Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Manousosa13 είπε

Αν πιασεις oppo και το τονιζω oppo!!!!οχι xiaomi huawei ktl oppo μετα να δω τι θα γραφετε

Ενταξει δε λεω να σκασεις 2000 ευρω αλλα αν ειναι να φωσεις 500 ειναι ψρονια μπροστα απο s8 ...

Δωσεις χρονια

Μην μιλησω για το knox που δινεις τοσα χρηματα και δεν μπορεις να το αγγιξεις γιατι κατευθειαν χανεις εγγυηση στο find 7a εχασα imei  απο το γ..... που του ειχα κανει σε μια βδομαδα μου δωσαν καινουριο ουτε αλλαγη πλακετας καινουριο!!!!!!!και δεν ειχα και κανενα κολημα   για δοκιμαστε να ανοιξετε στο s8  το app της μουσικης θελει σπρωξιμο  για να ανοιξει γελανε και οι πετρες 

Συγχαρητήρια για την αγορά σου. Μόνο oppo!

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.... κρατιεμαι ακόμα, απο το να αποχωριστώ το op 5t μου, για τον διάδοχο του ...κ απ ότι βλέπω θα αξίζει αυτή η αναμονή (τέλος 2018)...εύγε ΒΒΚ electronics!

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

δηλαδή ψάχνουν κάποιο μ*λ*κ* να πάει να σκάσει 1000+ ευρώ παραπάνω για ένα πίσω καπάκι κινητού επειδή έχει το σηματάκι ενός ακριβού αμαξιού;;;; πραγματικά ντόοοοοοοοϊνγκ!!!!!!! 😛

έχουν μπερδευτεί με blackberry που έβγαζε τα porche edition με τη διαφορά ότι δεν έβαζε άλλο καπάκι και χρέωνε ότι να'ναι αλλά έβγαζε διαφορετικό design στο κινητό!!!!

Δημοσ.

Φοβερό κινητό το βασικό μοντέλο και πολύ πιο όμορφο από το lampo editions..πολύ ακριβό βέβαια αλλά πιστεύω ότι αξίζει και έτσι θα μπει στην συλλογή μου κάποια στιγμή..

Τώρα τα κινεζιες κτλ δεν τα σχολιάζω,απλά θα αναφέρω ότι η συγκεκριμένη εταιρία είναι τόσο τελειομανης και ποιοτική που δεν βρίσκεις κάτι αντάξιο εκεί έξω από κανενα αλλον

Δημοσ.
5 ώρες πριν, madtheo είπε

Αν βγάλει κάτι σε Fiat Panda Edition θα το σκεφτώ!

Δε τους συμφερει, γιατι η αυτο-κινηταρα αυτη δε κολλαει, ουτε χαλαει ποτε.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, jimandri9000 είπε

Μακάρι όλα τα κινητά να ήταν "κινεζιές" σαν αυτό. Αλλά μπα....

Το λέει ξεκάθαρα... 35 λεπτά. Τι μιάμιση ώρα και 2 ώρες και αηδίες... Εδώ είναι το μέλλον!!!

Το μόνο σχόλιο που αξίζει. Και εγώ θέλω να πιστεύω ότι βλέπουμε το OP6T με άλλο όνομα. Αλλά και να μην είναι έτσι μια χαρά είναι και η Oppo. Το μόνο που με "χαλάει" είναι η κορυφαία υποστήριξη που έχει η Oneplus και που δεν έχει η Oppo/Vivo. Εκτός και αν αλλάξουν στρατηγική και βάλουν και αυτοί κάποια ευρωπαϊκή υποστήριξη!. ΜΑΚΑΡΙ!

Όλα τα υπόλοιπα που διάβασα είναι εντελώς κατίνες...

Τέτοια τεχνολογία τόσο προχωρημένη και ο καθένας λέει το δικό του. Τρεχάτε Apple και Samsung / huawei ... αλλά και πάλι άδικα τρέχετε :P

Να φανταστώ ότι η απλή έκδοση θα έχει supervooc έτσι? Μπράβο oppo. Πάντα πρώτη στο κομμάτι μπαταρίας/ φόρτισης. Δεν υπάρχει απλά. Τόσο πολύ μπροστά.. τα έσβησε όλα από το χάρτη. Και στο σχεδιασμό και στα χαρακτηριστικά / δυνατότητες. 

Με αυτά τα χαρακτηριστικά / ταχύτητα που έχει μάθει ο τύπος έχεις κάποια άλλη πρόταση? ;)

Στην δική σου περίπτωση με 1,9 ευρώ ανά σουβλάκι παίρνεις 895 σουβλάκια! Όρμα !!!!

Σε κερνάω κ'εσενα ένα σουβλάκι τότε

Δημοσ.

Αν είχα τα λεφτά, ίσως το επερνα, τώρα που δεν τα έχω, απλά θα το κοιτάω, μακάρι η τεχνολογία φόρτισης να προχωράει τόσο γρήγορα, αυτό μας οφείλει όλους. Όσο για όσους λένε για κινέζικα oppo 95% των κινητών στην Κίνα κατασκευαζονται, (zte, Huawei, vivo, oppo, Xiaomi,blackberry, Nokia,) δεν μπορούν να μπαίνουν στον όρο κινέζικα, γιατί έχουν ποιότητα κατασκευής. :)

Δημοσ.

Κάποιοι προσπαθούν να βρουν πιο κορόιδα από αυτούς που αγόραζαν κινητό με 1000€ και βάζουν και τις φίρμες από σούπερ cars. 

Τι να κλασει τώρα στην καφετέρια το iPhone X μπροστά στο Huawei Porsche, το xiaomi Nissan gtr και το ukitel lada niva turbo 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, eliask είπε

Kανονικά κοστίζει 300-400 ευρώ .... Βάζεις το σηματάκι της Lamborghini και έφτασε τα 1700.... :-)

αντέγραψαν ακόμη και σ' αυτό την apple 😄

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Cellmaniac είπε

Σε κερνάω κ'εσενα ένα σουβλάκι τότε

Εμ... αυτό είναι το νόημα. Όχι ευχαριστώ. Το έχω κόψει προ πολλού.

Στις 20/6/2018 στις 2:26 ΜΜ, Karpouzoeispraktoras είπε

Έχω άλλη πρόταση,

Κινητό με αδιαβροχοποίηση, χωρίς μηχανικά μέρη, με bezels ώστε να μπορείς να το κρατάς χωρίς να ακουμπάς την οθόνη σε περιπτώσεις που χρειάζεται, με στερεοφωνικό ήχο, μικρότερο από την παντόφλα μου, μεγαλύτερη χωρητικότητα στη μπαταρία άρα και μεγαλύτερη αυτονομία και τέλος... Λογική τιμή!

Καλά κάνουν και προχωράνε τεχνολογικά αλλά αν η εξέλιξη αυτή δεν προσφέρει κάποιες ουσιαστικές και πρακτικές διευκολύνσεις παρά μόνο design για πουλ-μουρ ας το χαρούν οι αναλόγων κυβικών τσεπάτοι.

Ευχαριστώ! 😊

Δεν κατάλαβα τίποτε. Το ότι θέλεις εσύ να κάνεις μπάνιο με το κινητό σου (λες και μπορείς με αυτά που δήθεν έχουν αδιαβροχοποίηση) να έχει bezels (παλιομοδίτικο και δεν ακολουθείς την εποχή και το ρεύμα) να νομίζεις ότι ακούς στέρεο ήχο από 0.5 βατ ηχεία... (και πολλά λέω) λες και έχει σημασία, να έχεις κινητό μικρότερο από την παντόφλα σου (συγνώμη 6 χρονών είσαι και φοράς νούμερο 28? και έξω από την πλάκα... με τόσο screen to body ratio έχεις ιδέα ότι θα είναι μικρότερο από αυτά που έχουν 6 και 6.2 που είναι η κατά προτίμηση των χρηστών? ), να έχεις μεγαλύτερη χωρητικότητα με χειρότερη αυτονομία και 5 φορές ποιο αργή φόρτιση (ΜΑΖΟΧΑΣ είσαι????), και λογική τιμή? Δηλαδή θα ήθελες να είχε όσο έχουν huawei/samsung/iphone με τις ναβαρχίδες τους να έχουν ΠΟΛΥ χειρότερα χαρακτηριστικά και που κοστίζουν κοντά 1000 ευρώ?

Ποιος είναι ο τσεπάτος για πες μας... τα έχεις μπερδέψει τρελά μπρο...

πάντως να είσαι καλά και Παρακαλώ~! 🤣

χαχαχαχαχαχ τι ΠΛΑΚΑ που έχετε εδώ μέσα μερικοί... μιλάμε για γέλιο μέχρι δακρύων. Άλλο όμως με προβληματίζει. ... αξίζει που ασχολούμαι άραγε?

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, jimandri9000 είπε

Εμ... αυτό είναι το νόημα. Όχι ευχαριστώ. Το έχω κόψει προ πολλού.

Δεν κατάλαβα τίποτε. Το ότι θέλεις εσύ να κάνεις μπάνιο με το κινητό σου (λες και μπορείς με αυτά που δήθεν έχουν αδιαβροχοποίηση) να έχει bezels (παλιομοδίτικο και δεν ακολουθείς την εποχή και το ρεύμα) να νομίζεις ότι ακούς στέρεο ήχο από 0.5 βατ ηχεία... (και πολλά λέω) λες και έχει σημασία, να έχεις κινητό μικρότερο από την παντόφλα σου (συγνώμη 6 χρονών είσαι και φοράς νούμερο 28? και έξω από την πλάκα... με τόσο screen to body ratio έχεις ιδέα ότι θα είναι μικρότερο από αυτά που έχουν 6 και 6.2 που είναι η κατά προτίμηση των χρηστών? ), να έχεις μεγαλύτερη χωρητικότητα με χειρότερη αυτονομία και 5 φορές ποιο αργή φόρτιση (ΜΑΖΟΧΑΣ είσαι????), και λογική τιμή? Δηλαδή θα ήθελες να είχε όσο έχουν huawei/samsung/iphone με τις ναβαρχίδες τους να έχουν ΠΟΛΥ χειρότερα χαρακτηριστικά και που κοστίζουν κοντά 1000 ευρώ?

Ποιος είναι ο τσεπάτος για πες μας... τα έχεις μπερδέψει τρελά μπρο...

πάντως να είσαι καλά και Παρακαλώ~! 🤣

χαχαχαχαχαχ τι ΠΛΑΚΑ που έχετε εδώ μέσα μερικοί... μιλάμε για γέλιο μέχρι δακρύων. Άλλο όμως με προβληματίζει. ... αξίζει που ασχολούμαι άραγε?

Ποιο είναι το νόημα αγαπητέ? Η ειρωνεία? Σου φαίνεται ανόητο το ότι θεωρώ παράλογα τα 1699€? Ποια είναι η τόσο εξεζητημένη τεχνολογία που θέτει ως αντάλλαγμα τα 1699€? Ή και τις εκάστοτε τιμές της apple-samsung κλπ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jimandri9000 είπε

Χωρίς διάθεση για ειρωνία από την πλευρά μου θα σου απαντήσω.

Θέλω να είναι αδιάβροχο γιατί πολλές φορές είμαι έξω στη φύση και το κινητό μου βρέχεται, δεν το βουτάω στο νερό αλλά δεν έχει και πάντα ηλιοφάνεια. Μου έχει πέσει και σε νερό και σε χιόνι χωρίς κανένα πρόβλημα όμως.

Θέλω bezels γιατί πολλές φορές κρατάω το κινητό μου πχ για να φωτογραφήσω ή να μιλήσω (κάνω κι αυτό) δίνω αλλού προσοχή κάνοντας κάτι άλλο παράλληλα, και συνεχίζω. Σ' αυτό το μεσοδιάστημα θέλω από κάπου να το κρατάω χωρίς να γίνονται ενέργειες στην οθόνη.

Θέλω στέρεο ηχεία και όσο γίνεται πιο δυνατά γιατί μου αρέσει η ποιότητα και στην ακοή κι όχι μόνο στην όρασή μου.

Θέλω να μην είναι τεράστιο γιατί αλλιώς εξέχει από τσέπες, δε χωράει εύκολα σε τσάντες, είναι γενικά πιο εύκολα διαχειρίσιμο ως συσκευή και είναι πιο ανθεκτικό σε πτώσεις και τάσεις/ροπές που μπορεί να του ραγίσουν την οθόνη.

Δε με ενδιαφέρει να φορτίζει γρήγορα γιατί κάθομαι 8 ώρες σε ένα γραφείο κάθε μέρα κι έχω πρίζα με αδιάκοπη παροχή ηλεκτρικού. Επίσης μ' ενδιαφέρει η αυτονομία γιατί οι εξορμήσεις μου στη φύση έχουν διάρκεια από ώρες ως μέρες, δεν μπορώ κάθε λίγο και λιγάκι να φορτίζω κι ας είναι γρήγορη διαδικασία που όταν είμαι στη φύση το power bank δε νομίζω ότι θα κάνει γρήγορη φόρτιση όπως φαντάζεσαι ακόμα και για το κινητό του άρθρου.

Εσένα σε νοιάζει το design και η γρήγορη φόρτιση. Δικαίωμά σου! Εγώ αναζητώ αυτά που περιέγραψα μόλις. Δε με νοιάζει να εντυπωσιάσω τους γύρω μου αλλά να κάνω αυτό για το οποίο προορίζω το κινητό μου όσο πιο απλά κι εύκολα γίνεται.

Ευχαριστώ και πάλι!

Επεξ/σία από Karpouzoeispraktoras
Δημοσ.
Στις 20/6/2018 στις 2:46 ΜΜ, Cell_7 είπε

Πάντως τόσα χρόνια όσοι είναι με DASH charge και VOOC η μπαταρία τους κρατιέται σε άριστη κατάσταση καθώς ο κύριος λόγος που χάνει ζωή η μπαταρία είναι η θερμοκρασία όταν φορτίζει, και το DASH δεν ζεσταίνει καθόλου την μπαταρία.

Έχω το 5T, και εύκολα πιάνει τους 45c όταν φορτίζει, ακόμα και με κλειστή οθόνη. Με 10A δεν θα γίνει Note7?Screenshot_20180605-150339.jpg.919091b403a64064306bcae6ec05e575.jpg

Δημοσ.

Είναι απίστευτη η κόντρα των εταιριών με τα κινητά τηλέφωνα , και όχι άδικα . Για παράδειγμα αν κάποιος αγοράσει πολύ καλό υπολογιστή και δώσει 1000€ ή και περισσότερα , σίγουρα θα τον χαρεί για αρκετά χρόνια. Τα κινητά τηλέφωνα έχουν πλέον επιδόσεις και κόστος ενός υπολογιστή , και μάλιστα κυκλοφορούν καινούργια κάθε χρόνο, εξυπακούεται ότι τα κέρδη είναι τεράστια και οι εταιρίες το γνωρίζουν καλά ! Ακόμη και ένας πολύ καλός mac φτάνει τις 3000€ ενώ το iPhone X 256gig 1400€ ¡ πόσα χρόνια θα κρατήσεις έναν mac? Το iPhone ,το note κλπ , ανανεώνονται κάθε χρόνο , και το παράδοξο είναι ότι αυτό αποδίδει σε πωλήσεις απίστευτα . Το κινητό , η πιο προσωπική συσκευή ,που σίγουρα αργότερα θα είναι βιομετρική , είναι και το μεγαλύτερο « στοίχημα » στην κούρσα των εταιριών .

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/6/2018 στις 1:27 ΜΜ, redykt είπε

0-100 σε ποσο το κανει; 

Το γραφει στο αρθρο σε 35 λεπτα..! Κοιτα για κατι αλλο αργο ειναι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...