Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την έκανα την πατάτα... Έβαλα το απόγευμα τον εξωτερικό δίσκο στην κατάψυξη γιατί είχε ζεσταθεί πολύ, χτύπησε ένα επείγον τηλεφώνημα, τον ξέχασα, και τώρα, μετά από 5-6 ώρες που επέστρεψα τον έβγαλα παγωμένο.

Υπάρχει ελπίδα ή πάει;

Επεξ/σία από Markantonis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Zengar Zombolt είπε

Τον έβαλες μέσα σε σακουλάκι με zip  η έτσι χύμα ; 

Χύμα. Έχει υγρασία τώρα γύρω - γύρω, μέσα δεν ξέρω τι γίνεται, το ίδιο φαντάζομαι

Επεξ/σία από Markantonis
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Markantonis είπε

Χύμα. Έχει υγρασία τώρα γύρω - γύρω, μέσα δεν ξέρω τι γίνεται, το ίδιο φαντάζομαι

βάλτον κάπου στεγνά για 2-3 μέρες και να τον βάλεις στον ήλιο κάθε μέρα για λίγο για να εξατμιστούν ότι υγρά μπορεί να  έχει μέσα  και μετά δοκίμασε τον....

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Markantonis είπε

Ευχαριστώ πολύ! Μήπως να δοκιμάσω αύριο εκτός από τον ήλιο και στέγνωμα με πιστολάκι μαλλιών;

για μένα άστο να εξατμιστεί φυσικά...
τώρα αν θες να του το βάλεις για λίγο βάλε αλλά μην τον συνδέσεις ακόμα μετά από αυτά που σου είπα βάλτον πάλι  σε λειτουργιά και κάνε την προσευχή σου να δουλέψει....  

• Thanks 1
Δημοσ.

Οχι, πότε δε βάζουμε πιστολάκι σε ηλεκτρονικές συσκευές και εξαρτήματα γιατί μπορεί να κάνουμε μεγαλύτερη ζημιά. Άστον για καμιά μέρα έξω και μετα βάλτον σε ενα κλειστό ταπερ με πολύ ρύζι (όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο). 

Οπως και να χει...νομίζω οτι δεν υπάρχει λόγος να μπει ενας σκληρός στην κατάψυξη. Λογικά για να ζεστάθηκε θα είναι 7.200 στροφών αλλά και πάλι είναι λογικό να ανεβάσει θερμοκρασία μέχρι ενα σημείο. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, odystam είπε

Οχι, πότε δε βάζουμε πιστολάκι σε ηλεκτρονικές συσκευές και εξαρτήματα γιατί μπορεί να κάνουμε μεγαλύτερη ζημιά. Άστον για καμιά μέρα έξω και μετα βάλτον σε ενα κλειστό ταπερ με πολύ ρύζι (όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο). 

Οπως και να χει...νομίζω οτι δεν υπάρχει λόγος να μπει ενας σκληρός στην κατάψυξη. Λογικά για να ζεστάθηκε θα είναι 7.200 στροφών αλλά και πάλι είναι λογικό να ανεβάσει θερμοκρασία μέχρι ενα σημείο. 

Για πόσες ώρες να το έχω μέσα στο ρύζι;

Έτυχε η λάθος συγκυρία με το τηλεφώνημα, το σκεπτικό ήταν να τον αφήσω μέσα 2-3 λεπτά...

Δημοσ.

Ναι κατάλαβα τι παίχτηκε...απλά το λέω για να μη ξαναγίνει κάτι παρόμοιο στο μέλλον

Στο ρύζι μπορείς να το βάλεις και σε σακούλα αρκεί να είναι καλά κλεισμένη, δηλαδή να μην παίρνει αέρα. Όσο πιο πολύ το αφήσεις τόσο το καλύτερο... Αν δε χρειάζεσαι τα αρχεία του δίσκου άμεσα άστον μια-δυο μέρες έτσι έξω (οχι στο μπαλκόνι) , και βάλτον για πάνω απο 3 μερες σε ρύζι. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, odystam είπε

Ναι κατάλαβα τι παίχτηκε...απλά το λέω για να μη ξαναγίνει κάτι παρόμοιο στο μέλλον

Στο ρύζι μπορείς να το βάλεις και σε σακούλα αρκεί να είναι καλά κλεισμένη, δηλαδή να μην παίρνει αέρα. Όσο πιο πολύ το αφήσεις τόσο το καλύτερο... Αν δε χρειάζεσαι τα αρχεία του δίσκου άμεσα άστον μια-δυο μέρες έτσι έξω (οχι στο μπαλκόνι) , και βάλτον για πάνω απο 3 μερες σε ρύζι. 

Και πολύ καλά λες, ποτέ ξανά μετά από αυτό που έπαθα.

Αυτό θα κάνω, ευχαριστώ!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Markantonis είπε

Την έκανα την πατάτα... Έβαλα το απόγευμα τον εξωτερικό δίσκο στην κατάψυξη γιατί είχε ζεσταθεί πολύ, χτύπησε ένα επείγον τηλεφώνημα, τον ξέχασα, και τώρα, μετά από 5-6 ώρες που επέστρεψα τον έβγαλα παγωμένο.

Υπάρχει ελπίδα ή πάει;

Πατάτα στην πατάτα έκανες. Και τον έβαλες στην κατάψυξη και τον ξέχασες κιόλας. Χάλασε ο κόσμος να τον βάλεις σε μια ακρούλα μέχρι να κρυώσει? Έλα πες ότι τα πινες εκείνη την ώρα και αντί για τις μπύρες έβαλες τον δίσκο.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Πατάτα στην πατάτα έκανες. Και τον έβαλες στην κατάψυξη και τον ξέχασες κιόλας. Χάλασε ο κόσμος να τον βάλεις σε μια ακρούλα μέχρι να κρυώσει? Έλα πες ότι τα πινες εκείνη την ώρα και αντί για τις μπύρες έβαλες τον δίσκο.

Χαχα! Έλα ντε! Για να δούμε σε λίγες μέρες τι θα δείξει η βιοψία. Τώρα μου έβαλες ιδέες για τις μπυρες σε κατάψυξη και μετά χρήση τους στο FIFA. 

1 ώρα πριν, M@dB0x είπε

Μα τι τρελλα αγχη ειναι αυτα. Εγω δε πειραζω ποτε τπτ.

Την έχω πατήσει με δίσκο που κάηκε κι από εκεί τα άγχη μου. Αλλά από εδώ και πέρα... ούτε σε ψυγείο 😂

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σας ετχαριστώ ακόμη μια φορά για τις απαντήσεις και την βοήθειά σας.

Μόλις τον σύνδεσα από εκείνη την μέρα και προς το παρόν δείχνουν όλα εντάξει.

Για να δούμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...