JOHNATELO Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι του τίτλου στα 19,99 ευρώ από το σαιτ του steam μέχρι 5 Ιουλίου. https://store.steampowered.com/app/578080/PLAYERUNKNOWNS_BATTLEGROUNDS/ Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από JOHNATELO
vaggos400 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Καλό αλλά στα κλειδαδικα είναι σε χαμηλότερη τιμή εδω και πολύ καιρό... 2
Salvation81 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Εχει υπαρξει και στα 14ε παλιοτερα δεν ειναι κατι νεο. Το παιχνιδι ειναι γεματο bugs και σε πολλους δεν αρχιζει καν (στο 2ο μηχανημα μου πχ δεν). 1
fagoura Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 48 λεπτά πριν, leros2004 είπε Χαμηλότερα απο το ίδιο το steam ? Δύσκολα Προσοχη με αλλες χωρες, γιατι ανα πασα στιγμη μπορουν να μπλοκαρουν τον λογαριασμο σας και να πανε ολα τα παιχνιδια της βιβλιοθηκης στραφι. Αν ηταν τοσο απλο, ολος ο κοσμος με ενα vpn, θα ψωνιζε απο Ινδια, Λατινικη Αμερικη, Κινα κλπ, ή οπως το μαζικο κολπο με τις ανταλλαγες απο Ρωσια. Οταν θα μπεις να παιξεις online, δεν θα μπορεις μεσω vpn (ειδικα σε αυτα τα παιχνιδια ακομη και τα δευτερολεπτα μετρανε) και θα φαινεται η πραγματικη σου συνδεση. Χτυπανε καμπανακια στην valve και ανα πασα στιγμη αποφασισει ή οταν μαζεψει αρκετα καμπανακια, μπλοκαρει τον λογαριασμο για μη ορθη χρηση. Καλυτερα απο γκριζο κλειδαδικο αν προκειται να κινδυνευετε ολο τον λογαριασμο. 1
infin1tyGR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 hour ago, fagoura said: Προσοχη με αλλες χωρες, γιατι ανα πασα στιγμη μπορουν να μπλοκαρουν τον λογαριασμο σας και να πανε ολα τα παιχνιδια της βιβλιοθηκης στραφι. Δεν χάνεις παιχνίδια που έχεις αγοράσεις για κανένα λόγο. Το χειρότερο που θα γίνει είναι να μην μπορέσεις να ξαναγοράσεις. 1
koooleeek Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, Brandtobrand είπε Δεν το έχω και σε πολύ εκτίμηση σαν παιχνίδι και ούτε να το δοκιμάσω, αλλά όλο και κάποιον θα ενδιαφέρει. PlayerUnknown's Battlegrounds σε ιστορικό χαμηλό στα 14 ευρώ με επιπλέον εκπτωτικό κωδικό SUMMER18. Μάγκες τσεκάρετε και παραπάνω ^^^ δεν το ξέρω το site αλλά με μια γρήγορη αναζήτηση αναφέρουν θετικά σχετικά σχόλια: Αν τώρα ξέρει κάποιος το site και έχει πάρει ποτέ τίποτα, ας μας πει να ξέρουμε. -6€ δεν είναι και άσχημα... 2
fagoura Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Εχω ψωνισει απο voidu 3-4 φορες χωρις κανενα προβλημα. 1
kage Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μα αυτο υππτιθεται κανουν τα κλειδαδικα...αγοραζουν απο αλλες χωρες νομισματα region free games.. Να δινετε ιδιο email αγορας με paypal http://www.allkeyshop.com/blog/buy-playerunknowns-battlegrounds-cd-key-compare-prices/ @leros2004 τις ρουπες τις εβγαλες με proxy vpn ή απλα στην steam αλλαζεις χωρα νομισμα? Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από kage 1
Ntinaras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Στις 20/6/2018 στις 1:56 ΜΜ, infin1tyGR είπε Δεν χάνεις παιχνίδια που έχεις αγοράσεις για κανένα λόγο. Το χειρότερο που θα γίνει είναι να μην μπορέσεις να ξαναγοράσεις. Αυτο δεν τους συμφερει για κανενα λογο 1
vairass Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 ωραιο φαινεται παντως ισως το τσιμπησω για τον χειμωνα 1
leros2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, kage είπε Μα αυτο υππτιθεται κανουν τα κλειδαδικα...αγοραζουν απο αλλες χωρες νομισματα region free games.. Να δινετε ιδιο email αγορας με paypal http://www.allkeyshop.com/blog/buy-playerunknowns-battlegrounds-cd-key-compare-prices/ @leros2004 τις ρουπες τις εβγαλες με proxy vpn ή απλα στην steam αλλαζεις χωρα νομισμα? Είμαι μόνιμα γυρισμένος στο steam india, vpn δεν μου χρειάζεται πλέον, για περισσότερα googlare μιας και δεν κάνει να γράφουμε τέτοια εδώ.. On topic: Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από leros2004
Pandelas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δουλεύει ακόμα με ινδια? Είχαν πει θα γίνει region lock στο game. Το δοκίμασε πρόσφατα κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα