stavros1953 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Σοβαρά τώρα; η Nintendo πουθενά; ποιος έγραψε το Άρθρο; 1
atsddd Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Το cyberpunk δεν εχω καταλαβει τι ειδους παιχνιδου θα ειναι. Εχω δει σχεδον ολα τα βιντεακια που κυκλοφορουν αλλα κανενα με καθαρο gameplay. Ειναι σε στυλ witcher 3 η πολυ περισσοτερο rpg? Επισης ειναι third person? Kι ολες αυτες οι αποριες για να κατανοησω τον χαμο που γινεται για το συγκεκριμενο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Στις 20/6/2018 στις 4:23 ΠΜ, stavros1953 είπε Σοβαρά τώρα; η Nintendo πουθενά; ποιος έγραψε το Άρθρο; Η Nintendo γιατί να 'ναι ; Ανύπαρκτη τελείως ήταν στην φετινή Ε3.. Στις 20/6/2018 στις 5:32 ΠΜ, atsddd είπε Το cyberpunk δεν εχω καταλαβει τι ειδους παιχνιδου θα ειναι. Εχω δει σχεδον ολα τα βιντεακια που κυκλοφορουν αλλα κανενα με καθαρο gameplay. Ειναι σε στυλ witcher 3 η πολυ περισσοτερο rpg? Επισης ειναι third person? Kι ολες αυτες οι αποριες για να κατανοησω τον χαμο που γινεται για το συγκεκριμενο. Story-driven RPG(Πρώτου-προσώπου όμως) με επικούρα στα quests σαν το Witcher 3. 1
Fotis13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Τhe Last fo us II Cyberpank με ερωτηματικο ΑC αλλα οχι day one RDR 2 και ας μην εδειξαν τιποτα ! Αυτα με ενδιαφερουν πρωτιστως στα υπολοιπα επιφυλασομαι για οταν δω περισσοτερο υλικο . 1
Ocelote Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Στις 20/6/2018 στις 12:28 ΠΜ, tolisdd είπε Γιατί να είναι το ακούσαμε και αυτό! Το πιο καλοσχεδιασμένο παιχνίδι της γενιάς , και ρωτάς γιατί να είναι ? Δεν ξέρεις τι εστί kojima έτσι? Διότι φέτος το Last Stranding δεν ήταν κάτι το καινούριο, διότι για άλλη μια φορά είδαμε κάτι που παλέψαμε να κατανοήσουμε, διότι δε γίναμε σοφότεροι σε σχέση με ό,τι γνωρίζαμε μέχρι πριν την E3. Μια χαρά ξέρω τι εστί Kojima αλλά μην ξεχνάς ότι η E3 είναι μια μάχη εντυπώσεων και με το να δείχνεις μέσες-άκρες τα ίδια για δεύτερη φορά, δεν κερδίζονται. Στις 20/6/2018 στις 4:23 ΠΜ, stavros1953 είπε Σοβαρά τώρα; η Nintendo πουθενά; ποιος έγραψε το Άρθρο; Εγώ. Τι το εκπληκτικό έδειξε η Nintendo για το οποίο θα πρέπει να θυμόμαστε την παρουσία της στην Ε3; Το πιθανότερο είναι ότι δε θα τη θυμάται ούτε η ίδια. 2 1
Hatsos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Στις 19/6/2018 στις 8:49 ΜΜ, firepc είπε no worries αδερφε, αφου θα το δουμε και στην Ε3 του 2032 Στις 19/6/2018 στις 11:15 ΜΜ, Ocelote είπε Γιατί να είναι; Μάλιστα πολύ ενδιαφέρον......
stavros1953 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Στις 20/6/2018 στις 5:54 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε Η Nintendo γιατί να 'ναι ; Ανύπαρκτη τελείως ήταν στην φετινή Ε3.. Story-driven RPG(Πρώτου-προσώπου όμως) με επικούρα στα quests σαν το Witcher 3. Στις 20/6/2018 στις 7:09 ΠΜ, Ocelote είπε Διότι φέτος το Last Stranding δεν ήταν κάτι το καινούριο, διότι για άλλη μια φορά είδαμε κάτι που παλέψαμε να κατανοήσουμε, διότι δε γίναμε σοφότεροι σε σχέση με ό,τι γνωρίζαμε μέχρι πριν την E3. Μια χαρά ξέρω τι εστί Kojima αλλά μην ξεχνάς ότι η E3 είναι μια μάχη εντυπώσεων και με το να δείχνεις μέσες-άκρες τα ίδια για δεύτερη φορά, δεν κερδίζονται. Εγώ. Τι το εκπληκτικό έδειξε η Nintendo για το οποίο θα πρέπει να θυμόμαστε την παρουσία της στην Ε3; Το πιθανότερο είναι ότι δε θα τη θυμάται ούτε η ίδια. Επέκταση Καλά να μου πείτε εδώ οταν έβγαλε το switch,δεν θελαν να το παρουσιάσουν καν, η Nintendo παρουσιάζει αυτά που πρέπει, όχι φόρου φρου και αρώματα. Καλά τα hardcore games, αλλά η Nintendo κοιτάει την ουσία.
Fotis13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Στις 20/6/2018 στις 7:52 ΠΜ, stavros1953 είπε Καλά να μου πείτε εδώ οταν έβγαλε το switch,δεν θελαν να το παρουσιάσουν καν, η Nintendo παρουσιάζει αυτά που πρέπει, όχι φόρου φρου και αρώματα. Καλά τα hardcore games, αλλά η Nintendo κοιτάει την ουσία. Ναι κατα την γνωμη σου παντα . Στη πραγματικοτητα αυτο που συμβαινει ειναι πως ειναι τριτη σε ολα και αυτο δεν ειναι τυχαιο .
Ocelote Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Στις 20/6/2018 στις 7:52 ΠΜ, stavros1953 είπε Καλά να μου πείτε εδώ οταν έβγαλε το switch,δεν θελαν να το παρουσιάσουν καν, η Nintendo παρουσιάζει αυτά που πρέπει, όχι φόρου φρου και αρώματα. Καλά τα hardcore games, αλλά η Nintendo κοιτάει την ουσία. Ποια είναι ακριβώς τα «φρου-φρου κι αρώματα»; Εννοείς ότι παρουσιάζει έναν τίτλο όταν έχει κάτι ουσιώδες να δείξει; Διότι ας πούμε πέρυσι μάθαμε για ένα Metroid Prime 4 και ένα Pokemon RPG με αναφορές που οριακά ξεπερνούσαν το ένα λεπτό έκαστη -στη μία περίπτωση χωρίς καν ένα teaser τρέιλερ για τα μάτια του κόσμου. 1
ariscomm Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 No Resident Evil 2 Remake, No DMC5, No Sekiro, No Metro Exodus. Casuls. 1
kostas_ev Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Στις 20/6/2018 στις 7:54 ΠΜ, Fotis13 είπε Ναι κατα την γνωμη σου παντα . Στη πραγματικοτητα αυτο που συμβαινει ειναι πως ειναι τριτη σε ολα και αυτο δεν ειναι τυχαιο . Φίλε Φώτη η Nintendo δεν είναι 3η είναι δεύτερη πια και αυτό το αποδεικνύουν οι πωλήσεις τις. Την περσινή χρονια έκλεισε με κοντά στα 13 εκατομμύρια πωλήσεις στο 9μηνο εφόσον κυκλοφόρησε τον Μάρτιο με το Xbox να πουλάει σε ολοκληρωμένη χρόνια κοντά στα 8. Φετος το Xbox συνεχίζει τρίτο με 3μυρρια πωλήσεις έναντι σχεδόν 6 Δεν είναι τυχαία τα νούμερα αυτά. Η Nintendo είχε μια εξαιρετική E3. Η Microsoft φαίνεται να ξύπνησε αλλά έχει παρά πολύ δρόμο. Δύσκολα κάποιος δίνει 500€ στις μέρες μας για να παίζει στο Χ τα multiplatform με πιο ωραία γραφικά γιατί αδιαμφισβήτητα σαν κονσόλα είναι ανώτερη. Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.... 1
Fotis13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 20/6/2018 στις 8:10 ΠΜ, kostas_ev είπε Φίλε Φώτη η Nintendo δεν είναι 3η είναι δεύτερη πια και αυτό το αποδεικνύουν οι πωλήσεις τις. Την περσινή χρονια έκλεισε με κοντά στα 13 εκατομμύρια πωλήσεις στο 9μηνο εφόσον κυκλοφόρησε τον Μάρτιο με το Xbox να πουλάει σε ολοκληρωμένη χρόνια κοντά στα 8. Φετος το Xbox συνεχίζει τρίτο με 3μυρρια πωλήσεις έναντι σχεδόν 6 Δεν είναι τυχαία τα νούμερα αυτά. Η Nintendo είχε μια εξαιρετική E3. Η Microsoft φαίνεται να ξύπνησε αλλά έχει παρά πολύ δρόμο. Δύσκολα κάποιος δίνει 500€ στις μέρες μας για να παίζει στο Χ τα multiplatform με πιο ωραία γραφικά γιατί αδιαμφισβήτητα σαν κονσόλα είναι ανώτερη. Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.... Οκ ενταξει εκλεισε μια χρονια δευτερη με πεθαμενη και σε μεταβατικο σταδιο την ΜS. Σοβαρο επιχειρημα ακυρωνουμε ολη την προιστορια και κοιταμε μια γενια . Αυτο με τις μερες μας και τα 500 ευρω αφορα μονο την ανυπαρκτη αγορα της Ελλαδας που δεν μετραει καν στους σχεδιασμους της παραγωγης .Μια χαρα τα δινουν τα 500 και ειναι και λιγα στον αναπτυγμενο δυτικο κοσμο . Επι της ουσιας και για να μην ειμαστε off topic δεν μπορει να την πεφτετε στον Ocelote οτι δεν αναφερει κατι για την Nintendo οταν η παρουσια της στην Ε3 ηταν ανυπαρκτη για να ειμαστε και δικαιοι . Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από Fotis13 2
billydonkgr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Στις 20/6/2018 στις 12:28 ΠΜ, tolisdd είπε Γιατί να είναι το ακούσαμε και αυτό! Το πιο καλοσχεδιασμένο παιχνίδι της γενιάς , και ρωτάς γιατί να είναι ? Δεν ξέρεις τι εστί kojima έτσι? Αλήθεια άμα δεν έχει το KOJIMA τι θα σου κέντριζε το ενδιαφέρον από το φετινό τρεΐλερ;;; Εγώ θα ξανά ασχοληθώ μαζί του μόλις και οταν είναι έτοιμο. 1
kostas_ev Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Στις 20/6/2018 στις 8:14 ΠΜ, Fotis13 είπε Οκ ενταξει εκλεισε μια χρονια δευτερη με πεθαμενη και σε μεταβατικο σταδιο την ΜS. Σοβαρο επιχειρημα ακυρωνουμε ολη την προιστορια και κοιταμε μια γενια . Αυτο με τις μερες μας και τα 500 ευρω αφορα μονο την ανυπαρκτη αγορα της Ελλαδας που δεν μετραει καν στους σχεδιασμους της παραγωγης .Μια χαρα τα δινουν τα 500 και ειναι και λιγα στον αναπτυγμενο δυτικο κοσμο . Επι της ουσιας και για να μην ειμαστε off topic δεν μπορει να την πεφτετε στον Ocelote οτι δεν αναφερει κατι για την Nintendo οταν η παρουσια της στην Ε3 ηταν ανυπαρκτη για να ειμαστε και δικαιοι . Επέκταση Έχεις απόλυτο δίκιο για την προϊστορια και για κανένα λόγο δεν ακυρώνω το τι έχει κάνει στην γενιά του 1ου Xbox και ειδικά στην γενιά του 360. Εκεί που θέλω να καταλήξω για να μην σπαταλώ τον χρόνο σου είναι ότι το software είναι το πιο σημαντικό. Η Nintendo φαίνεται να βρήκε το δρόμο της με το συγκεκριμένο στυλ που έχει στα games και ήταν πολύ έξυπνη η αρχιτεκτονική του switch σε επίπεδο hardware τουλάχιστον διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό Έπαιξε το όλα η τίποτα μεατα την τραγική πορεία το Wii U και φαίνεται ότι της βγήκεΗ Sony όπως πάντα με τα εξαιρετικά exclusives είναι νούμερο 1 επιλογή. Η Microsoft τώρα προσπαθεί να βρει τα πατήματα της. Για την εμπειρία που έχει κατά την προσωπική μου άποψη δεν έπρεπε να το αφήσει τοσο για να κάνει κάτι. Ευχαριστω για την αναταλλαγη σχολίων. Κωνσταντινος 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 cyberpunk 2077 last of us 2 (οπως εχω πει την μισω την σονυ , αλλα τα exclusive της πραγματικα διαμαντια) resident evil 2 (το πρωτο resident που ειχα παιξει) awesome adventures of captain spirit ( βασικα προλογος στο life is strange 2 που ειμαι 99% σιγουρος οτι θα κλαιω στο φιναλε) ghost of tsushima (επαθα λαλα με το τρειλερ) sekiro : shadows dies twice (ευτυχως θα το παιξω στο xbox ) και φυσικα οτιδηποτε ακουστηκε με elder scrolls τωρα σε σχεση με τις πλατφορμες "ποια τον εχει μεγαλυτερο" , σορρυ και οι 3 εταιρειες εχουν το δικο της κοινο, μακαρι να ειχα το χρημα (και τον χρονο) να ειχα και τις 3 αλλα τελικα στην τωρινη γενια επελεξα xbox, μπορω να πω ανετα οτι δεν το εχω μετανιωσει ( best gamepad ever, εχω παρει μεχρι και κλωνο για πισι/ps3, επιτελους μπορω να παιξω fps και gamepass που χαρη σε αυτο εχω παιξει ενα σκασμο παιχνιδια που για κανενα λογο δεν θα τα αγοραζα) η σονυ μεχρι να αποφασισει να μας αφησει να παιζουμε τουλαχιστον οτι εχουμε αγορασει ντιτζιταλ στις επομενες γενιες θα προτιμησω να απεχω (οσο και να θελω να παιξω tshusima και last of us (βαλε και kojima's lsd nightmare ) θα απεχω , ενω nintendo ισως το τσιμπησω οταν πεσει η τιμη του και η ανιψια μου ειναι λιγο μεγαλυτερη για να τσακισουμε το ποκεμον. Το σιγουρο ειναι οπως ειπε και στο αρθτο οτι ακριβως επειδη ζουμε τα 2-3 τελευταια χρονια πριν βγουν οι επομενες κονσολες και πια ολοι εχουν μαθει τις δυνατοτητες της καθε κονσολας θα δουμε απο εδω και περα αριστουργηματα στην καθε κονσολα. Και να ευχεστε κατα βαθος να υπαρχει ανταγωνισμος μεταξυ των εταιρειων (κακα τα ψεματα σονυ/μαικροσοφτ μισουν νιντεντο γιατι τους δειχνει τι δεν μπορουν να κανουν) Αυτο που θελω τωρα ειναι καποια στιγμη ανακοινωση silent hill remake vr και οπως ειναι πουλαω νεφρο για αυτο! τσιρζ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα