Προς το περιεχόμενο

MYKRONOZ ZECLOCK BLUETOOTH SMART WATCH 17.5€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, uno89 είπε

Το δικό μου δούλεψε  κανονικά αφού  το φόρτισα .Στην αρχή το αναλογικό δεν έκανε τίποτα  μόνο ο λεπτοδείκτης έκανε  μια ανεπαίσθητη κίνηση  .

Το αναλογικό πως δούλεψε; 

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, manosfp είπε

Σε μένα πάλι απάντησαν ότι θα στείλουν άλλο... 

Κρατωντας και το πρωτο;

5 ώρες πριν, uno89 είπε

Το πιθανότερο ότι  ήθελε  φόρτιση η μπαταριά  για να  κινηθεί .

Εχει δυο μπαταριες.μια επαναφορτιζομενη και μια μη επαναφορτιζομενη.Αποκλειεται το ρευμα να φορτισε την μπαταρια,πιστεψε με ,δεν εχει τετοια δυνατοτητα.

Μπορει να γυρισες το χερι προς τα κατω και να επιασε κατηφορα ο λεπτοδεικτης!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, an_papand είπε

Κρατωντας και το πρωτο;

Εχει δυο μπαταριες.μια επαναφορτιζομενη και μια μη επαναφορτιζομενη.Αποκλειεται το ρευμα να φορτισε την μπαταρια,πιστεψε με ,δεν εχει τετοια δυνατοτητα.

Μπορει να γυρισες το χερι προς τα κατω και να επιασε κατηφορα ο λεπτοδεικτης!

πάντως και στην ανηφόρα  δουλεύει ,χωρίς να να χρειαστεί να μάθω  αν έχει δεύτερη  μπαταρία.

Επεξ/σία από uno89
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρέλαβα την πρίν λίγες μέρες το δικό μου άσπρο και έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το ρολογάκι και από την ποιότητα του.

Το δικό μου δεν είχε θέμα με την μπαταρία του αναλογικού και δούλεψε κανονικά με το που έβγαλα τη πλαστική ασφάλεια και το ρύθμισα.

Το φόρτισα ένα δίωρο όπως αναφέρει ο κατασκευαστής και έκτοτε δουλεύει απροβλημάτιστα.

Με ανησυχεί μόνο το ότι δεν γνωρίζω κατά πόσο αντέχει στο νερό, οπότε προσπαθώ να αποφεύγω τα πολλά νερά όσο μπορώ.

Μου άρεσε τόσο πολύ για τα 17,44 ευρώ που έδωσα που παρήγγειλα και ένα πράσινο, η τιμή δεν έχει αλλάξει παραμένει ακόμα στα 17,44 με τα μεταφορικά. :) 

Δημοσ.

Το λευκό αν το θέλει κάποιος το έχω ακόμα. Δυστυχώς το άνοιξα για να δοκιμάσω ότι δουλεύει (δουλεύει άψογα) γιατι μου είχε ζητήσει ένα παιδί εδώ να του το κρατήσω αλλά μάλλον τελικά δεν το ήθελε και τόσο, και πλέον δεν μπορώ να το επιστρέψω. Οπότε όποιος θέλει από Αθήνα είναι διαθέσιμο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...