sokelas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 18 λεπτά πριν, uno89 είπε Το δικό μου δούλεψε κανονικά αφού το φόρτισα .Στην αρχή το αναλογικό δεν έκανε τίποτα μόνο ο λεπτοδείκτης έκανε μια ανεπαίσθητη κίνηση . Το αναλογικό πως δούλεψε;
uno89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Το πιθανότερο ότι ήθελε φόρτιση η μπαταριά για να κινηθεί .
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, manosfp είπε Σε μένα πάλι απάντησαν ότι θα στείλουν άλλο... Κρατωντας και το πρωτο; 5 ώρες πριν, uno89 είπε Το πιθανότερο ότι ήθελε φόρτιση η μπαταριά για να κινηθεί . Εχει δυο μπαταριες.μια επαναφορτιζομενη και μια μη επαναφορτιζομενη.Αποκλειεται το ρευμα να φορτισε την μπαταρια,πιστεψε με ,δεν εχει τετοια δυνατοτητα. Μπορει να γυρισες το χερι προς τα κατω και να επιασε κατηφορα ο λεπτοδεικτης!
uno89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, an_papand είπε Κρατωντας και το πρωτο; Εχει δυο μπαταριες.μια επαναφορτιζομενη και μια μη επαναφορτιζομενη.Αποκλειεται το ρευμα να φορτισε την μπαταρια,πιστεψε με ,δεν εχει τετοια δυνατοτητα. Μπορει να γυρισες το χερι προς τα κατω και να επιασε κατηφορα ο λεπτοδεικτης! πάντως και στην ανηφόρα δουλεύει ,χωρίς να να χρειαστεί να μάθω αν έχει δεύτερη μπαταρία. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από uno89
Daily_Commuter Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Παρέλαβα την πρίν λίγες μέρες το δικό μου άσπρο και έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το ρολογάκι και από την ποιότητα του. Το δικό μου δεν είχε θέμα με την μπαταρία του αναλογικού και δούλεψε κανονικά με το που έβγαλα τη πλαστική ασφάλεια και το ρύθμισα. Το φόρτισα ένα δίωρο όπως αναφέρει ο κατασκευαστής και έκτοτε δουλεύει απροβλημάτιστα. Με ανησυχεί μόνο το ότι δεν γνωρίζω κατά πόσο αντέχει στο νερό, οπότε προσπαθώ να αποφεύγω τα πολλά νερά όσο μπορώ. Μου άρεσε τόσο πολύ για τα 17,44 ευρώ που έδωσα που παρήγγειλα και ένα πράσινο, η τιμή δεν έχει αλλάξει παραμένει ακόμα στα 17,44 με τα μεταφορικά.
Dark-o-phobia Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Το λευκό αν το θέλει κάποιος το έχω ακόμα. Δυστυχώς το άνοιξα για να δοκιμάσω ότι δουλεύει (δουλεύει άψογα) γιατι μου είχε ζητήσει ένα παιδί εδώ να του το κρατήσω αλλά μάλλον τελικά δεν το ήθελε και τόσο, και πλέον δεν μπορώ να το επιστρέψω. Οπότε όποιος θέλει από Αθήνα είναι διαθέσιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα