APPLEGEEK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Παιδιά, δεν έχω χάσει το diploma μου, απλά όταν πήγα σε άλλη χωρα μου το έσκισαν. auto έγινε το 2003- αλλα από τότε έχω τις Ελβετίας το diploma. Τώρα θέλω να γυρίσω ελλάδα. να πω ότι το έχασα? να πω ότι απλά θέλω καινούργιο? θα στοιχίσει κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratosw Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 θα δηλωσεις απωλεια και θα εκδοθει καινουργιο. θελει χαρτουρα και καποια παραβολα. αν εισαι εκτος βαλε.καποιον να ρωτησει σε κεπ για τη διαδικασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, stratosw είπε θα δηλωσεις απωλεια και θα εκδοθει καινουργιο. θελει χαρτουρα και καποια παραβολα. αν εισαι εκτος βαλε.καποιον να ρωτησει σε κεπ για τη διαδικασια έχω την φωτοτυπία, δεν γίνετε να εκδώσουν ξανά το ίδιο? ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου file μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billiboo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 αν δεν κανω λαθος το 2003 τα διπλοματα ηταν χαρτινα τωρα ειναι σε στυλ πιστωτικης. το κοστος ειναι 30 ευρω για την επανεκδοση.το δηλωνεις χαμενο στην αστυνομια και βγαζεις καινουργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, billiboo είπε αν δεν κανω λαθος το 2003 τα διπλοματα ηταν χαρτινα τωρα ειναι σε στυλ πιστωτικης. το κοστος ειναι 30 ευρω για την επανεκδοση.το δηλωνεις χαμενο στην αστυνομια και βγαζεις καινουργιο. e κυριλέ αν και δεν το έχασα θα πω ψέματα, πειράζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billiboo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 δεν νομιζω να κινηθουν διακρατικες διαδικασιες για ενα μπακαλοχαρτο πριν 15 χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, billiboo είπε δεν νομιζω να κινηθουν διακρατικες διαδικασιες για ενα μπακαλοχαρτο πριν 15 χρονια OK ευχαριστώ - μόλις επιστρέψω ελλάδα θα το κάνω άμεσος νάσε καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) όταν το είχα χάσει πριν μερικά χρόνια το κόστος ήταν 30 ευρώ για την κάρτα + 30 ευρώ πρόστιμο που το έχασα + κάτι ψιλά για παράβολα αν θυμάμαι καλά στην αστυνομία μου είχαν πει πως αν δήλωνα οτι μου το κλέψανε θα γλίτωνα το δεύτερο 30άρι αλλά δεν κόβω το λαιμό μου οτι έχουνε και ιδέα τι λένε edit επίσης αν το έχανες δεύτερη φορά το πρόστιμο γινόταν 60 ευρώ + όλα τα υπόλοιπα Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από warlock9_0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα