Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, θα μπω στο θέμα γρήγορα, ψάχνω ένα "αξιόπιστο" repeater, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα καλωδίωσης κτλ.. Μόνο δοκιμασμένες λύσεις  ( budget=<100ευρώ).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...όπα να εξηγήσω, θέλω να παίρνει ασύρματα και να δίνει ασύρματα - καλώδια ΔΕΝ...Αυτό παίρνει ασύρματα και δίνει ενσύρματα απ΄ ό,τι βλέπω!

Επεξ/σία από dkotanid
Δημοσ.

Τουλαχιστον "παίρνει" καλά; Δεν επιρεάζεται από τυχόν παρεμβολές; Πέφτει η ταχύτητα;

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, postfire είπε

διαβασε τα σχολια

εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος

Ωραία σε ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτα ειναι οπως θα σου κατσει σε σενα. Μπορει σε μενα να παιζει καλα και σε σενα οχι για 1000 λογους. Γενικως παντως αμα εχει καλα σχολια προχωρας.

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς ότι λέει ο M@dB0x. Στα ασύρματα δίκτυα τίποτα δεν είναι δεδομένο και κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες πόσο καλά θα παίξει η ίδια συσκευή σε διαφορετικές εγκαταστάσεις.

Ειδικά αυτό το "επηρεάζεται από πολλές παρεμβολές" δυστυχώς στον πλανήτη μας ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση αν υπάρχουν πολλά γειτονικά ασύρματα δίκτυα στους 2,4GHz (και ούτε πρόκειται να υπάρξει), οπότε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι απόλυτα φυσιολογικό να μειώνεται η ταχύτητα.

Δημοσ.

...αυτό είναι, συνήθως γίνεται πάρτυ παρεμβολών... οκ η συσκευή είναι vfm και αξίζει και στην περίπτωσή μου μία δοκιμή!

Δημοσ.

δεν μου εχει κανει ουτε κιχ

οταν το σεταρεις βαλε το κλειδι του wifi σου(αλλαξε το εργοστασιακο και βαλε ενα δυνατο)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, postfire είπε

δεν μου εχει κανει ουτε κιχ

οταν το σεταρεις βαλε το κλειδι του wifi σου(αλλαξε το εργοστασιακο και βαλε ενα δυνατο)

Εννοείται φίλε, πάντα βάζω customized WPA2/PSK - AES password > 10 characters αλλαμπουρνέζικα δικό μου pattern! Και για το Router - είμαι σχετικός - απλά ΠΟΤΕ δεν προτίμησα την λύση αυτήν - τώρα εξ ανάγκης θα πάω σε αυτήν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...