DimosthenisG Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 12 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Eίναι καιρό τώρα, σίγουρα από τον Σεπτέμβρη του 20 και μετά... Και τι στοιχεία ζητάνε από τους ιδιώτες
AristidisZ Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Και τι στοιχεία ζητάνε από τους ιδιώτες
mihanikos1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 τιποτα. ονομα μονο. βεβαια σου βγαζουν μια καρτα ημερας.
vampira Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 21 ώρες πριν, mihanikos1 είπε τιποτα. ονομα μονο. βεβαια σου βγαζουν μια καρτα ημερας. Και ΑΦΜ. Κάνω μέσω internet τις αγορές μου, περίπου έναν χρόνο τώρα. Δεν μου έχουν στείλει κάποια κάρτα για το αν χρειαστεί να πάω σε κατάστημα, αλλά δεν το έψαξα κιόλας γιατί δεν με ενδιαφέρει. Όμως τώρα έβαλαν 5 ευρώ έξοδα παράδοσης ενώ πριν ήταν δωρεάν. Βέβαια και πάλι κερδισμένη είμαι. Αν έχεις καταψύκτη για να βάζεις τις μεγάλες συσκευασίες, θεωρώ ότι συμφέρει πολύ.
sonikk Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Στις 8/6/2019 στις 12:27 ΜΜ, k_w_t είπε Οι τιμες εκτος απο τις επαγγελματικες συσκευασιες ειναι ακριβως οι ιδιες με αυτες που εχει ο Σκλαβενιτης . Μαλιστα σε μερικα μεγαλα καταστημα (ΙΖΟΛΑ,ΔΑΦΝΗ,Λ.Περάματος) εχει και μερικες καλυτερες προσφορες... Σε ποιο μεγαλο καταστημα σκλαβενιτη στη ΔΑΦΝΗ αναφερεσαι? Θυμασαι διευθυνση ή που ειναι κοντα ακριβως? Γιατι στη δαφνη μεγαλο σκλαβενιτη οπως της ΙΖΟΛΑ δεν θυμαμαι να εχει. ευχαριστω.
mihanikos1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, sonikk είπε Σε ποιο μεγαλο καταστημα σκλαβενιτη στη ΔΑΦΝΗ αναφερεσαι? Θυμασαι διευθυνση ή που ειναι κοντα ακριβως? Γιατι στη δαφνη μεγαλο σκλαβενιτη οπως της ΙΖΟΛΑ δεν θυμαμαι να εχει. ευχαριστω. Τον πρώην Δούκα και το άλλο πιο κάτω πριν το mall. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2021 από mihanikos1 1 1
AristidisZ Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Στις 11/4/2021 στις 3:12 ΜΜ, vampira είπε Αν έχεις καταψύκτη για να βάζεις τις μεγάλες συσκευασίες, θεωρώ ότι συμφέρει πολύ. To τάληρο έγινε και στη λιανική ; Τελευταία παραγγελία που έκανα πριν κάνα μήνα ήταν με τιμολόγιο, και είχε 5€ μεταφορικά, ενώ η προτελευταία ήταν με απόδειξη και είχε 2€...
vampira Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 20 ώρες πριν, AristidisZ είπε To τάληρο έγινε και στη λιανική ; Τελευταία παραγγελία που έκανα πριν κάνα μήνα ήταν με τιμολόγιο, και είχε 5€ μεταφορικά, ενώ η προτελευταία ήταν με απόδειξη και είχε 2€... Στην λιανική αναφέρομαι, δεν έχω αγοράσει με τιμολόγιο. Πρώτα ήταν δωρεάν αν αφορούσε αγορά γύρω στα 150, δεν είχα πληρώσει ποτέ για παράδοση. Τώρα όσα ποσά δοκίμασα, έφτασα ως 200 πάλι είχε 5 ευρώ.
Αντώνης Τ. Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Γενικώς αξίζει όταν ψωνίζεις μεγάλες συσκευασίες. Βέβαια φεύγεις με καλό λογαριασμό αλλά σε βάθος χρόνου κερδίζεις και από τις τιμές αλλά περισσότερο γιατί επισκέπτεσαι στη συνέχεια λιγότερο το μάρκετ όπου οι περισσότεροι συνήθως πάμε για 2-3 πράγματα κ φεύγουμε με 10. Παραδειγματα συμφέρουσας αγοράς είναι υγρα απορρυπαντικά πιάτων 5κιλα, πλυντηρίου ρούχων άνω 10 κιλων, όμοια τα υγρά, ταμπλέτες για πλυντήρια πιάτων, υλικά για τοστ που άμα τρώτε πολύ παίρνεις 1 μπαστούνι ολόκληρο κ το κόβεις στο σπιτι, το ίδιο για αλλαντικά, γιαούρτι 5kg, κρέμες γάλακτος 1 λιτρου κ.α. 3
AristidisZ Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 9 ώρες πριν, Αντώνης Τ. είπε Γενικώς αξίζει όταν ψωνίζεις μεγάλες συσκευασίες. Βέβαια φεύγεις με καλό λογαριασμό αλλά σε βάθος χρόνου κερδίζεις και από τις τιμές αλλά περισσότερο γιατί επισκέπτεσαι στη συνέχεια λιγότερο το μάρκετ όπου οι περισσότεροι συνήθως πάμε για 2-3 πράγματα κ φεύγουμε με 10. Παραδειγματα συμφέρουσας αγοράς είναι υγρα απορρυπαντικά πιάτων 5κιλα, πλυντηρίου ρούχων άνω 10 κιλων, όμοια τα υγρά, ταμπλέτες για πλυντήρια πιάτων, υλικά για τοστ που άμα τρώτε πολύ παίρνεις 1 μπαστούνι ολόκληρο κ το κόβεις στο σπιτι, το ίδιο για αλλαντικά, γιαούρτι 5kg, κρέμες γάλακτος 1 λιτρου κ.α. Και άμα πετύχεις και καλές τιμές στις μπύρες, στοκάρεις για κάνα δίμηνο Τελευταία παραγγελία, 4 * 6 * 3, 72 κουτάκια ΕΖΑ 🤣
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Όπως σου τα είπαν οι προηγούμενοι. Αν θες, στείλε μου PM να σου συστήσω κάποιον χονδρέμπορα, που θα στα φέρνει φθηνότερα σπίτι. Για να σας κάνω και εσένα και τον έμπορο να χαρείτε εμπλέκομαι, καθώς και αυτός βγάζει κέρδος - δε κάνει κοινωνικό έργο. Δεν έχω κέρδος εγώ, αν δεν εννοείται. 1
AristidisZ Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Yπάρχει χονδρέμπορας που έχει ποικιλία και τιμές Μαρτ, και πουλάει και λιανική ; 🤨 1
k_w_t Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Στις 15/4/2021 στις 3:26 ΜΜ, AristidisZ είπε Yπάρχει χονδρέμπορας που έχει ποικιλία και τιμές Μαρτ, και πουλάει και λιανική ; 🤨 Ναι αλλά μην περιμένεις αποδειξη... και εννοείτε πληρωμή μόνο μετρητοίς ....🕶️
eirinitam Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει ποιοι επαγγελματιες μπορούν να ψωνισουν απο το Μετρο;
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Στις 19/4/2021 στις 3:52 ΜΜ, k_w_t είπε Ναι αλλά μην περιμένεις αποδειξη... και εννοείτε πληρωμή μόνο μετρητοίς ....🕶️ Λες και τους ξέρεις.. @eirinitam Ρωτάς το λογιστή σου κανονικά. Να σου απαντήσω από αυτά που ξέρω; ΟΛΟΙ. Αυτοί που θα τα εμπορευθούν ή θα κάνουν παράγωγα θα πάρουν έμμεσα το φόρο πίσω αργότερα δηλώνοντας τζίρους, και οι υπόλοιποι λ.χ. Λογιστήριο μπορεί να αγοράσει χονδρικά άπειρα πράγματα, απλά τα δικαιολογεί σαν "πάγεια & μη έξοδα" για τη λειτουργεία του γραφείου, από το λογιστή θα μάθεις λεπτομέρειες. Αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα