Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

δεν ξέρω αν βρίσκομαι στη σωστή ενότητα αλλά προσπαθώ από το πρωί να βγάλω μία άκρη και δεν καταλαβαίνω τι φταίει. Στη δουλειά μου έχουμε τηλεφωνικό κέντρο syzefxis. Εγώ βρίσκομαι στο room 1 και μου αντιστοιχεί το τηλέφωνο που είναι συνδεδεμένο στην πρίζα 4Β και τελειώνει σε 35. Θέλω να κάνω τράμπα το τηλέφωνο που βρίσκεται στο room 2 με εμένα. Δηλαδή να έχω εγώ το 32 και ο υπάλληλος του room 2 το 35. Πήγα λοιπόν στο computer room και είδα αυτό που σας δείχνω στην φωτογραφία. Υπάρχει ένα μπλε καλώδιο το οποίο απέξω γράφει 6 και εσωκλείει τα καλώδια που έχω μαρκάρει σε κόκκινους κύκλους. Τα καλώδια που έχω σε γκρι κύκλους τα εσωκλείει ένα άλλο μπλε καλώδιο το οποίο γράφει απέξω 4. Αυτό που σκέφτηκα ήταν να κάνω τράμπα τα τέσσερα καλώδια. Δηλαδή τα γκρι να τα βάλω στη θέση των κόκκινων και τα κόκκινα στη θέση των γκρι. Δεν κατάφερα κάτι. Μπλέχτηκαν οι γραμμές μεταξύ τους και νομίζω ότι όταν κάλεσα το 32 χτύπησε στο 27. Έχει ιδέα κανείς τι συνδυασμό πρέπει να κάνω ή να μπλέξω με τεχνική βοήθεια του syzefxis?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Capture.PNG

Δημοσ.

αφου ειναι fxs και οχι bri βαλε μια απλη συσκευή και άρχισε να παίρνεις στο κινητό σου 1 -1 για να δεις τι λεει η αναγνώριση και καντα τράμπα

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι μας έχουν κόψει τα κινητά και δεν μπορώ να καλέσω. Επίσης τα σταθερά που έχουμε δεν έχουν αναγνώριση

Δημοσ.

Τραβάς πρώτα το ένα βύσμα από τον κατανεμητή του 4 καλωδίου έξω (π.χ. της θύρας 9) και μετά κάνεις έλεγχο στα 2 τηλέφωνα (4Α και 4Β) ποιο από τα 2 δεν λειτουργεί. Έτσι βρίσκεις ποιο είναι το δικό σου.

Κάνεις το ίδιο και με τα βύσματα του καλωδίου 6, ώστε να βρεις ποιο ανήκει στο 6Α.

Τέλος κάνεις τράμπα μεταξύ τους μόνο αυτά που θέλεις και βρήκες προηγουμένως.

Δημοσ.
Στις 19/6/2018 στις 10:19 ΜΜ, jkoukos είπε

Τραβάς πρώτα το ένα βύσμα από τον κατανεμητή του 4 καλωδίου έξω (π.χ. της θύρας 9) και μετά κάνεις έλεγχο στα 2 τηλέφωνα (4Α και 4Β) ποιο από τα 2 δεν λειτουργεί. Έτσι βρίσκεις ποιο είναι το δικό σου.

Κάνεις το ίδιο και με τα βύσματα του καλωδίου 6, ώστε να βρεις ποιο ανήκει στο 6Α.

Τέλος κάνεις τράμπα μεταξύ τους μόνο αυτά που θέλεις και βρήκες προηγουμένως.

Σε ευχαριστώ πολύ. Με ζόρισε λίγο αλλά ήταν αποτελεσματική η μέθοδος!!! Το πρόβλημα λύθηκε!!!

Δημοσ.

Φαντάζομαι σε ζόρισε διότι ήταν σε χώρο μακρυά από τα τηλέφωνα, οπότε έπρεπε να πηγαινοέρχεσαι. Θα μπορούσε να γίνει τοπικά έχοντας μαζί σου μια τηλεφωνική συσκευή.

Σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται χρήση κατάλληλου εργαλείου που έχει και γεννήτρια τόνων για να βρούμε τον τερματισμό των καλωδίων.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, jkoukos είπε

Φαντάζομαι σε ζόρισε διότι ήταν σε χώρο μακρυά από τα τηλέφωνα, οπότε έπρεπε να πηγαινοέρχεσαι. Θα μπορούσε να γίνει τοπικά έχοντας μαζί σου μια τηλεφωνική συσκευή.

Σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται χρήση κατάλληλου εργαλείου που έχει και γεννήτρια τόνων για να βρούμε τον τερματισμό των καλωδίων.

Ναι. Η αλήθεια είναι ότι πήγα καμια 15 φορές μέχρι να το πετύχω αλλά τελικά το βρήκα. Το φαντάστηκα ότι χρειάζεται κάποιο ειδικό μηχάνημα, αλλά τελικά την έκανα τη δουλειά μου και δε νομίζω να ξαναχρειαστεί. Ευχαριστώ για όλα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...