Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας παιδιά από ψες προσπαθώ να κάνω φορμάτ τον υπολογιστή μου στον οποίο έχω δύο σκληρούς δίσκους τον ssd 240gb όπου εκεί είναι τα windows και ένα κανονικό 4ΤΒ όπου είναι για αποθήκευση δεδομένων. Το πρόβλημα το οποίο δεν ξανά συνάντησα ποτέ μου είναι αυτό το μήνυμα:  DSC_0004.jpg  

DSC_0005.jpg

Δημοσ.

Καλημέρα, πρέπει να βάλεις το δίσκο σαν 1st boot device στο bios.

Αν δυσκολευτείς βγάλε τον άλλο δίσκο από το ρεύμα.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Nikos747 είπε

Καλημέρα, πρέπει να βάλεις το δίσκο σαν 1st boot device στο bios.

Αν δυσκολευτείς βγάλε τον άλλο δίσκο από το ρεύμα.

Για να μην τα κανω σαλατα πες μ πως το κανω η μητρικη μου ειναι: Gigabyte H110M-S2H

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Για να μην τα κανω σαλατα πες μ πως το κανω η μητρικη μου ειναι: Gigabyte H110M-S2H 

Από USB ή DVD κάνεις boot ;

Τέλος πάντων βάλε το μέσο που κάνεις boot 1ο και στο επόμενο τον ssd.

Αν δε το κατέχεις γενικότερα βγάλε το ένα από τα δύο καλώδια του άλλου δίσκου με κλειστό υπολογιστή.

Κάνε εγκατάσταση τα windows και μετά με κλειστό πάλι υπολογιστή ξανασύνδεσε το καλώδιο.

Screenshot_1.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nikos747 είπε

Από USB ή DVD κάνεις boot ;

Τέλος πάντων βάλε το μέσο που κάνεις boot 1ο και στο επόμενο τον ssd.

Αν δε το κατέχεις γενικότερα βγάλε το ένα από τα δύο καλώδια του άλλου δίσκου με κλειστό υπολογιστή.

Κάνε εγκατάσταση τα windows και μετά με κλειστό πάλι υπολογιστή ξανασύνδεσε το καλώδιο.

Screenshot_1.jpg

Με USB κανω BOOT φυσικα δεν εχει οπτικη μοναδα dvd rom. Να σαι καλα ελπιζω να τα καταφερω.

Δημοσ.

Αποσύνδεσε εντελώς τον δίσκο που έχεις για αποθήκευση. Κάνεις την ίδια διαδικασία και στην 1η εικόνα δεν θα βλέπεις το 2ο partition. Θα βλέπεις μόνο το 1ο και το 3ο. Τότε κάνεις διαγραφή τα δύο αυτά partition ώστε να γίνει ένα. Έτσι μπορείς να πατήσεις Επόμενο και να κάνεις την εγκατάσταση. Όταν εγκατασταθούν τα windows μπορείς να συνδέσεις τον δίσκο που είναι για αποθήκευση.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...