patras7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Καλησπερα παιδια.υπαρχει τροπος να δω την κίνηση του λογαριασμού μου(εθνικη τραπεζα) κατα τους 2 τελευταιους μηνες;σε ερωτηση στο καταστημα μου ειπαν οτι χρεωνεται η εκδοση κινησης λογαριασμου.η επομενη επιλογη μου ειπαν εγγραφη σε ηλεκτρονικες υπηρεσιες.υπαρχει καποια κρυφη χρέωση σε αυτο;
cumulus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Θα σου χρεώσουν το "μηχανακι" που βγάζει τους κωδικούς για να κάνεις μεταφορές πληρωμές κλπ.Δε θυμάμαι το ποσό 1
Πανος999 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 41 λεπτά πριν, patras7 είπε Καλησπερα παιδια.υπαρχει τροπος να δω την κίνηση του λογαριασμού μου(εθνικη τραπεζα) κατα τους 2 τελευταιους μηνες;σε ερωτηση στο καταστημα μου ειπαν οτι χρεωνεται η εκδοση κινησης λογαριασμου.η επομενη επιλογη μου ειπαν εγγραφη σε ηλεκτρονικες υπηρεσιες.υπαρχει καποια κρυφη χρέωση σε αυτο; Ζητας κινηση λογαριασμου απο την τραπεζα, η χρεωση ειναι 5 ευρω.. Αλλιως πρεπει να κανεις i bank κ τα βλεπεις ολα μεσα απο το ιντερνετ.. 1
mylo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 I bank. 10 λεπτά στη τράπεζα για να στο κάνουν και μετά βλέπεις ότι θες χωρίς χρέωση 1
Silverage Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Πήγαινε να σου βάλουν ebanking. Θα τα βλέπεις τζάμπα. 1
jakegate7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Η τους ζητας βιβλιαριο τραπεζης και πας να το κανεις ενημερωση. Βεβαια δεν ξερω αν τα δίνουν ακομα Αλλιως κανεις ibank Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από jakegate7 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Το ebanking ειναι η πιο απλη , ευκολη και ανεξοδη λυση .Τωρα η Εθνικη δεν δινει μηχανακι αλλα ταυτοποιει το κινητο που πρεπει να ειναι στο ονομα σου για κωδικους οπου χρειαζεται . 1 1
BarcodeCrew Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, jakegate7 είπε Η τους ζητας βιβλιαριο τραπεζης και πας να το κανεις ενημερωση. Βεβαια δεν ξερω αν τα δίνουν ακομα Αλλιως κανεις ibank η πειραιως δινει βιβλιαριο
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, patras7 είπε Καλησπερα παιδια.υπαρχει τροπος να δω την κίνηση του λογαριασμού μου(εθνικη τραπεζα) κατα τους 2 τελευταιους μηνες;σε ερωτηση στο καταστημα μου ειπαν οτι χρεωνεται η εκδοση κινησης λογαριασμου.η επομενη επιλογη μου ειπαν εγγραφη σε ηλεκτρονικες υπηρεσιες.υπαρχει καποια κρυφη χρέωση σε αυτο; Όχι, δεν υπάρχει κάποια κρυφή χρέωση σε αυτό, ούτε και φανερή. Πριν 2 χρόνια τουλάχιστον που το έκανα εγώ δεν υπήρχε. 5 ώρες πριν, jakegate7 είπε Η τους ζητας βιβλιαριο τραπεζης και πας να το κανεις ενημερωση. Βεβαια δεν ξερω αν τα δίνουν ακομα Αλλιως κανεις ibank Την περασμένη εβδομάδα τοπικό υποκατάστημα εθνικής ΔΕΝ είχε βιβλιάριο για να μου αντικαταστήσει το παλιό που γέμισε, και ΔΕΝ θα ξαναφέρει(έτσι είπε ο υπάλληλος τουλάχιστον). 1
gokuthelegend Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, cumulus είπε Θα σου χρεώσουν το "μηχανακι" που βγάζει τους κωδικούς για να κάνεις μεταφορές πληρωμές κλπ.Δε θυμάμαι το ποσό Εμ, σε ποια χρονιά είμαστε; Δίνουν ακόμη μηχανάκια; Πλέον μόνο sms οι κωδικοί μιας χρήσης. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη, αλλά πατέρας και αδερφή έβγαλαν e-banking στην Εθνική πριν κάνα χρόνο εντελώς δωρεάν.
patras7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Επομενως παμε για e banking.την βεβαιωση αποδοχων που μου ζητησανε εκτυπωνεται και απο το taxis;
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, patras7 είπε Επομενως παμε για e banking.την βεβαιωση αποδοχων που μου ζητησανε εκτυπωνεται και απο το taxis; Ναι εκτυπωνεται απο το taxis η ετησια βεβαιωαση .Αν εννεοις μηνιαια απο τον εργοδοτη . 5 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Εμ, σε ποια χρονιά είμαστε; Δίνουν ακόμη μηχανάκια; Πλέον μόνο sms οι κωδικοί μιας χρήσης. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη, αλλά πατέρας και αδερφή έβγαλαν e-banking στην Εθνική πριν κάνα χρόνο εντελώς δωρεάν. Ισχυει...Μονο η Πειραιως απο τι ξερω χρεωνει 5 ευρω για την υπηρεσια απαξ. 1
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Βεβαιωση αποδοχων απο τον εργοδοτη, αν ειναι λογαριασμός μισθοδοσίας. Αλλιως σου ζηταει το εκκαθαριστικό. Που είναι διαφορετικό. Θα θες βεβαιωση οτι το κινητο ειναι στο ονομα σου, πας σε ενα καταστημα πχ κοσμοτε με την ταυτότητα και στο δινουν. Ταυτότητα να χεις μαζι σου, εκκαθαριστικό, λογαριασμό δεκο δεν ξερω αν χρειαχεται για αυτη την περίπτωση και τελος εχε μαζι σου και το βιβλιάριο του λογαριασμού. 1
kage Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Το history κινησεων αν δεν κανω λαθος ειναι μεχρι καποιους μηνες πριν
cumulus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Εμ, σε ποια χρονιά είμαστε; Δίνουν ακόμη μηχανάκια; Πλέον μόνο sms οι κωδικοί μιας χρήσης. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη, αλλά πατέρας και αδερφή έβγαλαν e-banking στην Εθνική πριν κάνα χρόνο εντελώς δωρεάν. Δεν το ηξερα.Εγω πριν 2 χρονια που εκανα το ebanking μου εδωσαν το μηχανακι και το χρεωσαν οι γυφτοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα