Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Eίναι καιρό τώρα, σίγουρα από τον Σεπτέμβρη του 20 και μετά...

Και τι στοιχεία ζητάνε από τους ιδιώτες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, mihanikos1 είπε

τιποτα. ονομα μονο. βεβαια σου βγαζουν μια καρτα ημερας.

Και ΑΦΜ.

Κάνω μέσω internet τις αγορές μου, περίπου έναν χρόνο τώρα. Δεν μου έχουν στείλει κάποια κάρτα για το αν χρειαστεί να πάω σε κατάστημα, αλλά δεν το έψαξα κιόλας γιατί δεν με ενδιαφέρει. Όμως τώρα έβαλαν 5 ευρώ έξοδα παράδοσης ενώ πριν ήταν δωρεάν. Βέβαια και πάλι κερδισμένη είμαι.

Αν έχεις καταψύκτη για να βάζεις τις μεγάλες συσκευασίες, θεωρώ ότι συμφέρει πολύ.

Δημοσ.
Στις 8/6/2019 στις 12:27 ΜΜ, k_w_t είπε

Οι τιμες εκτος απο τις επαγγελματικες συσκευασιες ειναι ακριβως οι ιδιες με αυτες που εχει ο Σκλαβενιτης .

Μαλιστα σε μερικα μεγαλα καταστημα (ΙΖΟΛΑ,ΔΑΦΝΗ,Λ.Περάματος) εχει και μερικες καλυτερες προσφορες...

Σε ποιο μεγαλο καταστημα σκλαβενιτη στη ΔΑΦΝΗ αναφερεσαι? Θυμασαι διευθυνση ή που ειναι κοντα ακριβως? Γιατι στη δαφνη μεγαλο σκλαβενιτη οπως της ΙΖΟΛΑ δεν θυμαμαι να εχει.

ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, sonikk είπε

Σε ποιο μεγαλο καταστημα σκλαβενιτη στη ΔΑΦΝΗ αναφερεσαι? Θυμασαι διευθυνση ή που ειναι κοντα ακριβως? Γιατι στη δαφνη μεγαλο σκλαβενιτη οπως της ΙΖΟΛΑ δεν θυμαμαι να εχει.

ευχαριστω.

Τον πρώην Δούκα και το άλλο πιο κάτω πριν το mall.

Επεξ/σία από mihanikos1
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 11/4/2021 στις 3:12 ΜΜ, vampira είπε

Αν έχεις καταψύκτη για να βάζεις τις μεγάλες συσκευασίες, θεωρώ ότι συμφέρει πολύ.

To τάληρο έγινε και στη λιανική ; 

Τελευταία παραγγελία που έκανα πριν κάνα μήνα ήταν με τιμολόγιο, και είχε 5€ μεταφορικά, ενώ η προτελευταία ήταν με απόδειξη και είχε 2€...

Δημοσ.
20 ώρες πριν, AristidisZ είπε

To τάληρο έγινε και στη λιανική ; 

Τελευταία παραγγελία που έκανα πριν κάνα μήνα ήταν με τιμολόγιο, και είχε 5€ μεταφορικά, ενώ η προτελευταία ήταν με απόδειξη και είχε 2€...

Στην λιανική αναφέρομαι, δεν έχω αγοράσει με τιμολόγιο. Πρώτα ήταν δωρεάν αν αφορούσε αγορά γύρω στα 150, δεν είχα πληρώσει ποτέ για παράδοση. Τώρα όσα ποσά δοκίμασα, έφτασα ως 200 πάλι είχε 5 ευρώ.

Δημοσ.

Γενικώς αξίζει όταν ψωνίζεις μεγάλες συσκευασίες. Βέβαια φεύγεις με καλό λογαριασμό αλλά σε βάθος χρόνου κερδίζεις και από τις τιμές αλλά  περισσότερο γιατί επισκέπτεσαι στη συνέχεια λιγότερο το μάρκετ όπου οι περισσότεροι συνήθως πάμε για 2-3 πράγματα κ φεύγουμε με 10.

Παραδειγματα συμφέρουσας αγοράς είναι υγρα απορρυπαντικά πιάτων 5κιλα, πλυντηρίου ρούχων άνω 10 κιλων, όμοια τα υγρά, ταμπλέτες για πλυντήρια πιάτων, υλικά για τοστ που άμα τρώτε πολύ παίρνεις 1 μπαστούνι ολόκληρο κ το κόβεις στο σπιτι, το ίδιο για αλλαντικά, γιαούρτι 5kg, κρέμες γάλακτος 1 λιτρου κ.α.

• Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Αντώνης Τ. είπε

Γενικώς αξίζει όταν ψωνίζεις μεγάλες συσκευασίες. Βέβαια φεύγεις με καλό λογαριασμό αλλά σε βάθος χρόνου κερδίζεις και από τις τιμές αλλά  περισσότερο γιατί επισκέπτεσαι στη συνέχεια λιγότερο το μάρκετ όπου οι περισσότεροι συνήθως πάμε για 2-3 πράγματα κ φεύγουμε με 10.

Παραδειγματα συμφέρουσας αγοράς είναι υγρα απορρυπαντικά πιάτων 5κιλα, πλυντηρίου ρούχων άνω 10 κιλων, όμοια τα υγρά, ταμπλέτες για πλυντήρια πιάτων, υλικά για τοστ που άμα τρώτε πολύ παίρνεις 1 μπαστούνι ολόκληρο κ το κόβεις στο σπιτι, το ίδιο για αλλαντικά, γιαούρτι 5kg, κρέμες γάλακτος 1 λιτρου κ.α.

Και άμα πετύχεις και καλές τιμές στις μπύρες, στοκάρεις για κάνα δίμηνο 

Τελευταία παραγγελία, 4 * 6 * 3, 72 κουτάκια ΕΖΑ 🤣

Δημοσ.

Όπως σου τα είπαν οι προηγούμενοι.

Αν θες, στείλε μου PM να σου συστήσω κάποιον χονδρέμπορα, που θα στα φέρνει φθηνότερα σπίτι. Για να σας κάνω και εσένα και τον έμπορο να χαρείτε εμπλέκομαι, καθώς και αυτός βγάζει κέρδος - δε κάνει κοινωνικό έργο. Δεν έχω κέρδος εγώ, αν δεν εννοείται.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/4/2021 στις 3:26 ΜΜ, AristidisZ είπε

Yπάρχει χονδρέμπορας που έχει ποικιλία και τιμές Μαρτ, και πουλάει και λιανική ; 🤨 

Ναι αλλά μην περιμένεις αποδειξη... και εννοείτε πληρωμή μόνο μετρητοίς ....🕶️

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 19/4/2021 στις 3:52 ΜΜ, k_w_t είπε

Ναι αλλά μην περιμένεις αποδειξη... και εννοείτε πληρωμή μόνο μετρητοίς ....🕶️

Λες και τους ξέρεις..

@eirinitam Ρωτάς το λογιστή σου κανονικά.

Να σου απαντήσω από αυτά που ξέρω; ΟΛΟΙ.

Αυτοί που θα τα εμπορευθούν ή θα κάνουν παράγωγα θα πάρουν έμμεσα το φόρο πίσω αργότερα δηλώνοντας τζίρους, και οι υπόλοιποι λ.χ. Λογιστήριο μπορεί να αγοράσει χονδρικά άπειρα πράγματα, απλά τα δικαιολογεί σαν "πάγεια & μη έξοδα" για τη λειτουργεία του γραφείου, από το λογιστή θα μάθεις λεπτομέρειες.

Αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...