Προς το περιεχόμενο

[Smartphones] Xiaomi redmi note 5 Global (3/32) 155€ & (4/64) 181€ @ Banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, THESPYROS είπε

Δηλαδή για αγορά xiamomi Σταν 180€ θα έχω τελωνείο νεις η όχι ;

Όχι δεν θα έχεις 

Αν βάλεις αποστολή με priority direct mail.

Με οτιδήποτε άλλο ΝΑΙ θα περάσει τελωνείο.

• Thanks 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, vgiozo είπε

Το Banggood έχει κάνει κι αυτό πολλά....πχ
- σύνδεση επιστροφής χρημάτων για ελάττωμα (πχ δαχτυλικό) με εγκατάλειψη της 12μηνης εγγύησης (6 έχεις από Paypal, για προστασία)
- συνεχής επίκληση δυνατότητας μακράς κράτησης του κινητού για έλεγχο και ανάγκη πληρωμής από τον πελάτη για επιστροφή του (για να αποθαρρύνει το αίτημα αντικατάστασης, ασχέτως όρων του καταστήματος)
- επίκληση λόγων για άρνηση εγγύησης όταν το επιθυμεί (πχ φλασάρισμα άλλης ΡΟΜ) κ.α.
- κοροϊδία ως προς το ποσό της επιστροφής για ελάττωμα
- συνεχόμενη αποστολή προβληματικών και μεταχειρισμένων προϊόντων (προς αντικατάσταση των προβληματικών...σε ταμπλέτα μου έτυχε αυτό)

Όλα αυτά μού έχουν συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια...

Για ο,τιδήποτε ακριβό (πάνω από 200€, για μένα) καλύτερα αγορά από Ελλάδα, κατά προτίμηση και πάλι με Paypal...

Να προσθέσω τώρα τελευταία το θέμα με τα nubia τα οποία δεν είχαν εγγύηση και τα πουλούσαν κανονικά.δεν είναι άγιοι και αυτοί, να υπάρχει και ένα μέτρο στην αβάντα.

Δημοσ.

Kανένα κινεζομάγαζο δεν είναι άγιο, άλλωστε δεν υπάρχει γενικότερα άγιο κατάστημα. Ούτε το amazon είναι άγιο παίδες μη τρελαθούμε.

Όμως ... το Banggood δεν έχει καμία σχέση με το μπαχαλάδικο που λέγεται Gearbest, να τα λέμε και αυτά! 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Kανένα κινεζομάγαζο δεν είναι άγιο, άλλωστε δεν υπάρχει γενικότερα άγιο κατάστημα. Ούτε το amazon είναι άγιο παίδες μη τρελαθούμε.

Όμως ... το Banggood δεν έχει καμία σχέση με το μπαχαλάδικο που λέγεται Gearbest, να τα λέμε και αυτά! 

Καταρχήν στο banggood στέλνεις και σου απαντάνε.... Όχι σαν το gearbest που στέλνεις και ίσως απαντήσουν...και αν δεν τους συμφέρει κάνουν ότι δεν ξέρουν αγγλικά..... ;)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Καταρχήν στο banggood στέλνεις και σου απαντάνε.... Όχι σαν το gearbest που στέλνεις και ίσως απαντήσουν...και αν δεν τους συμφέρει κάνουν ότι δεν ξέρουν αγγλικά..... ;)

Στέλιο τα ξέρω αυτά, άλλωστε και με τα 2 καταστήματα είχα θέματα με αποστολές αλλά ουδεμία σχέση η αντιμετώπιση του ενός με το άλλο.

Πρέπει να καταλάβετε ότι τα καταστήματα είναι επιχειρήσεις δεν είναι φιλανθρωπικές εταιρείες.

Και ξαναλέω και το amazon μας κάνει νερά κατά καιρούς σε διάφορες παραγγελίες, λάθη, άκυρα κλπ, ενώ πλέον οι παραδόσεις του για λόγους κόστους προφανώς, πλησιάζουν τους χρόνους παράδοσης της Άπω Ανατολής , τι θα πούμε λοιπόν; ότι είναι αναξιόπιστο το amazon; καμία σχέση. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Sad 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Στέλιο τα ξέρω αυτά, άλλωστε και με τα 2 καταστήματα είχα θέματα με αποστολές αλλά ουδεμία σχέση η αντιμετώπιση του ενός με το άλλο.

Πρέπει να καταλάβετε ότι τα καταστήματα είναι επιχειρήσεις δεν είναι φιλανθρωπικές εταιρείες.

Και ξαναλέω και το amazon μας κάνει νερά κατά καιρούς σε διάφορες παραγγελίες, λάθη, άκυρα κλπ, ενώ πλέον οι παραδόσεις του για λόγους κόστους προφανώς, πλησιάζουν τους χρόνους παράδοσης της Άπω Ανατολής , τι θα πούμε λοιπόν; ότι είναι αναξιόπιστο το amazon; καμία σχέση. 

Οι καθυστερησεις του αμαζον ειναι το καλυτερο μου. Ειτε σε αποστολες με τη γρηγοροτερη μεθοδο, ειτε σε αποστολες με τον απλο τροπο, πολυ πιθανο να αργησουν 1-2 μερες.  Εεε τι να κανω κι εγω μετα; Refund τα μεταφορικα και πτωση τιμης 10-15 ευρω.  Και γενικα μεχρι να ερθει παρακαλαω για καθυστερηση.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω παραγγείλει τελευταία κάτι παπούτσια Tommy απο το Γαλλικό στις 8/06, έφυγαν τελικά ενώ ήταν ετοιμοποράδοτα στις 12/6 και ήταν να φτάσουν χτές 21/6. Ούτε σήμερα ήρθαν 22/6 και πάμε απο βδομάδα. Αν δώσει ο Θεός και έρθουν την Δευτέρα 25/6 είναι 17 ημέρες μετά την παραγγελία, απο το Γαλλικό Amazon!

Κάπου τόσο περίπου είναι το priority direct mail του Banggood απο Κίνα! ;) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pankostas είπε

Εκτος το priority , είναι καλό να επιλέξουμε τίποτα insurance κτλ? Ή άδικα λεφτά?

PayPal και είσαι καλυμμένος.

• Sad 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν βλεπω διαφορα τελικης τιμης 10% για να υπαρχει θεμα. Και η συγκριση φυσικα δεν θα γινει με Ελληνικα μαγαζια, αλλα με τα μαγαζια της Κινας.

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...