Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έβαλα σε δύο νούμερα q.μια χαρά τα πήρε.

Πριν βάλετε κάρτα καλό είναι να στείλετε ένα μήνυμα να τσεκαρε αν λέει ότι δεν έχετε επαρκή υπόλοιπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό μήνα! Σήμερα 1/7 έστειλα το μνμ 88 στο 12000 κ πιστώθηκαν άμεσα τα 2gb στο q καρτοκινητό μου. 

Επεξ/σία από purple_pain
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι αν έχετε κι άλλα απο roll over τρώει πρώτα τα δικά σας και μετά τα καινούργια 2GB.

Δηλαδή ξοδεύει όσα έχετε μαζέψει

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, JIMBOAthens είπε

Στις 22/06 το είχα ενεργοποιήσει αλλά δεν μπήκαν σήμερα τα δεύτερα 2GB....

και εγω στις 22/06 το ενεργοποίησα και στην εφαρμογη λεει τώρα λήγουν στις 22/07/2018, άρα λογικα θα προστεθούν το βράδυ μετά τις 00:01 τα καινούρια

Δημοσ.
1 minute ago, zygorito said:

και εγω στις 22/06 το ενεργοποίησα και στην εφαρμογη λεει τώρα λήγουν στις 22/07/2018, άρα λογικα θα προστεθούν το βράδυ μετά τις 00:01 τα καινούρια

Σε 7 ωρίτσες θα το διαπιστώσουμε...

Δημοσ.

μια χαρα ενεργοποιούνται κάθε δύο μήνες 

αλλά επειδή ειναι απάτη ΕΤΑΙΡΙΑ πρωρα σου τρώει τα roll over που έχεις και μετά αυτά.... γιατί λήγουν αργότερα

Ενω στην προσφορά με τα 10 γιγα τρωει πρώτα τα 10 γίγα.

Είναι λογικό να τρώι πρώτα τα 2 αντί για τα δέκα που έχει μαζέψει κάποιος.... Προσφορές με αποστολή στο 12ΧΧΧ ποτέ δε ξέρεις ακριβώς τους ώρους

• Moderators
Δημοσ.

Ενεργοποιησα 23-6 πρωι.

Δεν μπηκαν σημερα το πρωι και οχι μονο αυτο, αλλα τωρα που περασε 0:00 και ειμαστε στην 24η Ιουλιου, μηδενισαν τα υπολοιπα που ειχαν μεινει και εχω ΜΗΔΕΝ MB, αφου δεν μπηκε το δευτερο δυαρι ακομα!

Ευτυχως που εχω κλειστα τα δεδομενα γιατι θα με χρεωναν και το γνωστο τους κολπακι του 1€!!

Τι ειναι αυτα ρε wind;;;;;;

Δημοσ.

Και κλειστά να τα έχεις πάλι σε χρεώνουν αν δεν έχεις καλό σήμα,  ήμουν πέρυσι στο Πήλιο και αναγκάστηκα να διαγράψω το APN (!!!) γιατί μου έτρωγε κάθε μέρα ένα ευρώ. Δε ξέρω τι να πω, θεωρούν την περιαγωγή (μου έβγαζε R στο σήμα) δεδομένα? Ελπίζουν μάλλον να ξεχάσεις το πακέτο, εμένα μου το έχουν κάνει τουλάχιστον δύο φορές με τις προσφορές οχταμήνου.

• Moderators
Δημοσ.

Για την ιστορια, το πρωι που το τσεκαρισα ειχαν μπει τα 2GB... Σκοπιμη η καθυστεριση; Μονο αυτοι ξερουν. Αν καποιος χρεωθει 1€ (εχοντας αυτο το πακετο) κατα την καθυστερηση αποδοσης των GB ας μας ενημερωσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...