thelos257 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Καλημέρα σας παιδιά από ψες προσπαθώ να κάνω φορμάτ τον υπολογιστή μου στον οποίο έχω δύο σκληρούς δίσκους τον ssd 240gb όπου εκεί είναι τα windows και ένα κανονικό 4ΤΒ όπου είναι για αποθήκευση δεδομένων. Το πρόβλημα το οποίο δεν ξανά συνάντησα ποτέ μου είναι αυτό το μήνυμα:
Nikos747 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Καλημέρα, πρέπει να βάλεις το δίσκο σαν 1st boot device στο bios. Αν δυσκολευτείς βγάλε τον άλλο δίσκο από το ρεύμα.
thelos257 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 46 λεπτά πριν, Nikos747 είπε Καλημέρα, πρέπει να βάλεις το δίσκο σαν 1st boot device στο bios. Αν δυσκολευτείς βγάλε τον άλλο δίσκο από το ρεύμα. Για να μην τα κανω σαλατα πες μ πως το κανω η μητρικη μου ειναι: Gigabyte H110M-S2H
Nikos747 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, thelos257 είπε Για να μην τα κανω σαλατα πες μ πως το κανω η μητρικη μου ειναι: Gigabyte H110M-S2H Από USB ή DVD κάνεις boot ; Τέλος πάντων βάλε το μέσο που κάνεις boot 1ο και στο επόμενο τον ssd. Αν δε το κατέχεις γενικότερα βγάλε το ένα από τα δύο καλώδια του άλλου δίσκου με κλειστό υπολογιστή. Κάνε εγκατάσταση τα windows και μετά με κλειστό πάλι υπολογιστή ξανασύνδεσε το καλώδιο.
thelos257 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Nikos747 είπε Από USB ή DVD κάνεις boot ; Τέλος πάντων βάλε το μέσο που κάνεις boot 1ο και στο επόμενο τον ssd. Αν δε το κατέχεις γενικότερα βγάλε το ένα από τα δύο καλώδια του άλλου δίσκου με κλειστό υπολογιστή. Κάνε εγκατάσταση τα windows και μετά με κλειστό πάλι υπολογιστή ξανασύνδεσε το καλώδιο. Με USB κανω BOOT φυσικα δεν εχει οπτικη μοναδα dvd rom. Να σαι καλα ελπιζω να τα καταφερω.
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Αποσύνδεσε εντελώς τον δίσκο που έχεις για αποθήκευση. Κάνεις την ίδια διαδικασία και στην 1η εικόνα δεν θα βλέπεις το 2ο partition. Θα βλέπεις μόνο το 1ο και το 3ο. Τότε κάνεις διαγραφή τα δύο αυτά partition ώστε να γίνει ένα. Έτσι μπορείς να πατήσεις Επόμενο και να κάνεις την εγκατάσταση. Όταν εγκατασταθούν τα windows μπορείς να συνδέσεις τον δίσκο που είναι για αποθήκευση. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα