lionheart75 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, vgiozo είπε Και για 30€ να πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν αξίζει να χάσεις τα 2 χρόνια εγγύησης...πάντως όντως έριξαν τις τιμές και εδώ, πχ το ΜΙ ΒΟΧ στα 60€ από' Ελλάδα, στο BG πάλι καπου εκεί Δεν υπάρχουν 2 έτη εγγύησης απο σκρουτζομάγαζα παρά μόνο 1 έτος όπως και το banggood. 2 έτη δίνει μόνο η επίσημη infoquest μέσω του mi-store ή μεγάλων αλυσίδων π.χ Kotsos, Public κλπ αλλά η τιμή εκεί δεν έχει καμία σχέση... Τα 33 ευρώ στα 188€ ειδικά που ήταν το 32άρι αλλά και στα 214€ δεν είναι λίγα. Στο 32άρι ήταν κοντά 20% κάτω... Φυσικά και μας παρακολουθούν, πώς αλλιώς θα έπεφτε το 32άρι στα 159 ευρώ; Εdit: Βλέπω ότι και τα 2 καταστήματα που το έχουν στα 159 δίνουν 2 έτη εγγύηση και μάλιστα επίσημης αντιπροσωπείας αναγράφεται στο ένα! Μακάρι να είναι έτσι, καθώς αυτό είναι πρωτοφανές και ενδιαφέρον, καθώς η επίσημη αντιπροσωπεία το πουλάει στα 230 ευρώ το 32άρι και 260 ευρώ το 64άρι! https://www.mistore-greece.gr/Smartphones/Redmi-Note-5.aspx Είναι λοιπόν αξιοθαύμαστο αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο μιας και μιλάμε για 70 ευρώ διαφορά το 32άρι και απορώ απο που βγαίνει αυτή η διαφορά... 2 έτη επίσημης με τιμές Κίνας; 🙄 Eπίσης για παράδειγμα και ο Kotsovolos που προμηθεύεται απο την επίσημη τα δίνει στα 235 - 265 αντίστοιχα. https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/185867-xiaomi-redmi-note-5-32gb-gold-dual-sim https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/185870-xiaomi-redmi-note-5-64gb-black-dual-sim Εννοείται ότι σε αυτή την περίπτωση αξίζει να το πάρετε απο εδώ, αρκεί βέβαια να ισχύει η 2ετής εγγύηση και να σας το φέρουν και γρήγορα. Όπως και να χει μια δοκιμή θα μας πείσει. Όποιος αποφασίσει να το πάρει απο τα 2 καταστήματα στα 159 ευρώ ας μας δώσει feedback για την εγγύηση και την διαθεσιμότητα. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από lionheart75
iakoboss7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 επισημη αντιπροσωπεια θα εννοουν την xiaomi κινας αφου τα καταστηματα δεν ειναι σε αυτη την λιστα... https://www.xiaomi-greece.gr/sales-points μου αρεσει που πιστευετε οτι διαβαζετε... ο νομος λεει 2 χρονια, το σκρουτζομαγαζο αν το κυνηγήσεις θα το στειλει κινα να στο φτιαξουν, κανα 2μηνο στην καλυτερη θα μεινεις χωρις κινητο. ελλαδα απο τα επισημα καταστηματα που δινει η xiaomi 2 μερουλες (λογικα).
SeNNinhA Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο skroutz προσωπικα μονο youhou .gr & mygad.gr θα εμπιστευτω με 2 χρονια δική τους εγγυηση σε δικό τους service. Με καλυτερη προσωπικη εμπειρια απο ότι με την infoquest. Θα τα προτιμήσω λοιπον στα 215€ με τα μεταφορικα απο την αγορα απο bangood σε παραπλησια τιμη. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από SeNNinhA 1
lionheart75 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, iakoboss7 είπε επισημη αντιπροσωπεια θα εννοουν την xiaomi κινας αφου τα καταστηματα δεν ειναι σε αυτη την λιστα... https://www.xiaomi-greece.gr/sales-points μου αρεσει που πιστευετε οτι διαβαζετε... ο νομος λεει 2 χρονια, το σκρουτζομαγαζο αν το κυνηγήσεις θα το στειλει κινα να στο φτιαξουν, κανα 2μηνο στην καλυτερη θα μεινεις χωρις κινητο. ελλαδα απο τα επισημα καταστηματα που δινει η xiaomi 2 μερουλες (λογικα). Ακριβώς, τα ίδια λέμε δεν διαφωνώ κάπου. Αυτά τα έγραψα διότι οι τιμές αυτές κρύβουν όλα αυτά που ανέφερες, Επομένως δεν υπάρχουν 2 έτη, μόνο η infoquest αλλιώς ότι ισχύει και με αγορές απο Κίνα, δηλαδή 1 έτος (Και με βάση την εμπειρία που έχω με το banggood θα προτιμήσω banggood παρά το χ,ψ skroutzομάγαζο). Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από lionheart75 1
mynam3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μακρυά από την εγγύηση της infoquest, καλύτερα από Κίνα
iakoboss7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 2 hours ago, mynam3 said: Μακρυά από την εγγύηση της infoquest, καλύτερα από Κίνα θες να μας πεις την εμπειρια σου να μαθουμε και το γιατι? 2
Icecut Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Έχει αγοράσει κανείς το κινητό με έκδοση τιμολογίου Βάσει "ΠΟΛ 1150"άρθρο 39Α,απο κάποιο σκρουτζομάγαζο?Ευχαριστώ.
mynam3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, iakoboss7 είπε θες να μας πεις την εμπειρια σου να μαθουμε και το γιατι? Αγορασα απο mediamarkt ενα 4Χ 3/32 και στους 3 μηνες ειχα ghost touches και μια κιτρινη γραμμη δεξια, στην μιση και βαλε οθονη. Το ειχαν κανα μηνα στο σερβις για να παρω απαντηση οτι προκληθηκε απο πιεση δικη μου στο κινητο, κοστος επισκευης αν θυμαμαι καλα 100€+ΦΠΑ. Αρνηθηκα την επισκευη βεβαια, μου ειπαν οτι θα λαβω χαρτι με την εκτιμηση την δικη τους και μετα απο μπινελικια, πιεσεις κλπ γυρω στον μηνα και αφου τους ειπα οτι ειναι γνωστο θεματακι ακομα απο το Note3 και το εχουν το συγκεκριμενο προβλημα δεκαδες ανα τον κοσμο, επισκευαστηκε αλλα εμεινα γυρω στον 1.5 μηνα χωρις κινητο, συν οτι γυρισε με εργοστασικες ρυθμισεις πισω. Σε Note 3 αγορασμενο απο mygad παλαιοτερα, με προβλημα στο jack, επισκευαστηκε σε λιγοτερο απο βδομαδα χωρις κοστος 1 1
lionheart75 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, mynam3 είπε Αγορασα απο mediamarkt ενα 4Χ 3/32 και στους 3 μηνες ειχα ghost touches και μια κιτρινη γραμμη δεξια, στην μιση και βαλε οθονη. Το ειχαν κανα μηνα στο σερβις για να παρω απαντηση οτι προκληθηκε απο πιεση δικη μου στο κινητο, κοστος επισκευης αν θυμαμαι καλα 100€+ΦΠΑ. Αρνηθηκα την επισκευη βεβαια, μου ειπαν οτι θα λαβω χαρτι με την εκτιμηση την δικη τους και μετα απο μπινελικια, πιεσεις κλπ γυρω στον μηνα και αφου τους ειπα οτι ειναι γνωστο θεματακι ακομα απο το Note3 και το εχουν το συγκεκριμενο προβλημα δεκαδες ανα τον κοσμο, επισκευαστηκε αλλα εμεινα γυρω στον 1.5 μηνα χωρις κινητο, συν οτι γυρισε με εργοστασικες ρυθμισεις πισω. Σε Note 3 αγορασμενο απο mygad παλαιοτερα, με προβλημα στο jack, επισκευαστηκε σε λιγοτερο απο βδομαδα χωρις κοστος Σε ευχαριστούμε για το feedback, φαίνεται λοιπόν απο τα γραφόμενά σου ότι είναι δυσκοίλιοι και αυτοί όταν κάτσει η στραβή και επιχειρούν να τα φορτώσουν αρχικά στον αδαή πελάτη προκειμένου να γλυτώσουν τα όποια έξοδα επισκευής. Μου θυμίζει μια άλλη εταιρεία που αναλαμβάνει σέρβις επώνυμων κινητών για την οποία υπήρχε - δεν ξέρω αν εξακολουθεί να υπάρχει ακόμα - μεγάλη δυσαρέσκεια και κράξιμο απο πελάτες, ονόματα δεν λέμε αλλά αρχίζει απο A..... Οπότε στην Ελλάδα με την υπεθυνότητα που υπάρχει γενικότερα απο τους αρμόδιους είναι να μην σου κάτσει...! Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από lionheart75 1
spysif Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, lionheart75 είπε ... ονόματα δεν λέμε αλλά αρχίζει απο A..... Και τελειώνει σε όνομα φυτού που δεν μπορείς να το αγγίξεις γιατί θα τσιμπηθείς;;; 😉😊
mynam3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 50 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Σε ευχαριστούμε για το feedback, φαίνεται λοιπόν απο τα γραφόμενά σου ότι είναι δυσκοίλιοι και αυτοί όταν κάτσει η στραβή και επιχειρούν να τα φορτώσουν αρχικά στον αδαή πελάτη προκειμένου να γλυτώσουν τα όποια έξοδα επισκευής. Μου θυμίζει μια άλλη εταιρεία που αναλαμβάνει σέρβις επώνυμων κινητών για την οποία υπήρχε - δεν ξέρω αν εξακολουθεί να υπάρχει ακόμα - μεγάλη δυσαρέσκεια και κράξιμο απο πελάτες, ονόματα δεν λέμε αλλά αρχίζει απο A..... Οπότε στην Ελλάδα με την υπεθυνότητα που υπάρχει γενικότερα απο τους αρμόδιους είναι να μην σου κάτσει...! Για αυτο, καλυτερα σκρουτζομαγαζα και οχι αλυσιδες και ταχα 2ετη εγγυηση επισημης αντιπροσωπειας.
gbouros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Στις 19/6/2018 στις 11:22 ΜΜ, lionheart75 είπε Ακριβώς. Το banggood ειναι αξιοπιστο και δινει γρηγορες λυσεις σε tickets οποτε θα σας επιστρεψει τους πιθανους δασμους σε περιπτωση τελωνειου. Ομως αυτο προυποθετει οτι θα πληρωσετε πρωτα τους δασμους, θα ανοιξετε ticket με τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να σας κανουν στο τελος refund. Ολο αυτο ειναι μια διαδικασια και απαιτει καποιες μερες, συμπεριλαμβανομενων και των ημερων που θα κατσει τελωνειο μεχρι να ειδοποιηθεις (αν τελικα δεν περασει free με αυτη τη μεθοδο). Ποιος ο λογος να το υποστεις ολο αυτο για 3 ψωρο ευρω; Με priority direct δεν περναει, παραλαμβανεις το αργοτερο σε 3 βδομαδες και γλυτωνεις τα υπολοιπα σε περιπτωση στραβης. Όντως το banggood θα σας επιστρέψει τα χρήματα που δόθηκαν στο τελωνείο ΑΛΛΑ υπάρχει μια περίπτωση που βγαίνουμε ζημιωμένοι. Ας πούμε ότι αγοράζουμε κινητό με 150€ και δίνουμε 50€ τελωνείο (τυχαία νούμερα). Το banggood θα κάνει partial refund 50€ στο paypal και τα χρηματα που δόθηκαν στο τελωνείο θα επιστραφούν. ΑΝ όμως μετά από ένα ή δυο ή τρεις μήνες το κινητό βγει ελαττωματικό και συνεννοηθείτε με το κατάστημα να σας κάνει full refund τότε θα πάει στο paypal θα ακυρώσει τη συναλλαγή και θα πάρουμε πίσω τα υπόλοιπα 100€. Σε αυτή την περίπτωση ουσιαστικά χάνουμε τα λεφτά που δόθηκαν στο τελωνείο και δεν μπορεί να μας δικαιώσει ούτε το paypal ούτε κανείς. Σπάνια περίπτωση αλλά όχι απίθανο να συμβεί.
stelios18120 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Παιδια μην γράφουμε άσκοπα σενάρια και άλλα τέτοια. Βάζετε priority direct mail και τελείωσε το θέμα. Ούτε τελωνείο ούτε τίποτα. Έχω πάρει καμία 25αρια κινητά σύνολο και άλλα τόσα τάμπλετ και άλλα προϊόντα και ποτέ μα ποτέ κανένα δεν είχε θέματα με τελωνείο κτλπ. 1 1
THESPYROS Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 17 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Παιδια μην γράφουμε άσκοπα σενάρια και άλλα τέτοια. Βάζετε priority direct mail και τελείωσε το θέμα. Ούτε τελωνείο ούτε τίποτα. Έχω πάρει καμία 25αρια κινητά σύνολο και άλλα τόσα τάμπλετ και άλλα προϊόντα και ποτέ μα ποτέ κανένα δεν είχε θέματα με τελωνείο κτλπ. Δηλαδή για αγορά xiamomi Σταν 180€ θα έχω τελωνείο νεις η όχι ;
vgiozo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 18 λεπτά πριν, gbouros είπε Όντως το banggood θα σας επιστρέψει τα χρήματα που δόθηκαν στο τελωνείο ΑΛΛΑ υπάρχει μια περίπτωση που βγαίνουμε ζημιωμένοι. Ας πούμε ότι αγοράζουμε κινητό με 150€ και δίνουμε 50€ τελωνείο (τυχαία νούμερα). Το banggood θα κάνει partial refund 50€ στο paypal και τα χρηματα που δόθηκαν στο τελωνείο θα επιστραφούν. ΑΝ όμως μετά από ένα ή δυο ή τρεις μήνες το κινητό βγει ελαττωματικό και συνεννοηθείτε με το κατάστημα να σας κάνει full refund τότε θα πάει στο paypal θα ακυρώσει τη συναλλαγή και θα πάρουμε πίσω τα υπόλοιπα 100€. Σε αυτή την περίπτωση ουσιαστικά χάνουμε τα λεφτά που δόθηκαν στο τελωνείο και δεν μπορεί να μας δικαιώσει ούτε το paypal ούτε κανείς. Σπάνια περίπτωση αλλά όχι απίθανο να συμβεί. Το Banggood έχει κάνει κι αυτό πολλά....πχ - σύνδεση επιστροφής χρημάτων για ελάττωμα (πχ δαχτυλικό) με εγκατάλειψη της 12μηνης εγγύησης (6 έχεις από Paypal, για προστασία) - συνεχής επίκληση δυνατότητας μακράς κράτησης του κινητού για έλεγχο και ανάγκη πληρωμής από τον πελάτη για επιστροφή του (για να αποθαρρύνει το αίτημα αντικατάστασης, ασχέτως όρων του καταστήματος) - επίκληση λόγων για άρνηση εγγύησης όταν το επιθυμεί (πχ φλασάρισμα άλλης ΡΟΜ) κ.α. - κοροϊδία ως προς το ποσό της επιστροφής για ελάττωμα - συνεχόμενη αποστολή προβληματικών και μεταχειρισμένων προϊόντων (προς αντικατάσταση των προβληματικών...σε ταμπλέτα μου έτυχε αυτό) Όλα αυτά μού έχουν συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια... Για ο,τιδήποτε ακριβό (πάνω από 200€, για μένα) καλύτερα αγορά από Ελλάδα, κατά προτίμηση και πάλι με Paypal... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις