Auctionfreak Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Σε εξευτελιστική τιμή το smart watch MYKRONOZ ZECLOCK σε Πράσινο , Κόκκινο ή Λευκό χρώμα ..μόνο 17€ τελική με τα μεταφορικά ! ΕΔΩ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ Spoiler Spoiler Ήταν ξανά στις προσφορές αλλά έβγαινε 23€+ πριν 1-2 μήνες , τώρα μάλλον ξεστοκάρουν κ τα τελευταία..Στα 17€ είναι άπαιχτο gadget για δωράκι που σαφώς δείχνει πολύ ακριβότερο παρουσιαζόμενο ώς δώρο. Είχα πάρει 3 την προηγούμενη φορά - τώρα άλλα 2 Μην πέσετε να με "φάτε" ...χι ...ψι ..δεν είναι καλό .. κακές κριτικές..κλπ κλπ...ΑΠΛΑ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ και αναλογιστείτε τι παίρνετε με 17€.. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ 3 ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ και το ρολόι βγαίνει 13.6€ !!!...πιό κάτω..πεθαίνεις ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΩΝΕΙΟ - έρχεται από Αγγλία και έχω πάρει πολλά πράγματα από εκεί. Δουλεύει μέσω bluetooth και είναι συμβατό ΚΑΙ με iPhone ΚΑΙ με Android με την αντίστοιχη εφαρμογή.. Μου αρέσει η αναλογική όψη του και το διακριτικό display στο καντράν ! Ποιοτικό λουράκι σιλικόνης και έρχεται σε ένα πολύ ωραίο box πλεξιγκλάς. Η μπαταρία του αναλογικού quartz ρολογιού κρατάει πάνω από χρόνο και οι ψηφιακές λειτουργίες και ενδείξεις στο μικρό display τροφοδοτούνται από επαναφορτιζόμενη μπαταρία που φορτίζει όπως όλα τα smartwatches σε dedicated cradle φόρτισης και κρατάει 2-3 μέρες Μπορούμε να απαντήσουμε ή να απορρίψουμε κλήση από το ρολόι - έχει ενσωματωμένα ηχείο κ μικρόφωνο ! Υποστηρίζει Siri ΚΑΙ Google Now για εντολές από το smartwatch ! Ειδοποιήσεις SMS, Email , Social media και ημερολόγιο στον καρπό μας.. Spoiler 1 4
lionheart75 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Eνδιαφέρον! Στα 17 ευρώ θα το δοκιμάσω και εγώ. Το είχα δεί παλιότερα αλλά το προσπέρασα στα 20+ ευρώ μετά απο κάποια reviews που είδα. Είμαι λοιπον ανάμεσα στο πράσινο και στο λευκό με τελευταία επιλογή το κόκκινο. Το πρασινάκι είναι όμορφο απο κοντά @Auctionfreak; ή είναι πιο όμορφο το λευκό; Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από lionheart75
Auctionfreak Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Το λευκό ! ..επειδή τα έχω κ τα 3 χρώματα εμένα το λευκό μου άρεσε τελικά.. 1
lionheart75 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Auctionfreak είπε Το λευκό ! ..επειδή τα έχω κ τα 3 χρώματα εμένα το λευκό μου άρεσε τελικά.. Σε ευχαριστώ, έφυγε παραγγελία! 1
Auctionfreak Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε Σε ευχαριστώ, έφυγε παραγγελία! Με γειές !! 1
epsilon753 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Αναγνώριση κλήσης έχει; Γράφει ποιος σε παίρνει; Στα ελληνικά;
sokelas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 17,44 είναι για την ακρίβεια. Παρήγγειλα και γω το ασπρο
papafigos84 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Το λευκο λερωνεται πολυ; Επειδη εχω παρει activity tracker λευκο και μου εβγαλε την ψυχη. Ολη μερα το ετριβα να καθαρισει. Απο τα αλλα 2 χρωματα ποιο προτεινεις;
Auctionfreak Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, papafigos84 είπε Το λευκο λερωνεται πολυ; Επειδη εχω παρει activity tracker λευκο και μου εβγαλε την ψυχη. Ολη μερα το ετριβα να καθαρισει. Απο τα αλλα 2 χρωματα ποιο προτεινεις; Είναι αρκετά ανθεκτικό στη βρώμα το λευκό.. βέβαια ένα σαπούνισμα την εβδομάδα με οδοντοβουρτσα το διατηρεί άψογο. Από τα άλλα 2 χρώματα, το κόκκινο είναι όμορφο (για τα δικά μου γούστα) αν και flashy.. το πράσινο πιο διακριτικό κ militaire.. 1
JIMBOAthens Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Όντως η τιμή είναι χώμα αλλά παιδιά δείτε κανένα videάκι στο Youtube γιατί όσον αφορά στις smart λειτουργίες του δεν είναι ιδιαίτερα ευκολόχρηστο...
what_if Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 καθε τρεις μερες φορτιση για το smart κομματι που απο οτι διαβαζω ειναι πολυ μπελαλιδικο κ αν δουλεψει ,χχμμ δεν θα βαλω αλλο μπελα στο κεφαλι μου παντως ευχαριστουμε ts γιατι κ μονο για αναλογικο ποιοτικο ρολοι η τιμη ειναι super 6
Auctionfreak Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, epsilon753 είπε Αναγνώριση κλήσης έχει; Γράφει ποιος σε παίρνει; Στα ελληνικά; Ναι εμφανίζει ποιος σε παίρνει στο display... τώρα αν γράφει Ελληνικά δεν το επιβεβαιώνω γιατί από την εποχή των πρώτων NOKIA που είχαν θέματα με τους Ελληνικούς χαρακτήρες έχω γυρίσει τα πάντα στα Αγγλικά κ ξένοιασα από αυτό το πρόβλημα. Πάντως το support της MyKronoz γράφει ότι υποστηρίζει Κυρυλικά οπότε υποθέτω διαβάζει κ Ελληνικούς χαρακτήρες.. 15 λεπτά πριν, what_if είπε καθε τρεις μερες φορτιση για το smart κομματι που απο οτι διαβαζω ειναι πολυ μπελαλιδικο κ αν δουλεψει ,χχμμ δεν θα βαλω αλλο μπελα στο κεφαλι μου παντως ευχαριστουμε ts γιατι κ μονο για αναλογικο ποιοτικο ρολοι η τιμη ειναι super Δεν διαφωνώ με την παρατήρησή σου και γι αυτό τονίζω ότι είναι εξαιρετικό για δωράκι.. εξάλλου γι αυτό και δεν αποχωρίζομαι το Gear S3 μου ξαναθυμίζω ότι με 10-15€ δίνουν αυτά στα σούπερ μάρκετ με συλλογή κουπονιών (ΑΒ πχ. ) που είναι πολύ άθλια συγκρινόμενα με το ZECLOCK χωρίς να εισέλθει το smartwatch κομμάτι στον παράγοντα σύγκρισης..
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Κοιταζοντας το ιστορικο τιμων, οποιος δεν τρελαινεται μπορει να περιμενει να ρισκαρει και για χαμηλοτερη τιμη σε καμια 10αρια μερες 2-3-4 ευρω πιο κατω αν συνεχιζει με τους ρυθμους του. 15-14-12 λιρες ειναι οι 3 τελευταιες τιμες 4 1
e-tic Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Θα συμφωνήσω με τον συμφορουμίτη παραπάνω, οτι φόρτιση ανα 2-3 μέρες είναι μπελαλίδικο και σπ@ζ#ρχ!δ!κ0. Θεωρώ οτι η μπαταρία σε τέτοια γκατζετάκια πρέπει να βγάζει τουλάχιστον εβδομαδα,
lionheart75 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά για την μπαταρία και το Sony smartband talk που έχω, θέλει και αυτό φόρτιση κάθε 3 μέρες. Εννοείται ότι θα προτιμούσαμε να έχει τη διάρκεια της μπαταρίας του xiaomi mi band 2 για παράδειγμα αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Πάντως πολύ εύστοχος ο @matrixxx και θα ακολουθήσω τη πρότασή του και θα ρισκάρω μια λίγο χαμηλότερη τιμή, αν αυτό γίνει εφικτό φυσικά, καθώς σκεφτόμουν να πάρω άλλα 2 για δωράκια που θα χρειαστώ οπωσδήποτε μέσα στο καλοκαίρι και ο @Auctionfreak μου έδωσε ιδέα με την ανάρτηση. Θα περιμένω λοιπόν μερικές μέρες και θα έχει έρθει και το δικό μου μέχρι τότε για να ασχοληθώ μαζί του και να δω τι λέει. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από lionheart75
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα