alexakos89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, sts4x4 είπε Όλα αυτά που αναφέρεις, συν την ύπαρξη του Heart Rate Monitor. δεν νομιζω οτι εχει heart rate πανω στο ρολοι.αλλα μετραει απο την καμερα του κινητου.
sts4x4 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, alexakos89 είπε δεν νομιζω οτι εχει heart rate πανω στο ρολοι.αλλα μετραει απο την καμερα του κινητου. Ναι έχεις δίκιο, δικό μου λάθος.
Dark-o-phobia Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Μου ήρθε σήμερα, τελικά το λευκό δεν είναι το χρώμα μου, έχω κάνει αίτηση για επιστροφή, αν το θέλει κάποιος στην τιμή που το πήρα 17 κάτι με ενημερώνει (από αθήνα). Δεν το έχω ανοίξει καν, το κουτί είναι σφραγισμένο.
coyote2 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Στις 20/6/2018 στις 6:38 ΜΜ, lionheart75 είπε Εκτός και αν η ξαδέρφη του είναι η ταχυδρόμος της περιοχής του. Του τα φέρνει μαζεμένα! (Να ναι καλά η ξαδερφούλα). Μήπως πράγματι έρχεται συστημένο; ΞΑδερφούλα εεεε? Ας δούμε το VAR
panos_MD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Παρέλαβα σήμερα. Η αναλογική ένδειξη δε δουλεύει. Αφαίρεσα κανονικά την ασφάλεια που είχε για να μη δουλεύει όσο είναι στο κουτί του, ρύθμισα την ώρα, πίεσα μέσα τη ροδέλα αλλά δε ξεκινάει. Καμιά ιδέα;
ozzo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 20 λεπτά πριν, panos_MD είπε Παρέλαβα σήμερα. Η αναλογική ένδειξη δε δουλεύει. Αφαίρεσα κανονικά την ασφάλεια που είχε για να μη δουλεύει όσο είναι στο κουτί του, ρύθμισα την ώρα, πίεσα μέσα τη ροδέλα αλλά δε ξεκινάει. Καμιά ιδέα; Dispute and refund without return
papafigos84 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μπαταρια; Αν ειναι ετσι παντως, θα σου κοστισει οσο η αλλαγη μπαταριας, μιας και θα παρεις πισω τα χρηματα σου.
manosfp Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μόλις παρέλαβα. Δε λειτουργεί το αναλογικό ρολόι, περισσότερα μόλις το σκαλίσω καταλλήλως.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Ας το πουμε ακομα μια φορα:τα ρολογια ειναι καιρο σε αποθηκη με αποτελεσμα να εχουν "πεσει" οι μπαταριες για την αναλογικη λειτουργια. Ζητηστε σε email, refund ,θα σας τα βαλουν τα λεφτα και αγοραστε μια μπαταρια και αλλαξτε την μονοι σας. Εχω αναλυτικες οδηγιες σε παλαιοτερο ποστ -τι μπαταρια πρεπει να παρετε και πως να κανετε αντικατασταση-το οποιο εκανα repost ,μεσα σε αυτο.
yannies82 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Σε αυτό που παρέλαβα εγώ λειτουργεί το αναλογικό ρολόι αλλά η οθόνη του smartwatch δεν ανοίγει, ούτε δείχνει ένδειξη ότι φορτίζει. Ζήτησα refund και μου έδωσαν για την αξία του ρολογιού, όχι όμως για τα μεταφορικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, yannies82 είπε Σε αυτό που παρέλαβα εγώ λειτουργεί το αναλογικό ρολόι αλλά η οθόνη του smartwatch δεν ανοίγει, ούτε δείχνει ένδειξη ότι φορτίζει. Ζήτησα refund και μου έδωσαν για την αξία του ρολογιού, όχι όμως για τα μεταφορικά. Καθαρισε τις επαφες στο πλάι που φορτιζουν το ρολοι με την πλαστικη βαση.Αν δεν λειτουργει,ανοιξε το πισω και ελεγξε την μπαταρια για τις ηλεκτρονικες λειτουργιες.Αν δηλαδη ειναι το φις της κουμπωμενο και οι επαφες μπορουν να την φορτισουν. Αλλιως,εχεις ενα απλο ρολοι 17 ευρω λιγο χοντροκομμενο.
panos_MD Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 13 ώρες πριν, an_papand είπε Ας το πουμε ακομα μια φορα:τα ρολογια ειναι καιρο σε αποθηκη με αποτελεσμα να εχουν "πεσει" οι μπαταριες για την αναλογικη λειτουργια. Ζητηστε σε email, refund ,θα σας τα βαλουν τα λεφτα και αγοραστε μια μπαταρια και αλλαξτε την μονοι σας. Εχω αναλυτικες οδηγιες σε παλαιοτερο ποστ -τι μπαταρια πρεπει να παρετε και πως να κανετε αντικατασταση-το οποιο εκανα repost ,μεσα σε αυτο. Μου απάντησαν στο mail ότι θέλουν ένα κατά προσέγγιση κόστος για την επιστροφή των ρολογιών προκειμένου να αποφασισθεί πώς θα κινηθούν. Τι να απαντήσω;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, panos_MD είπε Μου απάντησαν στο mail ότι θέλουν ένα κατά προσέγγιση κόστος για την επιστροφή των ρολογιών προκειμένου να αποφασισθεί πώς θα κινηθούν. Τι να απαντήσω; Αυτο στο απαντησε το IWOOT ή η επισημη Mykronoz?Οι μεν πρωτοι εστειλαν refund χωρις πολλα πολλα,οι δευτεροι ζητησαν να τους το στειλω με δικα μου εξοδα. Εξαρταται αν θες το ρολοι ή οχι. Αν το θες ειναι απλη η αλλαγη,αν το μετανιωσες,πες τους ειναι δικη τους υπαιτιότητα η μη λειτουργια και θεωρείται doa. Σε εμενα δεν εφεραν αντιρρηση.
uno89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το δικό μου δούλεψε κανονικά αφού το φόρτισα .Πριν φορτιστεί το αναλογικό δεν έκανε τίποτα μόνο ο λεπτοδείκτης έκανε μια ανεπαίσθητη κίνηση . Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από uno89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα