Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπες από web-banking (σε browser). Πάει πιο πίσω και από χρόνο αν θυμάμαι σωστά.

Η εφαρμογή του κινητού προσφέρει λιγότερες πληροφορίες (και το φίλτρο ειναι πιο δύχρηστο).

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, Lukakos said:

Καλημέρα σας, μήπως γνωρίζει κάποιος αν στην ιστοσελίδα της εθνικής τράπεζας φαίνονται οι κινήσεις όλου τους έτους στο λογαριασμό μου; Γιατί μέσα απο το e-banking στο κινητό έχει τις τελευταίες κινήσεις μερικών δεκάδων εγγραφών. Ευχαριστώ

Γίνεται και από το κινητό. Πατάς στο Στατιστικά και στην επόμενη οθόνη κάτω δεξιά έχει ένα κυκλικό εικονίδιο σαν ημερολόγιο. Το πατάς και σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις έτος. Βέβαια από υπολογιστή (browser) είναι πιο αναλυτικό και μπορείς να το εκτυπώσεις. 

Δημοσ.
Στις 10/11/2024 στις 12:17 ΜΜ, TO_PAIDI είπε

Γίνεται και από το κινητό. Πατάς στο Στατιστικά και στην επόμενη οθόνη κάτω δεξιά έχει ένα κυκλικό εικονίδιο σαν ημερολόγιο. Το πατάς και σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις έτος. Βέβαια από υπολογιστή (browser) είναι πιο αναλυτικό και μπορείς να το εκτυπώσεις. 

Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Μέσα απο την ιστοσελίδα τα βρήκα αναλυτικά όπως με καθοδήγησες. Στην εφαρμογή μου δείχνει απο Αύγουστο και μετέπειτα ενώ βάζω ημερομηνία όλο τον Ιούλιο για παράδειγμα, θεωρώ την εφαρμογή τους απο τις χειρότερες.

Δημοσ.
Στις 10/11/2024 στις 10:15 ΠΜ, Lukakos είπε

Καλημέρα σας, μήπως γνωρίζει κάποιος αν στην ιστοσελίδα της εθνικής τράπεζας φαίνονται οι κινήσεις όλου τους έτους στο λογαριασμό μου; Γιατί μέσα απο το e-banking στο κινητό έχει τις τελευταίες κινήσεις μερικών δεκάδων εγγραφών. Ευχαριστώ

Aπο pc εχεις δοκιμασει? Εριξα τωρα μια ματια, μου βγαζει κινησεις ακομα και απο 1/1/2021. Δε δοκιμασα για παλιοτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...