Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το G6 σκοράρει 85 στο DXO στην πίσω καμερα και το βρισκεις κατω απο το οριο σου. Eπισης με αποκλειστικο γνωμονα την πισω καμερα βρισκεις το Google Pixel που σκοραρει 90 αλλα ειναι παλιοτερης γενιας. Αλλες επιλογες ειναι το Νοκια 8 και το HTC U ultra. Kαλο θα ηταν να συμπληρωσεις τη φορμα αγορας για να αποκλεισουμε η να συμπληρωσουμε και αλλες επιλογες φιλε.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dieccast είπε

Γεια σας παιδιά φίλος ψάχνει κινητό με βάση την πίσω κάμερα μέχρι 350 

τι μπορούμε να δούμε ;

Το Xiaomi mi note 3 αν δεν σε ενδιαφέρει ή 800αρα και η θύρα ακουστικών.

Στα 283€ από το Banggood η έκδοση 6/128 ή 6/64 στα 245€.

Είναι ένα από τα καλύτερα τις μεσαίας κατηγορίας που έχει 94 σκορ στην κάμερα.

Αλλά όπως είπε και ο από πάνω συμπλήρωσε και την φόρμα αγοράς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν με ενδιαφέρει αγορά από Κίνα ! Και τα xiaomi δεν τα θέλω για κάμερα ! 

Επισης με το google pixel για αγορά μέσω Σκρουτζ μετά τι παίζει με service?

Σε huawei μετά παιδιά;

Επεξ/σία από dieccast
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, dieccast είπε

Και τα xiaomi δεν τα θέλω για κάμερα ! 

Δηλαδή θες να μας πεις ότι τα άλλα είναι καλύτερα?

Επισης με το google pixel για αγορά μέσω Σκρουτζ μετά τι παίζει με service?

Νομίζω Arvato

Σε huawei μετά παιδιά;

Με αυτά που διαθέτεις νομίζω σου είπαν και Nokia 8 και Htc U ultra......η μήπως και αυτά δεν τα εμπιστεύεσαι? <_<

Ααα και το G6 ξεχάσαμε....

Και όσο δεν συμπληρώνεις την φόρμα αγοράς τα νύχια μας δεν θα τα μυρίζουμε....

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@dieccast o saruman εχει ενα δικιο για τη φορμα αγορας θα μας βοηθησει να σε βοηθησουμε. Στην δινω εδω να την κανεις ενα copy paste με τις αναγκες σου για να ξερουμε τι να σου πουμε.   

1) Το ποσό που διαθέτουμε:
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;

1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Δηλαδή θες να μας πεις ότι τα άλλα είναι καλύτερα?

Υπαρχει τεράστια μερίδα καταναλωτών που βασίζει τις αγορές του βάσει κουλτούρας που διαμορφώνουν από το περιβάλλον τους και την προσωπικη τους εμπειρία και διάφορους άλλους παράγοντες*. Μπορεί να ξέρεις και εσυ και εγώ ότι η xiaomi αξίζει, σπέρνει, ειναι vfm κλπ κλπ αλλά δεν θα πειστεί σε κάποιες περιπτώσεις. Αυτο λέγεται συμπεριφορά καταναλωτή χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος μιας και συμφωνώ με τις προτάσεις σου , απλά να δείχνεις κατανόηση σε τέτοιες περιπτώσεις που για σένα μπορεί να είναι εξωφρενικές οι απαντήσεις.

*Τρανο παραδειγμα η samsung σε Low και midrange πωλησεις με τηλεφωνα που δεν ειναι vfm ουτε για αστειο αλλα τα κερδη τρεχουν με ουρά.

Επεξ/σία από cloud13
  • Thanks 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, cloud13 είπε

Υπαρχει τεράστια μερίδα καταναλωτών που βασίζει τις αγορές του βάσει κουλτούρας που διαμορφώνουν από το περιβάλλον τους και την προσωπικη τους εμπειρία και διάφορους άλλους παράγοντες*. Μπορεί να ξέρεις και εσυ και εγώ ότι η xiaomi αξίζει, σπέρνει, ειναι vfm κλπ κλπ αλλά δεν θα πειστεί σε κάποιες περιπτώσεις. Αυτο λέγεται συμπεριφορά καταναλωτή χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος μιας και συμφωνώ με τις προτάσεις σου , απλά να δείχνεις κατανόηση σε τέτοιες περιπτώσεις που για σένα μπορεί να είναι εξωφρενικές οι απαντήσεις.

*Τρανο παραδειγμα η samsung σε Low και midrange πωλησεις με τηλεφωνα που δεν ειναι vfm ουτε για αστειο αλλα τα κερδη τρεχουν με ουρά.

Δεν αντιλέγω σε αυτό που λες.

Απλά τώρα τελευταία η Xiaomi έχει κάνει εξαιρετική δουλειά από θέμα κάμερας.

Δεν μιλάω για τα παλιά μοντέλα.

Όσο για την Samsung αυτό είναι θέμα μάρκετινγκ και επώνυμης εταιρείας που τόσα χρόνια πληρώναμε αρκετά λεφτά και δεν βλέπαμε πέραν από αυτό.

Εγώ δεν προσπαθώ να πίσω κανέναν να πάρει Xiaomi,από προσωπική εμπειρία τα λέω.

Τώρα αν κάποιοι θέλουν επώνυμα για τον άλφα βήτα λόγο αυτό είναι δικαίωμα τους.

Εμείς εδώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε αυτούς που δεν ξέρουν μερικά πράγματα και να επωφεληθούν να γλιτώσουν κανένα φράγκο και να πάρουν και μια αξιοπρεπής συσκευή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...