ElCha Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος αυτού του κινητού και γενικά είμαι 100% ευχαριστημένη. Το μόνο "πρόβλημα" είναι ότι ενώ έχω θήκη, προσέχω να μην το αφήνω σε επιφάνειες από την μεριά της κάμερας έχει γρατσουνιστεί πολύ το τζαμάκι της κάμερας παρά την μεγάλη προσοχή που το δίνω. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα; Ευχαριστώ
SeNNinhA Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 50 λεπτά πριν, ElCha είπε Καλησπέρα, είμαι κάτοχος αυτού του κινητού και γενικά είμαι 100% ευχαριστημένη. Το μόνο "πρόβλημα" είναι ότι ενώ έχω θήκη, προσέχω να μην το αφήνω σε επιφάνειες από την μεριά της κάμερας έχει γρατσουνιστεί πολύ το τζαμάκι της κάμερας παρά την μεγάλη προσοχή που το δίνω. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα; Ευχαριστώ Λογικο κι αναμενομενο να γρατζουνιστεί. Απλα το τζαμι ειναι στην πράξη ενα χαζο εφε. Εαν εισαι τυχερή και δεν γρατζουνιστηκε στην μέση οπου βλέπει ο πραγματικός φακός τότε ολα καλα (προς το παρον)
ElCha Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τ Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από ElCha
Diskimpex Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καποια σερβις λενε για μεμβρανη στο φακο Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από Diskimpex
ElCha Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε Λογικο κι αναμενομενο να γρατζουνιστεί. Απλα το τζαμι ειναι στην πράξη ενα χαζο εφε. Εαν εισαι τυχερή και δεν γρατζουνιστηκε στην μέση οπου βλέπει ο πραγματικός φακός τότε ολα καλα (προς το παρον) Το έχω πάθει και σε άλλα κινητά αλλά τώρα νομίζω ότι γρατζουνίζεται ακόμη και μέσα στη θήκη του (έχω την original όχι κάποια sleeve).. Γνωρίζεις αν μπορεί να αντικατασταθεί το "τζαμάκι" αυτό;
daPro Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Καλημέρα. Επίσης κάτοχος του κινητού.θελω να το ρουταρω αλλά δεν βρίσκω τρόπο.ξερει κανείς?
saruman123 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 53 λεπτά πριν, daPro είπε Καλημέρα. Επίσης κάτοχος του κινητού.θελω να το ρουταρω αλλά δεν βρίσκω τρόπο.ξερει κανείς? https://www.google.com/amp/s/romprovider.com/2017/12/kodak-ektra-root-twrp-disscussion/amp/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα