μιας και θα πάω από το Metro ούτως ή άλλως. Τα μεταφορικά με νοιάζει να γλυτώσω μόνο, οπότε δεν με ενδιαφέρουν ΦΠΑ, τιμολόγια ή οτιδήποτε σχετικό και δεν θα περάσω κάπου τα έξοδα ούτε θα δώσω τα τιμολόγια στο φίλο (εκτός κι αν μπορεί να τα δικαιολογήσει σαν έξοδα). Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2023 από nzeppos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα