TechnoV Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, RedPanda είπε Βρε κι'συ γιαυτό ρωτάμε ΕΔΩ που υποτίθεται θα απαντήσει κάποιος με κάποια εμπειρία. Οι glossy είναι απαράδεκτες σε ότι έχει να κάνει με ασχολίες κύριου monitor. Acmilangr2 τις προμοτάρει για πάσα νόσο. Και επειδή ΔΕΝ είναι ένα χαρακτηριστικό σαν την ανάλυση ή το panel που προσέχουν όλοι, παίζει να τσιμπήσουνε. Επίσης δεν μπορούμε όλοι να τις βλέπουμε από κοντά. Τα imac glossy δεν έχουν; Έχεις κάτσει ποτέ μπροστά σε σοβαρό glossy panel;
Acmilangr2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Η φάση ειναι ότι πλέον δεν έχω glossy στο σπίτι μου (για gaming) και έχω glossy στην δουλειά! Προσωπικά δεν με ενοχλέι καθόλου
tornado Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Στις 20/6/2018 στις 5:18 ΠΜ, meletis_m είπε Πρόσφατα αγοράστηκε στο γραφείο η Dell SE2717H. Αντικατέστησε μια Samsung SyncMaster 710. μιας και την δουλευεις τι αποψη εχεις για αυτην? αξιζει τα λεφτα της? την εχω υποψηφια σε επομενη αγορα.
croesus Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Καλημέρα Επειδή βλέπω ότι ενδιαφέρεσαι για τις Dell, να σου μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία. Στο γραφείο μου δουλεύω σε dual setup, τις dell u2415 [16:10] καθαρά σε επαγγελματικό περιβάλλον, δεν βλέπω ταινίες ούτε παίζω παιχνίδια και φυσικά μιλάμε για κόστος κάτω 500,00€. Στο σπίτι χρησιμοποιώ μια dell u2715h, από το 2015, η οποία πιστεύω ότι είναι σχετικά καλύτερη από την U2415. Πάντως σε κάθε περίπτωση, η προσωπική και τελείως υποκειμενική μου τοποθέτηση, είναι προχώρα άφοβα σε μια dell, αλλά κατά την γνώμη στη σειρά ultrasharp.
Archilleo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Σε οθονες οι LG μ' αρεσουν πολυ --> https://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston/m/30/LG.html?from=autocomplete&o=lg+monitor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα