AristidisZ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μετά από 4 χρόνια με ένα Samsung Tab 3, νομίζω ότι ήρθε σιγά σιγά ο καιρός να περάσω προς μήλο μεριά... Το πρόβλημα είναι ότι δε με βολεύουν τα δεκάρια, ενώ με το 8ιντσο έχω βρει την υγειά μου Δεδομένου ότι δεν βλέπω στο άμεσο μέλλον να κυκλοφορεί διάδοχος του 4 mini, θεωρείτε ότι εν έτει 2018 αξίζει η αγορά του ή προτείνετε να στραφώ προς android μεριά ;
taslikos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Αν τσιμπήσεις το 4 σε χαμηλή τιμή αξίζει. Μην πάρεις Android, για ταμπλετ iPad μόνο!
thodoris20s Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Το best value for money αυτή τη στιγμή είναι το iPad 9.7 (2017) ή το iPad 9.7 (2018) αν σε ενδιαφέρει το apple pencil. Το 2018 είναι πιο future proof και εγώ προσωπικά θα το προτιμούσα. Και τα δύο πάντως είναι εξαιρετικά μηχανήματα και πολύ δυνατά σε επιδόσεις (ειδικά για τα λεφτά τους). Με γειες!
AristidisZ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 23 ώρες πριν, taslikos είπε Αν τσιμπήσεις το 4 σε χαμηλή τιμή αξίζει. Μην πάρεις Android, για ταμπλετ iPad μόνο! Μιλάς για μτχ ή καινούριο ; Αυτή τη στιγμή μόνο το 128άρι βρίσκω στα 370€ Λόγω χρήσης (καθόλου παιχνίδια), τα 32άρια με υπερκαλύπτουν, αλλά δεν βρήκα κάτι σε μεταχειρισμένο 12 ώρες πριν, thodoris20s είπε Το best value for money αυτή τη στιγμή είναι το iPad 9.7 (2017) ή το iPad 9.7 (2018) αν σε ενδιαφέρει το apple pencil. Το 2018 είναι πιο future proof και εγώ προσωπικά θα το προτιμούσα. Και τα δύο πάντως είναι εξαιρετικά μηχανήματα και πολύ δυνατά σε επιδόσεις (ειδικά για τα λεφτά τους). Με γειες! Android δύσκολα γυρνάω πλέον, καθώς στο ενδιάμεσο κόλλησα με τα iphone, εξού και η αναζήτηση ipad... Όμως είμαι σχεδόν απόλυτος στο θέμα του μεγέθους, καθώς τα 10άρια δε μου αρέσουν....
thodoris20s Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, AristidisZ είπε Μιλάς για μτχ ή καινούριο ; Αυτή τη στιγμή μόνο το 128άρι βρίσκω στα 370€ Λόγω χρήσης (καθόλου παιχνίδια), τα 32άρια με υπερκαλύπτουν, αλλά δεν βρήκα κάτι σε μεταχειρισμένο Android δύσκολα γυρνάω πλέον, καθώς στο ενδιάμεσο κόλλησα με τα iphone, εξού και η αναζήτηση ipad... Όμως είμαι σχεδόν απόλυτος στο θέμα του μεγέθους, καθώς τα 10άρια δε μου αρέσουν.... Νομίζω κανεις λάθος σε αυτό το θέμα. Και γω το πρώτο iPad mini είχα και όταν μου έδωσε ο φίλος μου το iPad του Air 2 για μια βδομάδα να το δω αναθεώρησα στο πρώτο μισάωρο. Στην αρχή τρομάζεις λίγο αλλά το συνηθίζεις μέσα σε λεπτά. Και προφανώς μετά δεν μου αρεζε το δικό μου. Αν παρ όλα αυτά είσαι ακόμα κάθετος, η Apple δεν σου δίνει κάποια καλή επιλογή αυτή τη περίοδο (και νομίζω ούτε πρόκειται να ανανεώσει ξανά τα iPad mini). Για μένα δεν αξίζει τώρα το iPad mini 4, καθώς μπορεί τώρα να στέκεται αξιοπρεπώς αλλά σε 1-2 χρόνια το πολύ θα έχει γονατίσει. Σκέψου είναι ήδη 3 χρόνων. Και αυτή τη στιγμή έχει 370€ που είναι τραγικά πολλά. Αν και πάλι είσαι κάθετος και θες οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το iPad mini πάρε ένα από τις αγγελίες εδώ με πολύ λιγότερα χρήματα, να το δοκιμάσεις κιόλας και να κανεις το κέφι σου. Και είμαι σίγουρος πως μετά από την δοκιμή σου θα θες να μεταβεις στο μεγαλύτερο. Υ.Γ: Οι 10 ίντσες στην apple δεν είναι όπως τα Android. Έχει αναλογία 4:3 νομίζω και είναι 9.7 ίντσες. Δεν είναι μακρύ όπως τα Android που είναι 10.1 16:9 αναλογία κλπ. Έχει διαφορά μεγάλη στο κράτημα και στο κάθετο rotation Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από thodoris20s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα