7nisiotis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Άλλο ένα battle royale-type παιχνιδακι που πέτυχα ενώ έβλεπα Doc ( DrDisRespect ) εχθές το απόγευμα. Φάση έχει, θεοτρελο με κάτι κουζινικα κατσαρολικα για αρμορ/πανοπλία και όπλα - setting δευτέρου Παγκοσμίου. Μου φάνηκε ενδιαφέρον και αστείο ταυτόχρονα λόγω του όλου σκηνικού κουζίνας. Cuisine Royale is an all-kitchen-warfare Battle Royale game with the most honest system for Loot Boxes ever. Originally an April Fool’s joke from developers of squad based MMO shooter Enlisted, Cuisine Royale was highly appreciated by players and is now released as a stand-alone title. STEAM Από ότι φαίνεται θα παραμείνει για λίγο καιρό ακόμη free to play. Όσοι το δοκιμάσουν τώρα μέχρι τις 25 του Ιουνίου το κρατάνε δωρεάν για πάντα. FREE UNTIL JUNE 25TH Early Access will be free until June 25th 2018, after that we will probably make it a paid game to cover server expenses and fund further development. But it will stay free for players who will install the game during the initial 10 days period. We don't plan to introduce any additional paid content that will affect the gameplay, only some cosmetics and customization options. 1
splanis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Πολύ καλύτερα γραφικά και frames από pubg. Βέβαια έχει αρκετά χαζά animations και φαίνεται λίγο trollοgame.
panoskatos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 To εβαλα σήμερα και το έπαιξα πρώτη φορά , πολύ ωραίο παιχνίδι και πολύ ωραία γραφικά . Ο ηχος είναι σε πολύ καλά επίπεδα και ακούγονται βήματα κτλ με σωστή κατεύθυνση. Μου κάνει εντύπωση που εχει πέσει τόση απαξίωση σε αυτο το φορουμ για αυτον τον τίτλο ! 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Έχω δοκιμάσει πολλά BattleRoyale style. Είναι το καλύτερο. Δε μπα να μη λένε για αυτό. Έχεις καλό μάτι φίλε. ^ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα