Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι λεει ο τιτλος

Χρειαζομαι ενα κινητο αμεσα για τη δουλεια. Η χρηση του θα ειναι 70% ομιλια 30% ιντερνετ , σε καθημερινη βαση. Εχω κοιταξει καποια αλλα με φρεναρουν λιγο οι κριτικες στο skroutz. (Οσο αξιοπιστες μπορει να ειναι) Το ιδανικο θα ηταν με 3/32. Αλλα αν υπαρχει κατι καλο με 16 μπορει να γινει υποχωρηση μιας και υπαρχουν sd καρτες διαθεσιμες. Παιχνιδια δε μας ενδιαφερουν, αλλα αν χρειαστει να μπορει να ανταπεξελθει σε youtube και 2-3 tabs ανοιχτα.

Επεξ/σία από VasKag
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το xiaomi redmi 4X στα 32gb με 3gb ram και 4100 μπαταρία, είναι από τις πιο τίμιες επιλογές με πολύ καλή αυτονομία. Το έχει η αδερφή μου και κάθε φορά που πάω να της το "φρεσκάρω" με updates στα apps κλπ, εντυπωσιάζομαι με το πόσο ομαλά και γρήγορα λειτουργεί! :) 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε το 16αρη https://www.skroutz.gr/s/11407670/Xiaomi-Redmi-4x-16GB.html

Και να κοιτάξεις να είναι το μοντέλο MAG138 το γράφει πίσω το κουτί και πίσω το καπάκι του κινητού.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Εχω βαλει και ενα (+) διπλα στο 5". Μπορει το αριστερα να εχει "λιγο" καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα δε με βολευαν οι περιοχες και η διαθεσιμοτητα. Πηρα τελικα το δεξια. Για καθημερινη χρηση πιστευω ειναι υπεραρκετο.

Δημοσ.
Στις 20/6/2018 στις 10:43 ΠΜ, billdanos είπε

Το xiaomi redmi 4X στα 32gb με 3gb ram και 4100 μπαταρία, είναι από τις πιο τίμιες επιλογές με πολύ καλή αυτονομία. Το έχει η αδερφή μου και κάθε φορά που πάω να της το "φρεσκάρω" με updates στα apps κλπ, εντυπωσιάζομαι με το πόσο ομαλά και γρήγορα λειτουργεί! :) 

Iστορικο post

Αντε και του χρονου να δουμε σχολια θαυμασμου για ULEFONE 🤣

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...