kavouras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω μια καλή οθόνη 24-27 ιντσών. Τη θέλω για προγραμματισμό κυρίως και λίγο επεξεργασία φωτογραφίας. Επειδή κάθομαι πολλές ώρες θέλω να μην είναι κουραστική για τα μάτια. Επειδή δε θα βλέπω ταινίες, ούτε θα παίζω παιχνίδια, θα προτιμούσα να είναι 16:10 ή 16:9, για να εκμεταλεύομαι όλο το χώρο για δουλειά. Επίσης να πω οτι δουλεύω χρόνια με dell και γενικά τις εμπιστεύομαι. Αν υπάρχει κάποια πρόταση, παρακαλώ πείτε μου...Ευχαριστώ πολύ!
RTW4ever Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Και αφού ήδη ξέρεις τις dell και σου αρέσουν, γιατί δεν παίρνεις μια Ultrasharp και καθάρισες;
meletis_m Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Πρόσφατα αγοράστηκε στο γραφείο η Dell SE2717H. Αντικατέστησε μια Samsung SyncMaster 710.
kavouras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, RTW4ever είπε Και αφού ήδη ξέρεις τις dell και σου αρέσουν, γιατί δεν παίρνεις μια Ultrasharp και καθάρισες; Ποιό μοντέλο θα πρότεινες φίλε μου;
Acmilangr2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δεν μα είπες και budget. Καλό είναι να έχουν blue filter
koulouri Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Παιδες, θα διωξω την LG FLATRON LCD 24" ( θα την συνδεσω με καμερες ασφαλειας ) οποτε ψαχνω για ΜΟΝΟ για ΤΑΙΝΙΕΣ & ΙΝΤΕΡΝΕΤ μια 27" εως 250€ απο eshop κατα προτιμηση Σκεφτηκα αυτην που ειναι και στο STOCKHOUSE https://www.e-shop.gr/show_used?id=PER.157549&oem=706NTYT02882 αλλα κατι δε μου αρεσει στην συγκεκριμενη! Δεν εχω προβλημα με μαρκα και η αληθεια ειναι πως στην δουλεια εχουμε αυτη και μου φαινεται εξαιρετικη η ποιοτητα εικονας της https://www.skroutz.gr/s/7888706/Dell-S2316H.html
kavouras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 21 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Δεν μα είπες και budget. Καλό είναι να έχουν blue filter Να σου πω την αλήθεια δε με πειράζει η τιμή της, θέλω μια καλή οθόνη που να μη με ενοχλεί στα μάτια τόσες ώρες που θα κάθομαι μπροστά της...
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, koulouri είπε Παιδες, θα διωξω την LG FLATRON LCD 24" ( θα την συνδεσω με καμερες ασφαλειας ) οποτε ψαχνω για ΜΟΝΟ για ΤΑΙΝΙΕΣ & ΙΝΤΕΡΝΕΤ μια 27" εως 250€ απο eshop κατα προτιμηση Σκεφτηκα αυτην που ειναι και στο STOCKHOUSE https://www.e-shop.gr/show_used?id=PER.157549&oem=706NTYT02882 αλλα κατι δε μου αρεσει στην συγκεκριμενη! Δεν εχω προβλημα με μαρκα και η αληθεια ειναι πως στην δουλεια εχουμε αυτη και μου φαινεται εξαιρετικη η ποιοτητα εικονας της https://www.skroutz.gr/s/7888706/Dell-S2316H.html Σου φαίνεται γιατί είναι όντως εξαιρετική. Ένας λόγος είναι ότι είναι glossy Μπορείς να πάρεις την DELL S2718H και θα έχεις το έξτρα ψεύτο-HDR. 250 ευρώ αλλά όχι από eshop Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από Acmilangr2 1
RedPanda Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Ένας λόγος είναι ότι είναι glossy Ο Acmilangr2 έχει μία τρομερή αγάπη για glossy και σχεδόν σπαμάρει υπερ των glossy . Δεν λέω γούστα είναι αυτά παρόλ'αυτα συμβουλεύω όποιον δεν έχει εμπειρία με glossy και δεν τις έχει συνηθίσει, να τις αποφεύγει σαν τον διάολο. Το πλεονέκτημα που σου δίνουν σε ζωντανότερα χρώματα σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί το να έχεις έναν καθρέπτη μπροστά σου. Στις 19/6/2018 στις 11:54 ΜΜ, kavouras είπε Επειδή κάθομαι πολλές ώρες θέλω να μην είναι κουραστική για τα μάτια. Σε καμία περίπτωση δεν πας για glossy. Προσωπικά τις θεωρώ καλές ΜΟΝΟ για δεύτερο monitor, μόνο για ταινίες και μόνο αν είσαι σε υπόγειο χωρίς παράθυρα.
firepc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, RedPanda είπε Ο Acmilangr2 έχει μία τρομερή αγάπη για glossy και σχεδόν σπαμάρει υπερ των glossy . Δεν λέω γούστα είναι αυτά παρόλ'αυτα συμβουλεύω όποιον δεν έχει εμπειρία με glossy και δεν τις έχει συνηθίσει, να τις αποφεύγει σαν τον διάολο. Το πλεονέκτημα που σου δίνουν σε ζωντανότερα χρώματα σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί το να έχεις έναν καθρέπτη μπροστά σου. Σε καμία περίπτωση δεν πας για glossy. Προσωπικά τις θεωρώ καλές ΜΟΝΟ για δεύτερο monitor, μόνο για ταινίες και μόνο αν είσαι σε υπόγειο χωρίς παράθυρα. Και γω εχω σπαμαρει την HP 27ea που ειναι κι αυτη glossy για τους λογους που γραφεις και συ πιο πανω. Το οτι μπορει να ειναι καθρεπτης το ξερουν πιστευω ολοι γι αυτο ο καθενας κρινει και πραττει. Εδω προσωπικες επιλογες γραφουμε. Απο κει και περα ο καθενας κανει οτι θελει με το πορτοφολι του.
RedPanda Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, firepc είπε Το οτι μπορει να ειναι καθρεπτης το ξερουν πιστευω ολοι γι αυτο ο καθενας κρινει και πραττει. Ε δεν το ξέρουν όλοι. Ακριβώς εδώ διαφωνώ εξ ου και το σχόλιο παραπάνω. Αν δεν τις έχει δουλέψει ο άλλος δεν ξέρει πως είναι να έχει ένα καθρέπτη μπροστά του. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από RedPanda 1
firepc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, RedPanda είπε Ε δεν το ξέρουν όλοι. Ακριβώς εδώ διαφωνώ εξ ου και το σχόλιο παραπάνω. Αν δεν τις έχει δουλέψει ο άλλος δεν ξέρει πως είναι να έχει ένα καθρέπτη μπροστά του. αν ο αλλος παει και κοπαναει τα λεφτα του ετσι επειδη διαβασε κατι στο ιντερνετ τι να πω.. Χωρις δλδ να τσεκαρει specs, reviews, video youtube ή να την δει κι απο κοντα
RedPanda Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 28 λεπτά πριν, firepc είπε επειδη διαβασε κατι στο ιντερνετ τι να πω.. Βρε κι'συ γιαυτό ρωτάμε ΕΔΩ που υποτίθεται θα απαντήσει κάποιος με κάποια εμπειρία. Οι glossy είναι απαράδεκτες σε ότι έχει να κάνει με ασχολίες κύριου monitor. Acmilangr2 τις προμοτάρει για πάσα νόσο. Και επειδή ΔΕΝ είναι ένα χαρακτηριστικό σαν την ανάλυση ή το panel που προσέχουν όλοι, παίζει να τσιμπήσουνε. Επίσης δεν μπορούμε όλοι να τις βλέπουμε από κοντά.
Acmilangr2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Έχεις δίκιο. Επρεπε να το επισημάνω τα αρνητικά της glossy ζητώ συγγνώμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα