BaldMamba Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Παιδιά θέλω να βγάλω δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου και για μηχανακι α1 ξέρει κανείς που περίπου κυμαίνονται οι τιμές; αυτή την στιγμή έχω 700 ευρώ διαθέσιμα θα μπορούσα ας πούμε να βγάλω πρώτα για αμάξι και μετα για μηχανακι η με συμφέρει και τα δύο μαζί; ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Για αμαξι πριν 2 χρονια η κορη μου εδωσε 600 ευρω .Δεν το πηρε με την πρωτη αλλα για επανεξεταση μονο 10 ευρω το κρατικο παραβολο.Οχι νταβατζιλικια που ζητανε οι πιο πολλοι δασκαλοι σαν εξοδα ...παραστασης λες και ειναι στο Ηρωδειο . Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Υποψην πως αν τα βγάλεις μαζί, γλυτώνεις τα έξοδα επανεκδοσης, Αφού δεν χρειάζεται να εκτυπωθεί 2 φορές το δίπλωμα. (ενα του αυτοκινητου και ένα αυτοκινήτου-μηχανής) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaldMamba Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Πήγα σήμερα πρωί πρωί και ρώτησα σε μια σχολή που είναι κοντά μου και μου είπε 600 για το αυτοκίνητο και 150 για το μηχανάκι 750 σύνολο δηλαδή είναι καλά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, BaldMamba είπε Πήγα σήμερα πρωί πρωί και ρώτησα σε μια σχολή που είναι κοντά μου και μου είπε 600 για το αυτοκίνητο και 150 για το μηχανάκι 750 σύνολο δηλαδή είναι καλά; Ρωτα αν τυχον κοπεις ποσα θελουν για επανεξεταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaldMamba Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Αν είναι να πάω σε αυτόν θα ρωτήσω φυσικά αλλά λέω να πάω και σε κάνα δυο σχολές ακόμα να κάνω μια μίνι έρευνα πρώτα δεν θεωρώ ότι θα βρω και τίποτα πολύ καλύτερο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως αν η διαφορά είναι 25-50 ευρώ και όχι παραπάνω θα πάω με τις αξιολογήσεις από όσα μπορώ να μάθω για την κάθε σχολή δηλαδή και όχι με την τιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, BaldMamba είπε Αν είναι να πάω σε αυτόν θα ρωτήσω φυσικά αλλά λέω να πάω και σε κάνα δυο σχολές ακόμα να κάνω μια μίνι έρευνα πρώτα δεν θεωρώ ότι θα βρω και τίποτα πολύ καλύτερο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως αν η διαφορά είναι 25-50 ευρώ και όχι παραπάνω θα πάω με τις αξιολογήσεις από όσα μπορώ να μάθω για την κάθε σχολή δηλαδή και όχι με την τιμή. Ναι 20 με 50 ευρω δε ειναι μεγαλη διαφορα αλλα επειδη πολλα παιζοντε μεταξυ δσακαλων και εξεταστων να διευκρινησεις για τυχον κοστος επανεξετασης Εκει οτιδηποτε πανα απο 10 ευρω ειναι νταβατζιλικι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα