NickoGR Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Καλησπερα παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για το κουτι που πηρα και πως να κανω καλο airflow το κουτι ειναι της Phanteks Enthoo Luxe Tempered Glass και για υδροψυξη εχω την Kraken X62 το ψυγειο μπροστα δεν χωραει στο συγκεκριμενο κουτι οποτε θα παει επανω αμα το εκανα σαν intake επανω και μπροστα και πισω να βγαζω μονο ζεστο αερα θα εχω θεμα??? η να το κανω κλασικα να βγαζει αερα πισω και πανω μεσω του ψυγειου?? γιατι εχω δει ετσι περνει ζεστο αερα ο επεξεργαστης και ανεβαινει θερμοκρασιες... θα ηθελα την γνωμη σας!! ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν έκανες καλό σχεδιασμό. Έπρεπε το κουτί να είχε θέση για 280 ψυγείο μπροστά. Δοκίμασε η υδρόψυξη να βάζει αέρα. Ο πίσω να βάζει και 1 μόνο μπροστά fan να βάζει. Επίσης πάνω μαζί με την υδρόψυξη βάλε και ένα fan να βγάζει και να είναι δίπλα στο πίσω. Επίσης παίζει ρόλο πόσο αέρας μπαίνει και πόσο βγαίνει. Φρόντισε να βάζεις περισσότερο από ότι βγάζεις αλλά όχι υπερβολές. Τώρα θα μου πεις πως να το καταλάβω αυτό? Πως θα ξέρω ότι αυτά τα fan που εισάγουν είναι σίγουρα δυνατότερα από αυτά που εξάγουν? Θα αυξάνεις τις στροφές. Π.χ. αύξησε τις στροφές στα exhaust μέχρι να καταλάβεις αν είναι χειρότερα ή καλύτερα. Κάνε διάφορους συνδυασμούς μέχρι να βρεις το καλύτερον. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από BlueBlood7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα