Προς το περιεχόμενο

centrino where?

epote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως undouptably have already διαβασει η ιντελ σκοπευει να βγαλει τη πλατφορμα centrino (και κυριος τον Pentium M) στο desktop

δεν ειμαι biased αλλα αχεμ, συγνωμη, ΠΩΣ θα ονομασουν τα centrino? ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΓΕΡΟΔΙΑΟΛΟ θα δικαιολογησουν στο Ghz hungry κοινο που δημιουργισαν με τα υπερ βαθεια Pipelines και τους πιο εξυπνους απο τον einstein branch predictors το οτι ο pentium m με τα 1.4 κοντραρει τον 2.4 penrium 4 με 30 και οχι 130 watt?

λεω εγω τωρα, ΜΗΗΗΗΠΟΣ δουμε τιποτα Pr ratings και απο ιντελ? λεω εγω ρε αδερφε!

για του λογου το αληθες

http://www.theinquirer.net/?article=14162

Δημοσ.

Χοχοοχοχ κοίτα απο ότι ξέρω οι Prescott θα μεταφερθούν στις οικιακές συσκευές και συγκεκριμένα στην αγορά τοστιέρων, οπότε κάτι πρέπει να μουντάρουν στα desktop

Δημοσ.

Ως γνωστόν το Inquirer είναι η Τατιάνα του ΙΤ. Δε θα μου έκανε εντύπωση αν τα έβγαλαν από το μυαλό τους.

ΑΝ αληθεύει όμως, θα ήταν μεγάλο λάθος από τη μεριά της Intel. Και αν πράγματι έχουν συνείδηση του τι ακριβώς κάνουν, τότε έχουν ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα με την σειρά των Ρ4. Και δεν μιλάω μόνο για τους Prescott αλλά και για τους Tejas. Γιατί δεν μπορείς να βασίζεις όλη σου την προωθητική προσπάθεια στην συχνότητα του πυρήνα και μετά να την ρίχνης στα σκουπίδια λέγοντας σους καταναλωτές 'ξεχάστε τι σας έλεγα, τα MHz δεν μετράνε τελικά'...

Έτσι και ισχύει θα έχουμε γλέντια πάντως... :D :D :D

Δημοσ.

Tous centrino gia ta forita pantos itan mia cpu pou agapisa apo tin Intel meta apo poooooollllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kairo (vlepe epoxi celeron 366). Omorfi texnologia, mikri katanalosi kai genika poli megaliteri autonomia sta forita.

Tora skefteite mb microATX me centrino pano ENTELOS athorivous. Isos i intel vlepei poli apla oti oi epexergastes tis Via exoun arxisei na kirieuoun ena akoma mikro alla anaptisomeno kommati tis agoras kai theloun na ktipisoun ekei.

Auto einai to pio logiko gia emena.

Oso gia prescott kai mallon kai ton tejas, tha proteina na dinoun allo ena doro na vgainei me module exo apo to kouti kai na krataei tin koupa me ton kafe zesti (vevaia me tosi thermotita isos spasei i koupa i exatmistei o kafes)

crAss

Δημοσ.

Ως γνωστόν το Inquirer είναι η Τατιάνα του ΙΤ. Δε θα μου έκανε εντύπωση αν τα έβγαλαν από το μυαλό τους.

ναι υπαρχει αυτος ο κυνδινος, αν και το τελευταιο καιρο δεν διαβασα κατι τραγικα εσφαλμενο, μεχρι και τα benches που εβγαλαν για τους prescot πριν λιξει το NDA ηταν σωστα

θα δουμε εντος της εβδομαδας

αλλα πολοι centrino σε ενα πυρηνα, NICE επιτελους να δουμε κανα ΚΡΥΟ αθορηβο ΔΥΝΑΤΟ επεξεργαστη

crass:

ναι μια χαρα οι πεντιουμ M, εκαναν αυτο που εκανε η AMD εφτιαξαν λιγο τον P3, η τελοσπαντον δεν ακολουθησαν τη netburst αρχιτεκτονικη a.k.a κανω 1 σε καθε κυκλο και κανω 4.000 κυκλους αντι για το κανω 2 σε καθε κυκλο και κανω 2.0000 κυκλους

και μας το πουλανε και για καινουρια τεχνολογια

οι G5 (ενταξι ενταξι δεν ειναι τοσο δυνατοι οσο ενας P4 στα 3.2) ειναι 1.8 γιγα συγκρηνονται με τον 3.2 (χανουν αλλα συγκρηνονται) και ειναι στα 40 watt.

αλλα αυτο που με καιει ειναι ποσο mainstream θα παει η ιστορια centrino στο desktop γιατι αν θελουν να πουλησουν στο joe sixpack (οπως ο ed θα ελεγε) θα πρεπει να αλαξουν τη προσεγκιση Mhz

Δημοσ.

Πιστεύω ότι η αγορά που θα στοχεύσουν θα είναι αυτή των μικρών συτημάτων.

Μικρών με την έννοια του small form factor workstation.

Για σκεφτείτε λίγο, μηχανάκια σαν τα μικρά της Shuttle και της VIA αλλά χωρίς την ανάγκη για μεγάλες ψύκτρες και απλά 180άρια ή 200άρια τροφοδοτικά χωρίς ανεμιστήρες. :)

Και μικρότερα σε μέγεθος και ποιό κρύα και πολύ ποιό αθόρυβα.

Νομίζω ότι σαν ιδέα είναι πολύ καλή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...