Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, captain gold είπε

7nisiotis να σε ρωτησω κατι? με  γνωριζεις  απο κοντα? πες  μου.

εγω  φιλε μου  ασχολουμε// και ειμε  βιβλιοδετης  7nisiotis  δουλεω σε  βιβλιοδετειο  12 και 14 ωρες και επισης δεν εχω τον χρονο οπως και εσυ να  ασχολουμε με την τεχνολογια και  γι αυτο ρωταω..

εσυ  νισιοτι  με τι ασχολεισε>?>  σπουδαζεις η δουλευεις??

Οδηγός στα ΚΤΕΛ αλλα τελευταία έχουμε πρόβλημα με κάτι μπαμπουρες και τζιτζιφιές.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Οδηγός στα ΚΤΕΛ αλλα τελευταία έχουμε πρόβλημα με κάτι μπαμπουρες και τζιτζιφιές.

Κάνανε επίθεση οι σομπρέρο ε? :P :P 

Δημοσ.

τουλαχιστον  νισιοτι εχεις  μια σταθερη δουλεια κατι το οποιο στις μερες μας δεν  υπαρχει με τοση ανεργια.. και με χαμηλους μ,ισθους

αυτην την  φορα μιλαω  πολυ σοβαρα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ετσι μεγαλες  ζεμπεκιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  αχ  βρε καπετανιε μας καις τις ,καρδιες μας

δωσε  πονο στον λαο

Επεξ/σία από captain gold
Δημοσ.
Στις 20/6/2018 στις 9:03 ΜΜ, strawman είπε

Δεν σου ειπα ουτε οτι τα παιχνιδια δεν παιζουν, ουτε να παρεις 8700k, ουτε οτι δεν βγαζει 60fps ουτε τιποτα απο οσα γραφεις. Σου λεω απλα οτι ο 4790k σε 1080ti ριχνει bottleneck σε μπολικα games. Αυτο ολο και ολο. Τωρα αμα εσυ αντιδρας σαν 13χρονο που δεν το αρεσουν τα facts και γκρινιαζει δικο σου ζητημα, λυστο με τον εαυτο σου. 

Π@π@ρια μπουκάλα ρίχνει ξερωλα. Εκεί που ρίχνει μπουκάλα ρίχνουν όλοι. Ο 4790k είναι εξαίρετος CPU. Και ο 8700κ ρίχνει μπουκάλες. Τι να λέει αυτό;

Δημοσ.
3 minutes ago, TechnoV said:

Π@π@ρια μπουκάλα ρίχνει ξερωλα. Εκεί που ρίχνει μπουκάλα ρίχνουν όλοι. Ο 4790k είναι εξαίρετος CPU. Και ο 8700κ ρίχνει μπουκάλες. Τι να λέει αυτό;

Δεν είπα ότι λέει κάτι. Στην ερώτηση απάντησα. Η ερώτηση ήταν αν ρίχνει μπουκάλα και η απάντηση είναι ναι. Σε μπόλικα παιχνίδια. Έχει και συγκριτικό το hw unboxed που κλοκαρισμενος στα 4,7 είναι μεχρι και 30% πισω απο stock 8700k. Αυτό ξερόλα λέγεται μπουκάλα, ναι παιδί μου?

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, strawman είπε

Δεν είπα ότι λέει κάτι. Στην ερώτηση απάντησα. Η ερώτηση ήταν αν ρίχνει μπουκάλα και η απάντηση είναι ναι. Σε μπόλικα παιχνίδια. Έχει και συγκριτικό το hw unboxed που κλοκαρισμενος στα 4,7 είναι μεχρι και 30% πισω απο stock 8700k. Αυτό ξερόλα λέγεται μπουκάλα, ναι παιδί μου?

Δεν αξίζει ρε κάποιος που έχει 4790κ να μεταβεί σε νέα γενιά ακόμη μόνο για gaming. Δε θα πιάσει 135fps, θα πιάσει 125. Big deal. Ίδια εμπειρία ακριβώς θα πάρει. 

Δημοσ.
Just now, TechnoV said:

Δεν αξίζει ρε κάποιος που έχει 4790κ να μεταβεί σε νέα γενιά ακόμη μόνο για gaming. Δε θα πιάσει 135fps, θα πιάσει 125. Big deal. Ίδια εμπειρία ακριβώς θα πάρει. 

Δεν ειπα πουθενα οτι αξιζει. Στην ερωτηση απαντησα, και η ερωτηση ειναι αν παιζει bottleneck, η απαντηση ειναι ξεκαθαρα ναι. 

Βεβαια η διαφορα αναλογα το game ειναι πολυ μεγαλυτερη απο οτι τα 135 με 125 που λες εσυ. Στα non gpu bound κομματια ενος παιχνιδιου ενας 8700k στα 5ghz ειναι και 30% μπροστα. Παρε το AC origins για παραδειγμα, πηγαινε alexandria, ο 8700k παιζει στα 90 minimum με 130 max, ο 4770k οσο και να τον κλοκαρις ειναι οριακα στα 60 minimum (και γιαυτο δεν ειμαι σιγουρος). 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, strawman είπε

Δεν ειπα πουθενα οτι αξιζει. Στην ερωτηση απαντησα, και η ερωτηση ειναι αν παιζει bottleneck, η απαντηση ειναι ξεκαθαρα ναι. 

Βεβαια η διαφορα αναλογα το game ειναι πολυ μεγαλυτερη απο οτι τα 135 με 125 που λες εσυ. Στα non gpu bound κομματια ενος παιχνιδιου ενας 8700k στα 5ghz ειναι και 30% μπροστα. Παρε το AC origins για παραδειγμα, πηγαινε alexandria, ο 8700k παιζει στα 90 minimum με 130 max, ο 4770k οσο και να τον κλοκαρις ειναι οριακα στα 60 minimum (και γιαυτο δεν ειμαι σιγουρος). 

Ψάχνεις game με το σταγονόμετρο. Πέρυσι είχα ένα i7 860 στα 4ghz κ ήμουνα στο bf1 πάνω από 80fps σταθερά. 

Ναι βγάζουν games προμοταρισμενα για συγκεκριμένα chip. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι must. 

Δημοσ.
2 minutes ago, TechnoV said:

Ψάχνεις game με το σταγονόμετρο. Πέρυσι είχα ένα i7 860 στα 4ghz κ ήμουνα στο bf1 πάνω από 80fps σταθερά. 

Ναι βγάζουν games προμοταρισμενα για συγκεκριμένα chip. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι must. 

Στην τυχη αμα διαλεξω 5 games με o 8700 θα ειναι μπροστα στα 4.5. Σοβαρεψου ρε φιλε και μην πετας αρλουμπες, για ονομα του θεου. Καλη ωρα και το bf1 που ανεφερες, παλι 30% πισω ειναι ο 4790. Βασικα στο 99.9% των games ειναι μπροστα, αν τα games χρειαζονατι δυνατο single thread προφανως ενας 8700k στα 5 φερνει σβουρες γυρω απο τον 4790, και αν ενα game ζηταει πολλους πυρηνες παλι το ιδιο. 

Το οτι εβγαζες 80fps σταθερα που ακριβως κολλαει με το αν εχεις bottleneck? Ξερεις τι ειναι το bottleneck η απλα μας λες την αποψη σου χωρις να γνωριζεις πρωτα για ποιο πραμα μιλαμε? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, strawman είπε

Στην τυχη αμα διαλεξω 5 games με o 8700 θα ειναι μπροστα στα 4.5. Σοβαρεψου ρε φιλε και μην πετας αρλουμπες, για ονομα του θεου. Καλη ωρα και το bf1 που ανεφερες, παλι 30% πισω ειναι ο 4790. Βασικα στο 99.9% των games ειναι μπροστα, αν τα games χρειαζονατι δυνατο single thread προφανως ενας 8700k στα 5 φερνει σβουρες γυρω απο τον 4790, και αν ενα game ζηταει πολλους πυρηνες παλι το ιδιο. 

Το οτι εβγαζες 80fps σταθερα που ακριβως κολλαει με το αν εχεις bottleneck? Ξερεις τι ειναι το bottleneck η απλα μας λες την αποψη σου χωρις να γνωριζεις πρωτα για ποιο πραμα μιλαμε? 

Μην προτρέπει άτομα να δώσουν χωρίς λόγο τον 4790κ. Απαντάω. Ναι και την 1080ti θα την εκμεταλλευτεί με τον 4790κ. Όλα τα άλλα είναι να χάμε να λέγαμε. Πιάσε ρε πόσα games θα τελικιασει η κάρτα και πόσα όχι. Ότι θέλει πυρήνες, δε γλιτώνει.

Επεξ/σία από TechnoV
Δημοσ.
Just now, TechnoV said:

Μην προτρέπει άτομα να δώσουν χωρίς λόγο τον 4790κ. Απαντάω. Ναι και την 1080ti θα την εκμεταλλευτεί με τον 4790κ. Όλα τα άλλα είναι να χάνει να λέγαμε. Πιάσε ρε πόσα games θα τελικιασει η κάρτα και πόσα όχι. Ότι θέλει πυρήνες, δε γλιτώνει.

Προετρεψα εγω κανεναν να δωσει τον 4790k? Που? Κανε με quote. Εγω στην ερωτηση απαντησα, και η ερωτηση ειναι αν θα εχει bottleneck με 1080ti, η απαντηση ειναι ναι, end of story. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...