Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, κινητάκιας είπε

Καλησπερα σε ολους! 

Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο για αγορα. 

Θα ηθελα μια γνωμη απο κατοχους και των δυο κινητων. 

Ευχαριστω! 

me too buddy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγαινα για το S8+ τελικά έδωσα κάτι παραπάνω και πήρα το note8. 2 μειονεκτήματα έχει, την σχετικά μέτρια μπαταρία, (που δεν είναι χειρότερη με του S8) και όχι στέρεο, κατά τα άλλα είναι εκπληκτική συσκευή, το πενάκι με τις σημειώσεις , την μετάφραση, την επεξεργασία των φωτογραφιών, συν έξτρα ραμ, και η 2η κάμερα.

Τελικά η απόφαση αφορά το αν θες πενάκι ή όχι. Μαζί με τα παραπάνω ραμ και την 2η κάμερα θεωρώ την επιλογή μονόδρομο εφόσον μπορείς να το πάρεις. Για μένα είναι το πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο της αγοράς αυτή την στιγμή, μέχρι την επόμενη γενιά του.

Επεξ/σία από GianniSM
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GianniSM είπε

Πήγαινα για το S8+ τελικά έδωσα κάτι παραπάνω και πήρα το note8. 2 μειονεκτήματα έχει, την σχετικά μέτρια μπαταρία, (που δεν είναι χειρότερη με του S8) και όχι στέρεο, κατά τα άλλα είναι εκπληκτική συσκευή, το πενάκι με τις σημειώσεις , την μετάφραση, την επεξεργασία των φωτογραφιών, συν έξτρα ραμ, και η 2η κάμερα.

Τελικά η απόφαση αφορά το αν θες πενάκι ή όχι. Μαζί με τα παραπάνω ραμ και την 2η κάμερα θεωρώ την επιλογή μονόδρομο εφόσον μπορείς να το πάρεις. Για μένα είναι το πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο της αγοράς αυτή την στιγμή, μέχρι την επόμενη γενιά του.

εγω θελω καλη καμερα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε

εγω θελω καλη καμερα...

Δεν θα σε απογοητεύσει, παραμένει μέσα στα 10 καλύτερα, και είναι καλύτερο από το S8+

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...