Sebu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Έχω εγκατεστημένα Windows 2000 SP4.Στο φάκελο "Οι Εικόνες μου" που βρίσκεται στα έγγραφά μου έχω φτιάξει έναν υποφάκελο "Wallpapers".Επειδή θέλω να είναι ορατά με την πρώτη ματιά μόλις μπαίνω στο φάκελο έχω επιλέξει Προβολή=Μικρογραφίες.Όταν μαζεύτηκαν πολλά τα χώρισα σε κατηγορίες με καινούριους φακέλους μέσα στο "Wallpapers".Παρόλο όμως που και στους επιμέρους φακέλους ενεργοποίησα Προβολή=Μικρογραφίες,κάθε φορά που ανοίγω το Pc μου τα εμφανίζει ως Μεγάλα Εικονίδια.Τι μπορώ να κάνω ώστε να "κλειδώσω την επιλογή Μικρογραφίες?? Ευχαριστώ :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason Dean Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 ston windows explorer pigene tools/folder options/view/aply to all folders/ afoy kai mono afoy exeis dialeksei sto fakelo thn 'epilogh mikrografies'. sorry gia to angliko alla den exw ellhnika win kai metafrazwntas tha to vreis elpizw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Nai mono pou me ton tropo auto ola ta folders tou pc tha einai mikrografies.Egw thelw mono auta pou einai stis "Eikones mou". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Στο ίδιο => remember each folder's view settings sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.