stelios18120 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, lionheart75 είπε Το καλό με το GB (που σώζει λίγο την κατάσταση και δεν μας αφήνει να το διαγράψουμε) είναι ότι διαθέτει και Ευρωπαικές αποθήκες (π.χ G-W-3 / 4 / 5 κλπ) όπου κατά καιρούς βγαίνουν πολύ καλές προσφορές και αξίζει με χίλια μιας και δεν υπάρχει φόβος τελωνείου. Ακριβώς αυτό. Το σώζει ότι έχει ευρωπαϊκές αποθήκες. Τότε με την προσφορα με τις κάμερες Και τα καταγραφικα (αν θυμάστε ασύρματες και ενσύρματες κτλπ) τα έδιναν σχεδόν τσάμπα. Ένας από τους λόγους που παραμένω πελάτης,μόνο κ μόνο επειδή κατά καιρούς βγάζουν διάφορα καλά από Ευρώπη να αγοράσεις. 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, stelios18120 είπε Ακριβώς αυτό. Το σώζει ότι έχει ευρωπαϊκές αποθήκες. Τότε με την προσφορα με τις κάμερες Και τα καταγραφικα (αν θυμάστε ασύρματες και ενσύρματες κτλπ) τα έδιναν σχεδόν τσάμπα. Ένας από τους λόγους που παραμένω πελάτης,μόνο κ μόνο επειδή κατά καιρούς βγάζουν διάφορα καλά από Ευρώπη να αγοράσεις. Εκει ηταν θεμα αμεσης αναγκης απο την πλευρα τους κλεισιματος αποθηκων, δεν ηταν προσφορες, θα σε διαβασει κανεις και θα νομιζει οτι θα ξαναγινει κατι τετοιο. Δεν ηταν τσαμπα, ηταν περιπου μιση εως 1/3 της τιμης για οσους προλαβαν τα πρωτα. Επομενως ηταν ξεστοκαρισμα-εκποιηση οπως οταν κλεινει βιαστικα ενα μαγαζι. Και δυστυχως αρκετοι εχουμε ασχημες εμπειριες απο εκεινες τις ημερες με το μπαχαλο που ειχαν κανει και τις επιλεκτικες ακυρωσεις παραγγελιων μετα απο 20 μερες και αποστολη χωρις προτεραιοτητα οπως να ναι. Επομενως Στελιο δεν μενεις γι αυτο πελατης, γιατι αν μενεις γι αυτο μην περιμενεις να το ξανακανουν. 5
Seldon68 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Και φυσικά μπορει να παραγγείλεις από ευρωπαϊκή αποθήκη και να στο στείλουν από Κίνα και μετά να αποκτήσεις κολλητηλικια με τους τελώνες και τους φαρισαίους. Το έκαναν σε εμένα και μετά έκαναν τους Κινέζους ότι δεν καταλαβαίνουν αγγλικά ,ότι το έστειλαν από την Τσεχία και δεν ξέρουν τι κάνουν τα τελωνεία αλλά πρέπει να πληρωθεί από τον πελάτη που είναι υπεύθυνος για όλα τα τέλη όπως λέει και στους όρους του gearbest κλπ κλπ. Μην ασχολησθε με το gearbest εκτός και αν είναι για πράγματα του 1$. 1
stelios18120 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, Seldon68 είπε Το έκαναν σε εμένα και μετά έκαναν τους Κινέζους ότι δεν καταλαβαίνουν αγγλικά Ναι αυτό θεωρούν ότι είναι το κολπακι τους και ότι όλοι οι άλλοι είναι χαζοί. Αλλά τους λες και άλλα απαντάνε.μου το έχουν κάνει κ εμενα και σε γνωστούς μου,όταν έκαναν πατάτα σχετικά με την αποστολη, (είχαν πατήσει μέσω ευρωπαϊκής αποθήκης και έστειλαν από Κίνα και έτσι πέρασε τελωνείο και καθυστερήσεις κτλπ) Είχαν που είχαν τα νευρα τους με αυτό που έγινε,τους έστελναν μήνυμα για refund κτλπ και έκαναν τους χαζούς και απαντουσαν άλλες βλακείες. Εγώ προσωπικά τους προτιμω μόνο σε πραγματακια φθηνά μέχρι 10-15€ και πάλι με πολύ σκέψη....
dkmaster Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Παίδες ξεχνάτε κάτι πάρα πολύ σημαντικό αναφορικά με το τελωνείο και τις απαντήσεις των καταστημάτων. Τα καταστήματα αυτά ελέγχονται από οργανισμούς, ασχέτως αν καλύπτουν ή όχι τα έξοδα του τελωνείου οφείλουν να γράψουν την καραμέλα περί υποχρέωσης πελάτη γιατί μπορούν να φάνε πρόστιμα περί αθέμιτου ανταγωνισμού. Μη νομίζετε ότι είναι μαζόχες οι υπάλληλοι και δε γουστάρουν να σου λύσουν το πρόβλημα. Αναφορικά με τον φίλο lionheart λάθος ή όχι από τη στιγμή που είναι registered η μέθοδος θα στο καλύψουν το τελωνείο. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από dkmaster
vrwmiaris Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 22 ώρες πριν, stroumfita2 είπε Ζήτησα Belgium έστειλαν NL , ότι γουστάρουν , μου την έχουν ξανακάνει αλλά ήταν μικρότερης άξιας (κάτω από 20 ) Δεν το συζητώ ότι έχει δίκιο και ότι είναι υποχρεωμένοι να σε αποζημιώσουν, με υπομονή θα πάρεις το refund.εφόσον πλήρωσες με PP στα π@π@ρι@ σου είσαι καλυμμένος. Τώρα για να πούμε και του στραβού το δίκιο, τελωνείο δεν πέρασε με βελγικό.όπως επίσης και με eu priority line.επίσης διαβάζουμε και προσέχουμε παρά πολύ κατά την ώρα της παραγγελίας και για να είμαστε σίγουροι γράφουμε στα σχόλια με τον τρόπο που θέλουμε να αποσταλεί το δέμα μας.επίσης πολύ σωστά γράφει ο GeorgeAI92.
teotsi21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Σε ίδια τιμή παίζει σε pre-order (αποστολή 6/7) στο banggood. Για μένα δεν αξίζει να μπαίνεις στον κόπο με το gearbest, ή αγοράστε τώρα από το επίσημο σαιτ ή σε δύο βδομάδες από banggood.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα