gpli Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα Πριν νομίζω 2 με 3 χρονια επαιζε μηχανάκι για τον κλειδάριθμο και αν θυμάμαι καλα ηταν δωρεαν και στο χρεώνανε αν δηλωνες απώλεια.. Τώρα πια ο κλειδαριθμος ερχετε σε sms Ειναι πολυ γέλιο στην χρήση του το ebanking θα το δεις και εσθ, Ισχύουν ταυτότητα λογαριασμός δέκο για την διεθυνση, εκκαθαριστικο και αποδειξη μισθοδοσιας ( νομιζω θέλει και τα 2) αιτηση σε κατάστημα και δεν θυμαμαι αν πέρνεις επιτοπου τους κωδικους , 1
gokuthelegend Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, gpli είπε Καλησπέρα Πριν νομίζω 2 με 3 χρονια επαιζε μηχανάκι για τον κλειδάριθμο και αν θυμάμαι καλα ηταν δωρεαν και στο χρεώνανε αν δηλωνες απώλεια.. Τώρα πια ο κλειδαριθμος ερχετε σε sms Ειναι πολυ γέλιο στην χρήση του το ebanking θα το δεις και εσθ, Ισχύουν ταυτότητα λογαριασμός δέκο για την διεθυνση, εκκαθαριστικο και αποδειξη μισθοδοσιας ( νομιζω θέλει και τα 2) αιτηση σε κατάστημα και δεν θυμαμαι αν πέρνεις επιτοπου τους κωδικους , Τεχνικά για το e-banking αυτό καθεαυτό μόνο ταυτοποίηση κινητού θέλουν για να έρχονται τα sms. Τα υπόλοιπα (εκκαθαριστικό, ταυτότητες, λογαριασμούς κλπ) συνήθως τα θέλουν για επικαιροποίηση των στοιχείων σου. Εγώ στην Πειραιώς είχα κάνει επικαιροποίηση, και 1 μήνα μετά που πήγα να ανοίξω e-banking μου ζήτησαν μόνο ταυτοποίηση κινητού. Στην Εθνική που δεν είχα κάνει ποτέ επικαιροποίηση, μου ζήτησαν όλα τα χαρτιά.
rus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Στις 19/6/2018 στις 5:18 ΜΜ, patras7 είπε Καλησπερα παιδια.υπαρχει τροπος να δω την κίνηση του λογαριασμού μου(εθνικη τραπεζα) κατα τους 2 τελευταιους μηνες;σε ερωτηση στο καταστημα μου ειπαν οτι χρεωνεται η εκδοση κινησης λογαριασμου. Bιβλιαριο δεν εχεις?
dtzgr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Στο ΑΤΜ επιλέγεις "τελευταίες κινήσεις" και βγάζει απόδειξη με τις τελευταίες 10 κινήσεις του τελευταίου εξαμήνου (ή κάτι τέτοιο).
Diskimpex Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Σε συναλλαγες με καρτα μετα απο μερες ενημερωνονται.Οποτε πληρωσει η τραπεζα
patras7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εθνικη τραπεζα για τις κινησεις των τελευταιων 2 μηνων πρεπει να πληρωσεις.το βιβλιαριο που το εκανα ενημέρωση δεν εχει ολες τις κινησεις των 2 τελευταιων μηνων.στο μηχανημα επισης το χαρτακι με τις κινησεις εχει περιορισμένο αριθμο.το προβλημα λυθηκε με εγγραφη στις ηλεκτρονικες υπηρεσίες.εχει αναλυτικα ολες τις κινησεις για οποιο διαστημα θελεις. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από patras7
rus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, patras7 είπε Εθνικη τραπεζα για τις κινησεις των τελευταιων 2 μηνων πρεπει να πληρωσεις.το βιβλιαριο που το εκανα ενημέρωση δεν εχει ολες τις κινησεις των 2 τελευταιων μηνων.στο μηχανημα επισης το χαρτακι με τις κινησεις εχει περιορισμένο αριθμο.το προβλημα λυθηκε με εγγραφη στις ηλεκτρονικες υπηρεσίες.εχει αναλυτικα ολες τις κινησεις για οποιο διαστημα θελεις. To βιβλιαριο εχει ολες τις κινησεις, εκτος αν ξεπερασεις καποιο οριο δηλαδη εχεις κανει παρα πολλες, οποτε σου βγαζει ένα συνολικο χρεωστικο/πιστωτικο. Μεσω ebanking μπορεις να δεις προηγούμενες κινησεις με καποιο οριο βαθους. Στη Πειραιως παντως που ειχα παει πριν λιγα χρονια να παρω κινησεις ηταν δωρεαν. Το χαρτακι απ το atm της Πειραιως σου λεει τις 6 τελευταίες κινησεις. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από rus
noKso Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Είχαμε ένα κοινό λογαριασμό στην οικογένεια, μέσα στο λογαριασμό ήταν ένα ποσό , το ποσό αυτό (ροκανίστηκε) από κάποια μέλη της οικογενείας χωρίς να έχουμε λάβει γνώση υπόλοιποι .Λόγο κάποιον οικογενειακών περιστάσεων τότε το αφήσαμε και είπαμε να προχωρήσουμε με τις ζωές μας ...άλλα έχουν βγει πολλά στην συνέχεια .Είχα πάει στην τράπεζα για να μας δώσουν αναλυτικούς λογαριασμούς και πήρα κάποια χαρτιά αλλά δεν αναγράφει αναλυτικά από ποια ονόματα έγιναν οι μεταφορές οι αναλήψεις και από τι κάρτες και σε πιάνου το όνομα είναι αυτές οι κάρτες και σε ποιους κάρτες είχαν εκδοθεί και από ποιον .Στα χαρτιά που έλαβα γράφει μόνο ότι έγινε μεταφορά στην τάδε ημερομηνία και το ποσό...τίποτε άλλο, είναι ένα λεπτό θέμα, παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με το τότε σύστημα γιατί αυτά έγιναν πριν 9 χρόνια, υπάρχει περίπτωση αν πάω σε κάποια κεντρική τράπεζα εθνικής να βγάλω άκρη ; Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από noKso
GREGORYMO Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 19 λεπτά πριν, noKso είπε Καλησπέρα παιδιά. Είχαμε ένα κοινό λογαριασμό στην οικογένεια, μέσα στο λογαριασμό ήταν ένα ποσό , το ποσό αυτό (ροκανίστηκε) από κάποια μέλη της οικογενείας χωρίς να έχουμε λάβει γνώση υπόλοιποι .Λόγο κάποιον οικογενειακών περιστάσεων τότε το αφήσαμε και είπαμε να προχωρήσουμε με τις ζωές μας ...άλλα έχουν βγει πολλά στην συνέχεια .Είχα πάει στην τράπεζα για να μας δώσουν αναλυτικούς λογαριασμούς και πήρα κάποια χαρτιά αλλά δεν αναγράφει αναλυτικά από ποια ονόματα έγιναν οι μεταφορές οι αναλήψεις και από τι κάρτες και σε πιάνου το όνομα είναι αυτές οι κάρτες και σε ποιους κάρτες είχαν εκδοθεί και από ποιον .Στα χαρτιά που έλαβα γράφει μόνο ότι έγινε μεταφορά στην τάδε ημερομηνία και το ποσό...τίποτε άλλο, είναι ένα λεπτό θέμα, παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με το τότε σύστημα γιατί αυτά έγιναν πριν 9 χρόνια, υπάρχει περίπτωση αν πάω σε κάποια κεντρική τράπεζα εθνικής να βγάλω άκρη ; Δεν έχει να κάνει με το αν είναι ΚΕΝΤΡΙΚΟ το κατάστημα. Αλλά, όλο αυτό έχει ένα κόστος που μπορεί να είναι δυσανάλογο με το οποίο κέρδος.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 23 λεπτά πριν, noKso είπε Καλησπέρα παιδιά. Είχαμε ένα κοινό λογαριασμό στην οικογένεια, μέσα στο λογαριασμό ήταν ένα ποσό , το ποσό αυτό (ροκανίστηκε) από κάποια μέλη της οικογενείας χωρίς να έχουμε λάβει γνώση υπόλοιποι .Λόγο κάποιον οικογενειακών περιστάσεων τότε το αφήσαμε και είπαμε να προχωρήσουμε με τις ζωές μας ...άλλα έχουν βγει πολλά στην συνέχεια .Είχα πάει στην τράπεζα για να μας δώσουν αναλυτικούς λογαριασμούς και πήρα κάποια χαρτιά αλλά δεν αναγράφει αναλυτικά από ποια ονόματα έγιναν οι μεταφορές οι αναλήψεις και από τι κάρτες και σε πιάνου το όνομα είναι αυτές οι κάρτες και σε ποιους κάρτες είχαν εκδοθεί και από ποιον .Στα χαρτιά που έλαβα γράφει μόνο ότι έγινε μεταφορά στην τάδε ημερομηνία και το ποσό...τίποτε άλλο, είναι ένα λεπτό θέμα, παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με το τότε σύστημα γιατί αυτά έγιναν πριν 9 χρόνια, υπάρχει περίπτωση αν πάω σε κάποια κεντρική τράπεζα εθνικής να βγάλω άκρη ; Να πας πάλι εκει που στο έδωσαν και να πεις τι θέλεις.Δεν ξέρω αν γίνεται τόσο αναλυτικά που θες.
noKso Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Να πας πάλι εκει που στο έδωσαν και να πεις τι θέλεις.Δεν ξέρω αν γίνεται τόσο αναλυτικά που θες. Απλά θέλω τα ονόματα πίσω από τις κάρτες τις μεταφορές και τις αναλήψεις. 41 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δεν έχει να κάνει με το αν είναι ΚΕΝΤΡΙΚΟ το κατάστημα. Αλλά, όλο αυτό έχει ένα κόστος που μπορεί να είναι δυσανάλογο με το οποίο κέρδος. Αυτό με το κόστος μου το είχαν αναφέρει την τελευταία φορά μαζί και για το χρόνο που χρειάζεται κάτι τέτοιο ,γιατί μιλάμε για πολλές κινήσεις και μεταφορές. Οκ παιδιά θα δω τι θα κάνω σας ευχαριστώ. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από noKso
panostza Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 55 λεπτά πριν, noKso είπε Απλά θέλω τα ονόματα πίσω από τις κάρτες τις μεταφορές και τις αναλήψεις. Αυτό με το κόστος μου το είχαν αναφέρει την τελευταία φορά μαζί και για το χρόνο που χρειάζεται κάτι τέτοιο ,γιατί μιλάμε για πολλές κινήσεις και μεταφορές. Οκ παιδιά θα δω τι θα κάνω σας ευχαριστώ. Τι εννοείς ποια ονόματα συγκεκριμένα πίσω από τις κάρτες; Κάποιος από τους συνδικαιούχους. Τώρα αν θες να δεις ποιος από τους συνδικαιούχους (αν π.χ. ήσαστε 3 ή 4) έκανε κάθε συγκεκριμένη ανάληψη, δεν θα προκύψει από την κίνηση που θα ζητήσεις. Τζάμπα θα πληρώσεις. Αν πρόκειται π.χ. να το πας δικαστικά ή δεν ξέρω, και είσαι έτοιμος να επωμιστείς κάποιο κόστος, κάνε αίτημα συγκεκριμένο στην τράπεζα. Δηλαδή, αφού έχεις πάρει την κίνηση για το επίμαχο διάστημα να κάνεις αναλυτικό ερώτημα τύπου "Παρακαλώ να μου γνωρίσετε ποιος δικαιούχος έκανε την ανάληψη ποσού τάδε, ημερομηνία τάδε" για όλες τις αναλήψεις μια προς μια. Αλλά επειδή αυτό δεν προκύπτει από την κίνηση που βγαίνει αυτόματα, θα αργήσουν ενδεχομένως να σου απαντήσουν κάποιες μέρες και θα έχει κάποιο κόστος πάνω από το κόστος απλά της εκτύπωσης των κινήσεων. Επίσης κάρτες που δεν είναι στο όνομά σου, αμφιβάλλω αν θα σου πούνε πότε βγήκαν και πως και γιατί. Νομίζω το ερώτημα που σε παίρνει να κάνεις είναι η κάθε ανάληψη από το λογαριασμό που είσαι συνδικαιούχος, ποιος από όλους τους συνδικαιούχους την έκανε. 1
rus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, noKso είπε Καλησπέρα παιδιά. Είχαμε ένα κοινό λογαριασμό στην οικογένεια, μέσα στο λογαριασμό ήταν ένα ποσό , το ποσό αυτό (ροκανίστηκε) από κάποια μέλη της οικογενείας χωρίς να έχουμε λάβει γνώση υπόλοιποι .Λόγο κάποιον οικογενειακών περιστάσεων τότε το αφήσαμε και είπαμε να προχωρήσουμε με τις ζωές μας ...άλλα έχουν βγει πολλά στην συνέχεια .Είχα πάει στην τράπεζα για να μας δώσουν αναλυτικούς λογαριασμούς και πήρα κάποια χαρτιά αλλά δεν αναγράφει αναλυτικά από ποια ονόματα έγιναν οι μεταφορές οι αναλήψεις και από τι κάρτες και σε πιάνου το όνομα είναι αυτές οι κάρτες και σε ποιους κάρτες είχαν εκδοθεί και από ποιον .Στα χαρτιά που έλαβα γράφει μόνο ότι έγινε μεταφορά στην τάδε ημερομηνία και το ποσό...τίποτε άλλο, είναι ένα λεπτό θέμα, παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με το τότε σύστημα γιατί αυτά έγιναν πριν 9 χρόνια, υπάρχει περίπτωση αν πάω σε κάποια κεντρική τράπεζα εθνικής να βγάλω άκρη ; Οι συνδικαιουχοι ενος λογ/σμου μπορουν να κανουν αναληψη μεχρι και ολο το ποσο χωρις να ενημερωσουν τους αλλους. Δε σημαινει οτι αν οι συνδικαιουχοι ειναι πχ. τεσσερις το ποσο μοιραζεται στα τεσσερα. Δεν υπαρχει λοιπον κατι παρατυπο ή παρανομο και δε χρειαζεται να το ψαχνεις απο αυτη την αποψη. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από rus
noKso Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, panostza είπε Τι εννοείς ποια ονόματα συγκεκριμένα πίσω από τις κάρτες; Κάποιος από τους συνδικαιούχους. Τώρα αν θες να δεις ποιος από τους συνδικαιούχους (αν π.χ. ήσαστε 3 ή 4) έκανε κάθε συγκεκριμένη ανάληψη, δεν θα προκύψει από την κίνηση που θα ζητήσεις. Τζάμπα θα πληρώσεις. Αν πρόκειται π.χ. να το πας δικαστικά ή δεν ξέρω, και είσαι έτοιμος να επωμιστείς κάποιο κόστος, κάνε αίτημα συγκεκριμένο στην τράπεζα. Δηλαδή, αφού έχεις πάρει την κίνηση για το επίμαχο διάστημα να κάνεις αναλυτικό ερώτημα τύπου "Παρακαλώ να μου γνωρίσετε ποιος δικαιούχος έκανε την ανάληψη ποσού τάδε, ημερομηνία τάδε" για όλες τις αναλήψεις μια προς μια. Αλλά επειδή αυτό δεν προκύπτει από την κίνηση που βγαίνει αυτόματα, θα αργήσουν ενδεχομένως να σου απαντήσουν κάποιες μέρες και θα έχει κάποιο κόστος πάνω από το κόστος απλά της εκτύπωσης των κινήσεων. Επίσης κάρτες που δεν είναι στο όνομά σου, αμφιβάλλω αν θα σου πούνε πότε βγήκαν και πως και γιατί. Νομίζω το ερώτημα που σε παίρνει να κάνεις είναι η κάθε ανάληψη από το λογαριασμό που είσαι συνδικαιούχος, ποιος από όλους τους συνδικαιούχους την έκανε. Κατατοπιστικότατος. Σε ευχαριστώ πολύ.
Lukakos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Καλημέρα σας, μήπως γνωρίζει κάποιος αν στην ιστοσελίδα της εθνικής τράπεζας φαίνονται οι κινήσεις όλου τους έτους στο λογαριασμό μου; Γιατί μέσα απο το e-banking στο κινητό έχει τις τελευταίες κινήσεις μερικών δεκάδων εγγραφών. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα