TechnoV Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Προετρεψα εγω κανεναν να δωσει τον 4790k? Που? Κανε με quote. Εγω στην ερωτηση απαντησα, και η ερωτηση ειναι αν θα εχει bottleneck με 1080ti, η απαντηση ειναι ναι, end of story. Να πάρει ryzen ρε να μην έχει bottleneck. Κλαίω.
strawman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 7 hours ago, TechnoV said: Να πάρει ryzen ρε να μην έχει bottleneck. Κλαίω. Κλαψε 2
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μάλλον πρέπει να πετάξω το σύστημά μου στα σκουπίδια γιατί στάνταρ έχω bottleneck στα 1080 και δεν παίρνω χαμπάρι.... Ευχαριστώ που μου φτιάξατε τη μέρα ! Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από Dragonlordcv2002 1
BabisTs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Dragonlordcv2002 είπε Μάλλον πρέπει να πετάξω το σύστημά μου στα σκουπίδια γιατί στάνταρ έχω bottleneck στα 1080 και δεν παίρνω χαμπάρι.... Ευχαριστώ που μου φτιάξατε τη μέρα ! Τρώς μπουκάλι....... δεν ξέρεις εσύ..... 4
Qless Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ορισμένα προφίλ και οι απόψεις που διατυπώνουν αγγίζουν τα όρια της...........ας είμαι ευγενικός... Η μποτίλια ή bottleneck που το έχετε ψοφήσει ορισμένοι είναι η κατάσταση που αν μιλάμε για την περίπτωση του επεξεργαστή εν' προκειμένω εννοούμε ανοίγοντας ένα game με overlay το rivatuner από το msi afterburner να είναι ο επεξεργαστής στο 99% το gpu usage στο 50-60% και τα fps στον πάτο με λαγγαρίσματα εδώ και εκεί......ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ bottleneck OTAN ευθύνεται ο επεξεργαστής. ΑΝΤΙΘΕΤΑ αν το cpu usage είναι στο 40-50% και το GPU usage στο 99% ΤΟΤΕ δεν υπάρχει bottleneck απλά η γαμ...η KAΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ έχει προφανώς τερματίσει και αποδίδει το μέγιστο των επιδόσεων της, αδιάφορη μου είναι η ανάλυση σε αυτό το σενάριο ο επεξεργαστής εκμεταλλεύεται πλήρων την κάρτα γραφικών, ΔΕΝ θα είχαμε περισσότερα fps με ένα ισχυρότερο επεξεργαστή, Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ δεδομένα στην ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ για να σχεδιάσει αυτή και να επιταχύνει μια 3D σκηνή, ΔΕΝ τα σχεδιάζει Ο ΙΔΙΟΣ και ΠΟΛΥ ΔΕ περισσότερο ΔΕΝ τα επιταχύνει, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ για ορισμένους να καταλάβουν αυτό το τόσο απλό που έγραψα πιο πάνω, ΠΟΥ ΔΕΝ είναι δική μου γνώμη ή άποψη ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΛΙΩΔΕΣ το πώς λειτουργούν οι Η/Υ τουλάχιστον μέχρι σήμερα, δε μας νοιάζει ΤΙ νομίζει ο καθένας, τι του λολοστεφανεί ή τι του κ...σε να γράψει ΟΚ δέχομαι κάποιος είτε να είναι άσχετος ή τρολ ή απλώς ηλίθιος, αλλά τουλάχιστον κρατήστε την χαζομάρα σας εντός των τοιχών και μην γεμίζετε ενα φόρουμ ποστάροντας ενα κάρο μαλακίες....αντε γεμίσαμε νε γνώστες του κώλου... Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από Qless
Sheogorath Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 13 ώρες πριν, TechnoV είπε Να πάρει ryzen ρε να μην έχει bottleneck. Κλαίω. Να φτιάξεις τον τρόπο σου. Ρε. Απο το ίδιο χωριό είμαστε όλοι μας νομίζεις. 1
strawman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Dragonlordcv2002 said: Μάλλον πρέπει να πετάξω το σύστημά μου στα σκουπίδια γιατί στάνταρ έχω bottleneck στα 1080 και δεν παίρνω χαμπάρι.... Ευχαριστώ που μου φτιάξατε τη μέρα ! 970 εχεις, οχι 1080ti... Παρε 1080ti και με oc στα 4.8 θα εισαι 40-50fps average πισω απο stock 8700k..., σε stock και οι 2 θα εισαι 60+. Αν αυτο δεν λεγεται bottleneck τοτε δεν ξερω τι ειναι το bottleneck, πειτε μου εσεις. 7 hours ago, Qless said: Ορισμένα προφίλ και οι απόψεις που διατυπώνουν αγγίζουν τα όρια της...........ας είμαι ευγενικός... Η μποτίλια ή bottleneck που το έχετε ψοφήσει ορισμένοι είναι η κατάσταση που αν μιλάμε για την περίπτωση του επεξεργαστή εν' προκειμένω εννοούμε ανοίγοντας ένα game με overlay το rivatuner από το msi afterburner να είναι ο επεξεργαστής στο 99% το gpu usage στο 50-60% και τα fps στον πάτο με λαγγαρίσματα εδώ και εκεί......ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ bottleneck OTAN ευθύνεται ο επεξεργαστής. Νope, καμια σχεση. Απολυτως. Για παραδειγμα, ανοιγω dota 2, εχω 220-230 fps, το core 1 ειναι 100%, το συνολικο CPU usage 20% και η GPU 30%. Συμφωνα με αυτα που εγραψες αυτο δεν ειναι cpu bottleneck! Και τοτε τι ειναι ρε μεγαλε? Ουτε τα fps χρειαζεται να ειναι στον πατο ουτε να υπαρχουν λαγγαρισματα για να υπαρχει CPU bottleneck. CPU bottleneck ειναι οταν ενας CPU δεν ειναι αρκετα δυνατος για να τεντωσει μια καρτα στο 99%. Δεν εχει καμια απολυτως σημασια ποσο ειναι το συνολικο CPU usage. Αν ηταν ετσι τοτε ο fx8350 δεν κανει bottleneck την 1080ti XD Tωρα επειδη μερικοι το περνετε προσωπικα λες και σας θιξαμε και ενοχλειστε απλα απο τα FACTS, ας το αναλυσω λιγο παραπανω. Δεν ειπα ΟΥΤΕ να αλλαξει CPU, ουτε οτι δεν ειναι παραπανω απο καλος για gaming ουτε τιποτα απο ολα αυτα. Απαντησα απλα στην ερωτηση αν εχει bottleneck με 1080ti σε 1080p. Εκει που θελω να καταληξω λοιπον ειναι οτι αν ειχα 4790k ναι μεν δεν θα τον αλλαζα, αλλα επισης δεν θα τον συνδιαζα με 1080ti αλλα με 1080 / 1070ti / 1070 και αντιστοιχα αν ειχα 1080ti δεν θα αγοραζα 4790k. Απο εκει και περα επειδη δεν εχετε ιδεα γιατι πραμα μιλατε παιρνετε το bottleneck σαν προσβολη ενω δεν ειναι. Καμια σημασια δεν εχει αν εχεις bottleneck (που παντα θα εχεις), σημασια εχει αν παιρνεις τις επιδοσεις που θες. Και μενα το CPU μου ριχνει τρελο μπουκαλι στην 1080ti στο dota 2. Με νοιαζει? Απολυτως καθολου, αφου βγαζει πανω απο 140 fps που θελω, ουτε που αγχωνομαι. Εσεις γιατι σκουζεται ετσι δεν καταλαβαινω... Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από strawman 1
TechnoV Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, Sheogorath είπε Να φτιάξεις τον τρόπο σου. Ρε. Απο το ίδιο χωριό είμαστε όλοι μας νομίζεις. Μην κομπλεξαρεσαι μπρο. Σκότωσε το Βλάχο μέσα σου. Μπορείς. 1
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Καντε μια αναφορα να κλειδωσει το θεμα να τελειωνουμε.Τι το κουραζετε τσαμπα ορισμενοι? Ουτως ή αλλως ο ts τσαμπα το ανοιξε το θεμα να περασει η ωρα του μιας και στην πραξη τιποτα απο αυτα δεν τον ενδιαφερουν.
ilos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να τελειώνουμε το παραμύθι μόνο ο 8700k,8600k άντε και ο 7700k και αυτοί στα 5 GHz+ δε κάνουν "bottleneck" την 1080ti σε 720p/1080p. Όταν με το καλό βγουν cpu με καλύτερο stp από αυτούς, ως δια μαγείας θα ανακαλύψουμε "bottleneck" και του 8700k με τις νέες κάρτες πάλι. Όσο για αυτούς που συγκρίνουν haswell με ryzen (2ης γενιάς ειδικά) στο gaming απλά απατώνται οικτρά. O stock 2600x/2700x με τη μαμά ψήκτρα και bdies με σφιχτά timings είναι ανάμεσα από 8400 και 8600k. Αν καταφέρετε να φτάσετε τον 4770k σε αυτό το performance χωρίς LN2 θα σας βγάλω το καπέλο. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από ilos
Sheogorath Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 13 ώρες πριν, TechnoV είπε Μην κομπλεξαρεσαι μπρο. Σκότωσε το Βλάχο μέσα σου. Μπορείς. Χαχαχαχα. Είσαι στον κόσμο σου φιλαράκι. Αδερφος σου ευτυχως δεν είμαι, και καλά θα κανεις να μην με αποκαλείς ετσι. Δεν έχω σχέση με ανθρώπους του λόγου σου. "Ρε μπρο" 3
BabisTs Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, ilos είπε O stock 2600x/2700x με τη μαμά ψήκτρα και bdies με σφιχτά timings είναι ανάμεσα από 8400 και 8600k. Αν καταφέρετε να φτάσετε τον 4770k σε αυτό το performance χωρίς LN2 θα σας βγάλω το καπέλο. Φιλικά πάντα και χωρίς ίχνος οπαδισμού (μιας και έχω και intel και amd specs pc)...δεν ξέρω για 4770Κ που λές αλλά με haswell και με 2 από τους 4790Κ που είχα στα χέρια μου.......μια χαρά perfomance είχαν και οι δύο..... πωλήθηκαν αμφότεροι (delid και οι δύο ..... ο ένας 5,0ghz/1.28v και ο άλλος 4,7ghz /1.29v) ......και οι δύο παίζουν στα επίπεδα σε single core perfomance stock 8700K και με αέρα όλα αυτά...... 6
ilos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 Ghz 4790k με νεράκι/αέρα πρώτη φορά ακούω (ακόμα και delided). Τι temps είχαν σε full load/stress tests έτσι εγκυκλοπαιδικά?🤩 Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από ilos
strawman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 10 hours ago, BabisTs said: Φιλικά πάντα και χωρίς ίχνος οπαδισμού (μιας και έχω και intel και amd specs pc)...δεν ξέρω για 4770Κ που λές αλλά με haswell και με 2 από τους 4790Κ που είχα στα χέρια μου.......μια χαρά perfomance είχαν και οι δύο..... πωλήθηκαν αμφότεροι (delid και οι δύο ..... ο ένας 5,0ghz/1.28v και ο άλλος 4,7ghz /1.29v) ......και οι δύο παίζουν στα επίπεδα σε single core perfomance stock 8700K και με αέρα όλα αυτά...... Aπλα υπερτυχερος. Ενας 4770k φιλου και ο 4790k του bro στ α 4.5 βρισκουν τοιχο. Βεβαια ξερεις τι, και το STP του 8700k stock να φτανεις σε μπουκωνουν οι ddr3 εκει. Παντως ωραιο, θα βαζω εσενα να μου διαλεγεις CPU
panoc Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Για την ιστορια να αναφερω οτι cpu bottleneck μπορεις να εχεις χωρις κανενας πυρηνας (φυσικος ή μη) να κτυπαει 100%, μπορεις πολυ ευκολα με @@ κωδικα να εχεις 60% χρηση σε πυρηνα και να βαρας ταβανι απο αποψη cpu. Το πρωτο παραδειγμα που ξερω απο πρωτο χερι ειναι η CK Engine που παιζει στα skyrim / fallout4. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από panoc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα