Markantonis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Την έκανα την πατάτα... Έβαλα το απόγευμα τον εξωτερικό δίσκο στην κατάψυξη γιατί είχε ζεσταθεί πολύ, χτύπησε ένα επείγον τηλεφώνημα, τον ξέχασα, και τώρα, μετά από 5-6 ώρες που επέστρεψα τον έβγαλα παγωμένο. Υπάρχει ελπίδα ή πάει; Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από Markantonis
Zengar Zombolt Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Τον έβαλες μέσα σε σακουλάκι με zip η έτσι χύμα ; 1
Markantonis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Zengar Zombolt είπε Τον έβαλες μέσα σε σακουλάκι με zip η έτσι χύμα ; Χύμα. Έχει υγρασία τώρα γύρω - γύρω, μέσα δεν ξέρω τι γίνεται, το ίδιο φαντάζομαι Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από Markantonis
Zengar Zombolt Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, Markantonis είπε Χύμα. Έχει υγρασία τώρα γύρω - γύρω, μέσα δεν ξέρω τι γίνεται, το ίδιο φαντάζομαι βάλτον κάπου στεγνά για 2-3 μέρες και να τον βάλεις στον ήλιο κάθε μέρα για λίγο για να εξατμιστούν ότι υγρά μπορεί να έχει μέσα και μετά δοκίμασε τον.... 1
Markantonis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Ευχαριστώ πολύ! Μήπως να δοκιμάσω αύριο εκτός από τον ήλιο και στέγνωμα με πιστολάκι μαλλιών;
Zengar Zombolt Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Markantonis είπε Ευχαριστώ πολύ! Μήπως να δοκιμάσω αύριο εκτός από τον ήλιο και στέγνωμα με πιστολάκι μαλλιών; για μένα άστο να εξατμιστεί φυσικά... τώρα αν θες να του το βάλεις για λίγο βάλε αλλά μην τον συνδέσεις ακόμα μετά από αυτά που σου είπα βάλτον πάλι σε λειτουργιά και κάνε την προσευχή σου να δουλέψει.... 1
odystam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Οχι, πότε δε βάζουμε πιστολάκι σε ηλεκτρονικές συσκευές και εξαρτήματα γιατί μπορεί να κάνουμε μεγαλύτερη ζημιά. Άστον για καμιά μέρα έξω και μετα βάλτον σε ενα κλειστό ταπερ με πολύ ρύζι (όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο). Οπως και να χει...νομίζω οτι δεν υπάρχει λόγος να μπει ενας σκληρός στην κατάψυξη. Λογικά για να ζεστάθηκε θα είναι 7.200 στροφών αλλά και πάλι είναι λογικό να ανεβάσει θερμοκρασία μέχρι ενα σημείο. 1 1
Markantonis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, odystam είπε Οχι, πότε δε βάζουμε πιστολάκι σε ηλεκτρονικές συσκευές και εξαρτήματα γιατί μπορεί να κάνουμε μεγαλύτερη ζημιά. Άστον για καμιά μέρα έξω και μετα βάλτον σε ενα κλειστό ταπερ με πολύ ρύζι (όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο). Οπως και να χει...νομίζω οτι δεν υπάρχει λόγος να μπει ενας σκληρός στην κατάψυξη. Λογικά για να ζεστάθηκε θα είναι 7.200 στροφών αλλά και πάλι είναι λογικό να ανεβάσει θερμοκρασία μέχρι ενα σημείο. Για πόσες ώρες να το έχω μέσα στο ρύζι; Έτυχε η λάθος συγκυρία με το τηλεφώνημα, το σκεπτικό ήταν να τον αφήσω μέσα 2-3 λεπτά...
odystam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Ναι κατάλαβα τι παίχτηκε...απλά το λέω για να μη ξαναγίνει κάτι παρόμοιο στο μέλλον :Ρ Στο ρύζι μπορείς να το βάλεις και σε σακούλα αρκεί να είναι καλά κλεισμένη, δηλαδή να μην παίρνει αέρα. Όσο πιο πολύ το αφήσεις τόσο το καλύτερο... Αν δε χρειάζεσαι τα αρχεία του δίσκου άμεσα άστον μια-δυο μέρες έτσι έξω (οχι στο μπαλκόνι) , και βάλτον για πάνω απο 3 μερες σε ρύζι.
Markantonis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, odystam είπε Ναι κατάλαβα τι παίχτηκε...απλά το λέω για να μη ξαναγίνει κάτι παρόμοιο στο μέλλον :Ρ Στο ρύζι μπορείς να το βάλεις και σε σακούλα αρκεί να είναι καλά κλεισμένη, δηλαδή να μην παίρνει αέρα. Όσο πιο πολύ το αφήσεις τόσο το καλύτερο... Αν δε χρειάζεσαι τα αρχεία του δίσκου άμεσα άστον μια-δυο μέρες έτσι έξω (οχι στο μπαλκόνι) , και βάλτον για πάνω απο 3 μερες σε ρύζι. Και πολύ καλά λες, ποτέ ξανά μετά από αυτό που έπαθα. Αυτό θα κάνω, ευχαριστώ!
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Markantonis είπε Την έκανα την πατάτα... Έβαλα το απόγευμα τον εξωτερικό δίσκο στην κατάψυξη γιατί είχε ζεσταθεί πολύ, χτύπησε ένα επείγον τηλεφώνημα, τον ξέχασα, και τώρα, μετά από 5-6 ώρες που επέστρεψα τον έβγαλα παγωμένο. Υπάρχει ελπίδα ή πάει; Πατάτα στην πατάτα έκανες. Και τον έβαλες στην κατάψυξη και τον ξέχασες κιόλας. Χάλασε ο κόσμος να τον βάλεις σε μια ακρούλα μέχρι να κρυώσει? Έλα πες ότι τα πινες εκείνη την ώρα και αντί για τις μπύρες έβαλες τον δίσκο.
M@dB0x Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μα τι τρελλα αγχη ειναι αυτα. Εγω δε πειραζω ποτε τπτ.
Markantonis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Πατάτα στην πατάτα έκανες. Και τον έβαλες στην κατάψυξη και τον ξέχασες κιόλας. Χάλασε ο κόσμος να τον βάλεις σε μια ακρούλα μέχρι να κρυώσει? Έλα πες ότι τα πινες εκείνη την ώρα και αντί για τις μπύρες έβαλες τον δίσκο. Χαχα! Έλα ντε! Για να δούμε σε λίγες μέρες τι θα δείξει η βιοψία. Τώρα μου έβαλες ιδέες για τις μπυρες σε κατάψυξη και μετά χρήση τους στο FIFA. 1 ώρα πριν, M@dB0x είπε Μα τι τρελλα αγχη ειναι αυτα. Εγω δε πειραζω ποτε τπτ. Την έχω πατήσει με δίσκο που κάηκε κι από εκεί τα άγχη μου. Αλλά από εδώ και πέρα... ούτε σε ψυγείο 😂
Markantonis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Σας ετχαριστώ ακόμη μια φορά για τις απαντήσεις και την βοήθειά σας. Μόλις τον σύνδεσα από εκείνη την μέρα και προς το παρόν δείχνουν όλα εντάξει. Για να δούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα