Προς το περιεχόμενο

Kodak Ektra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

είμαι κάτοχος αυτού του κινητού και γενικά είμαι 100% ευχαριστημένη. Το μόνο "πρόβλημα" είναι ότι ενώ έχω θήκη, προσέχω να μην το αφήνω σε επιφάνειες από την μεριά της κάμερας έχει γρατσουνιστεί πολύ το τζαμάκι της κάμερας παρά την μεγάλη προσοχή που το δίνω. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, ElCha είπε

Καλησπέρα,

είμαι κάτοχος αυτού του κινητού και γενικά είμαι 100% ευχαριστημένη. Το μόνο "πρόβλημα" είναι ότι ενώ έχω θήκη, προσέχω να μην το αφήνω σε επιφάνειες από την μεριά της κάμερας έχει γρατσουνιστεί πολύ το τζαμάκι της κάμερας παρά την μεγάλη προσοχή που το δίνω. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα;

Ευχαριστώ

Λογικο κι αναμενομενο να γρατζουνιστεί. Απλα το τζαμι ειναι στην πράξη ενα χαζο εφε. Εαν εισαι τυχερή και δεν γρατζουνιστηκε στην μέση οπου βλέπει ο πραγματικός φακός τότε ολα καλα (προς το παρον)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Λογικο κι αναμενομενο να γρατζουνιστεί. Απλα το τζαμι ειναι στην πράξη ενα χαζο εφε. Εαν εισαι τυχερή και δεν γρατζουνιστηκε στην μέση οπου βλέπει ο πραγματικός φακός τότε ολα καλα (προς το παρον)

Το έχω πάθει και σε άλλα κινητά αλλά τώρα νομίζω ότι γρατζουνίζεται ακόμη και μέσα στη θήκη του (έχω την original όχι κάποια sleeve).. Γνωρίζεις αν μπορεί να αντικατασταθεί το "τζαμάκι" αυτό;

Δημοσ.

Καλημέρα. Επίσης κάτοχος του κινητού.θελω να το ρουταρω αλλά δεν βρίσκω τρόπο.ξερει κανείς?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...