stevemusicdj Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα σκεφτόμουν να αγοράσω αυτό το λάπτοπ....πιο πολύ χρήση θα γίνει ως DJ και για να τρέχω το autocad Όποιος έχει γνωμη για το συγκεκριμένο ας πει κάποια αρνητικά και θετικά ..... Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην βγάλει τίποτα προβλήματα σε οθόνη και κάρτα γραφικών.......είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο hp omen 17 (2017 ) αν και τα hp δεν ξέρω τα βλέπω συχνά σε εκπτώσεις και φοβάμαι μήπως βγάζουν κανένα ελάττωμα ... https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/186537-msi-gs73-stealth-8rf-018nl-i7-8750h/16gb/1tb%26256gb/8gb
Zengar Zombolt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Κάλο είναι Τώρα άμα σου βγάλει ελάττωμα είναι θέμα γκαντεμιάς Γιαυτό έχεις εγγύηση δες και αυτο https://www.skroutz.gr/s/12750327/Asus-ROG-Zephyrus-GX501VI-GZ019T-i7-7700HQ-24GB-512GB-GeForce-GTX1080-FHD-W10.html 1
ss13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εαν μένεις Αθήνα πετάξου στο Mall στον όροφο που είναι οι αίθουσες του κινηματογράφου να δεις στο κατάστημα της Dell κανένα Alienware ( που είναι η Gaming σειρά της Dell ή Precision ( που είναι η επαγγελματικής σειράς της ) ή κανένα Latitude ( που επίσης είναι επαγγελματικά αλλά μετά τα Presicion ) ) , να έχεις και την καλύτερη εγγύηση της αγοράς ( πάντως πολλά χρήματα δίνεις ) μπορείς να κάνεις με λιγότερα τη δουλειά που θες 😎 Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από ss13 1
Dr.Tesla Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε αυτά τα χρήματα η σειρά πάει Zephyrus M > Blade > GS73. Όλα στην τελευταία γενιά πάντα. Είναι καθαρά θέμα thermals και ποιότητας κατασκευής μιας και σε όλα τα άλλα είναι ακριβώς τα ίδια. Με έναν 7700hq + 1050ti είσαι καλυμμένος πάντως για αυτά που γράφεις , αν δεν θες 144hz 1080p gaming. Ψάξε τα dell 7577 και lenovo y520/720 στις τωρινές ή μολις ανακοινωθούν οι νέες εκδόσεις με τους 8300/8750h. Πρόσεξε μόνο να έχεις 16gb ram. Από εγγύηση είναι ίδιες και το fail rate είναι αντίστοιχο σε κάθε εταιρία. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από Dr.Tesla 1
ma3stros Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δεν ξερω αν θα σε βολεψει το βαρος για συχνες μετακινησεις. Για το Alienware π λεει παραπανω ο φιλος ειναι αρκετα βαρυ, η σειρα gs της Msi ειναι πιο μαζεμενη αλλα χωρις να σημαινει οτι ειναι και καλυτερη.. δλδ η αντιστοιχια ειναι με την σειρα GT. Επειδη ειναι πολλα τα χρηματα πρεπει να το ψαξεις αρκετα.. και οσο μπορεις-υπαρχει η δυνατοτητα να τα δεις απο κοντα 1
ss13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Dr.Tesla η εγγύηση της Dell είναι καρυφή ( καλό είναι αν δώσει 2.000 ευρώ να έχει και 3 χρόνια on site εγγύηση ) καμία σχέση με τις υπόλοιπες , ma3stros έχεις δίκιο για τα Alienware υπάρχουν τα Precision επίσης τα Latitude που είναι δύναμη ( και θα κρατήσουν σίγουρα μια 5ετια και βάλε ) 😎 1
stevemusicdj Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Γενικά θέλω κάτι σε slim έκδοση... Βέβαια το hp omen το βλέπω έχει μεγάλη έκπτωση και αν και είναι και λίγο πιο χοντροκομμένο ίσως καταλήξω σε αυτό αν όχι στο msi gs73 stealth 8rf Μια ερώτηση ...από τη στιγμή που αγοράσεις ένα τέτοιο λάπτοπ κάθε πότε θέλει αλλαγή thermal paste ?
Dr.Tesla Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Ακριβώς ίδιες είναι οι παροχές πλέον σε lenovo και dell στο κομμάτι της εγγύησης. Μεγάλη προσπάθεια η lenovo τα τελευταία χρόνια στο customer service , ίσως επειδή έκανε μια κόπια του προτύπου της dell. Κουριερ για αποστολή από την πόρτα σου ( με cpi ), τεχνικοί , κλπ . Συγκεκριμένα στην κατηγορία των 2000+ η dell έχει αυτοπυροβοληθεί στο πόδι με τις επιλογές της. Off topic βέβαια αυτό σε σχέση με το θέμα. Υπετιμημένα alienware με κακά thermal profile τα τελευταία χρόνια , σε σχέση με τον ανταγωνισμό . Και μία σειρά xps (χωρίς να βγάζω απ'έξω τα φθηνότερα inspiron ) που σκοτώθηκε από τη στιγμή που οι driver του maxx audio pro είναι κλειδωμένοι στη motherboard μέσω bios και δεν αφαιρούνται. Για τον συγκεκριμένο , η dell δεν δείχνει καλή επιλογή σε όποια κατηγορία και να πάει. Από τη στιγμή που λέει dj , θα έχει μεγάλο πρόβλημα με τις εξωτερικές κάρτες ήχου και τα ακουστικά λόγω του max audio. Τα Precision δεν θα τον βοηθήσουν , γιατί η quadro βοηθά μόνο σε 3ds και maya , στα τελικά render . Ένα extra 1000αρι για 25% πιο γρήγορο render θα το δικαιολογήσει μόνο κάποιο που ζει από αυτό. Τώρα για τα alienware , δεν ξέρω αν θέλει να κυκλοφορήσει σαν dj με τέτοιο laptop στα χέρια ( από εικόνα και βάρος πάντα). Από την στιγμή που δεν τον ενδιαφέρουν τα παιχνίδια , το Razer Blade 15 (2018) με το 4K panel για το κομμάτι του creation , είναι ίσως ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά κοντά σε αυτό που ψάχνει. Ειδικά η πιο φθηνή έκδοση με την 6αρα 1060 και όχι την 1070 maxQ. Θα τον βοηθήσει αρκετά το IO που έχει type C και μία TB3 για να υποστηρίξει ότι dock χρειαστεί. Δυστυχώς δεν κυκλοφορούν πολλά laptop έτσι. Εγώ προτείνω αυτό , για αγορά κατευθείαν από κάποιο razer store ευρώπης. https://www.notebookcheck.net/Razer-Blade-15-2018-Laptop-Preview.305426.0.html#toc-connectivity Ή κάποιο gigabyte aero 15x που βέβαια πάσχει αισθητά στo connectivity. Για το msi δεν έχω γνώμη. 1
stevemusicdj Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια και τις τόσο αναλυτικές απαντήσεις ... Καλή ιδέα τα razer αξίζει πιστεύω .... Βέβαια αυτή τη στιγμή είμαι σε macbook pro 2011 17 ίντσες και το έχω τόσο καλά σεταρισμενο με ssd Samsung 850 pro 512gb + δεύτερο δίσκο 1tb + 16gb Ram OWC και ο μόνος λόγος που θέλω να πάω σε windows laptop είναι επειδή εμφάνισε το πρόβλημα με την μια κάρτα γραφικών (AMD) και τώρα το έχω κάνει να τρέχει μόνο με την άλλη κάρτα γραφικών την Intel....Το κόστος για άλλαγη τσιπ γραφικών είναι στα 180 + 40 ευρώ για αλλαγή παστας (arctic silver ) μια πολυ φθηνή λύση Αλλά δεν ξέρω πότε πάλι θα εμφανίσει το ίδιο πρόβλημα ...μπορεί πχ να το εμφανίσει την ώρα που παίζω DJ live και το μηχάνημα κάνει log off επιτόπου και μετά πάλι τα ίδια ... Οπότε εν ολίγοις θα καταλήξω στο hp omen 17 από Mediamarkt που το βγάλαν προσφορά στα 1699 ευρώ από 2200 ....έχει gtx 1070 8gb και οθόνη 17αρα full Hd 120hz
TheDevilMayCare Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Αν το DJλικι σου δεν γινεται σε <μικροφιλικες> φασεις, αλλα σε σχετικα μεγαλυτερους χωρους και την ενταση (η και πιεση) που βγαζουν, προς Θεου διαλεξε ενα αλλο 'μικρο' για τη δουλεια! Αν παθει κατι εκει θα το κλαις αδικα -δεν θα βρεις ακρη- δεν υπαρχει λογος για κανενα ρισκο ☠️ https://www.insomnia.gr/forums/topic/517118-official-dj-topic/?do=findComment&comment=55253893 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα