stelios18120 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, stroumfita2 είπε Μόλις σήμερα με ειδοποίησαν από τελωνείο για ένα τηλ από Gearbest , άλλο τρόπο αποστολής είχα επιλέξει με άλλο το έστειλαν. Άνοιξα ticket και μου απάντησαν : Gearbest is not responsible for any tax generated by local Customs offices. Είναι αστείοι οι τύποι . Για κάτι τέτοια έλεγα πριν ότι μακριά από gearbest και ότι ακόμα δεν μπορεί να φτάσει το banggood σε αποστολές τέτοιου τύπου.. Και άσε μερικούς να το υποστηρίζουν ακόμα.... Καλά ξεμπερδεματα.... (+Το support τους τις περισσότερες φορές αλλά τους λες και άλλα λενε,λες και επίτηδες δεν θέλουν να καταλάβουν...) Κάτι τέτοια με έκαναν και μόνο ρίχνω παραγγελίες για κινητά και ταμπλετ κτλπ από banggood με priority line Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από stelios18120 3
vrwmiaris Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 48 λεπτά πριν, stroumfita2 είπε Μόλις σήμερα με ειδοποίησαν από τελωνείο για ένα τηλ από Gearbest , άλλο τρόπο αποστολής είχα επιλέξει με άλλο το έστειλαν. Άνοιξα ticket και μου απάντησαν : Gearbest is not responsible for any tax generated by local Customs offices. Είναι αστείοι οι τύποι . Ανέβασε ένα ss άμα θέλεις, για τον τρόπο αποστολής.
stroumfita2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Ανέβασε ένα ss άμα θέλεις, για τον τρόπο αποστολής. Ζήτησα Belgium έστειλαν NL , ότι γουστάρουν , μου την έχουν ξανακάνει αλλά ήταν μικρότερης άξιας (κάτω από 20 ) Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από stroumfita2 1
Antretng Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Πάντως με priority δεν έχει ακουστεί κάτι. Σωστά; Belgium προσωπικά το φοβάμαι. Για 4μιση ευρώ δεν είναι να ρισκάρεις.
stroumfita2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Antretng είπε Πάντως με priority δεν έχει ακουστεί κάτι. Σωστά; Belgium προσωπικά το φοβάμαι. Για 4μιση ευρώ δεν είναι να ρισκάρεις. Δεν είναι το θέμα τα 4,5 ευρώ εσύ θα τα βάλεις αλλά με το τι θα στο στείλουν είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Εκεί είναι το προβλημα . Αν θυμάστε πέρυσι την είχαν πατήσει πολλοί , priority πληρωμένα και τα έστελναν οτι να ναι και πέρναγαν τελωνείο. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από stroumfita2
Antretng Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, stroumfita2 είπε Δεν είναι το θέμα τα 4,5 ευρώ εσύ θα τα βάλεις αλλά με το τι θα στο στείλουν είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Εκεί είναι το προβλημα . Αν θυμάστε πέρυσι την είχαν πατήσει πολλοί , priority πληρωμένα και τα έστελναν οτι να ναι και πέρναγαν τελωνείο. Ακόμα και με πληρωμένα εξοδα αποστολης να σου βάλουν άλλη μέθοδο; Να κάνουν (ακόμα) τέτοιες χοντράδες; Τι να πω. Καλή δύναμη κιόλας. Ελπίζω να βγάλεις άκρη. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από Antretng 1
lionheart75 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά δεν είναι να μπλέκεις με GB για μεγάλα ποσά. Μόνο για μικροπράγματα. Την γνωρίζω την παλιά υπόθεση αλλά βλέπω ότι γενικά δεν έχουν αλλάξει. Είναι που θα πέσεις άρα είναι και επίφοβοι. Ευχαριστούμε @stroumfita2 για το feedback! Κρίμα πραγματικά γιατί έχει και ποικιλία και συχνά καλές τιμές. Εγώ έχω καταλήξει στο BG για κινητά και άλλα μεγάλης αξίας και GB για ποσά μέχρι 22 ευρώ. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις με κινητά που δεν υπάρχουν στο BG σε αντίστοιχες προσφορές όπως π.χ τον Νοέμβρη που παραγγείλαμε πολλοί το Axon 7 στα ~240 ευρώ τελική για Ελλάδα ή πιο πρόσφατα το Note 4 4/64 στα ~145 με τα μεταφορικά. Καλό όμως είναι να αποφεύγεται για μεγάλα ποσά καθώς δεν είναι αξιόπιστο, χώρια του γεγονότος ότι για να σου κάνει refund σε περίπτωση στραβής θα σου βγάλει το λάδι. Είμαι παθών. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από lionheart75 2 1
stroumfita2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, lionheart75 είπε Τελικά δεν είναι να μπλέκεις με GB για μεγάλα ποσά. Μόνο για μικροπράγματα. Την γνωρίζω την παλιά υπόθεση αλλά βλέπω ότι γενικά δεν έχουν αλλάξει. Είναι που θα πέσεις άρα είναι και επίφοβοι. Ευχαριστούμε @stroumfita2 για το feedback! Κρίμα πραγματικά γιατί έχει και ποικιλία και συχνά καλές τιμές. Εγώ έχω καταλήξει στο BG για κινητά και άλλα μεγάλης αξίας και GB για ποσά μέχρι 22 ευρώ. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις με κινητά που δεν υπάρχουν στο BG σε αντίστοιχες προσφορές όπως π.χ τον Νοέμβρη που παραγγείλαμε πολλοί το Axon 7 στα 240 ευρώ τελική για Ελλάδα ή πιο πρόσφατα το Note 4 4/64 στα ~145 με τα μεταφορικά. Καλό όμως είναι να αποφεύγεται για μεγάλα ποσά καθώς δεν είναι αξιόπιστο, χώρια του γεγονότος ότι για να σου κάνει refund σε περίπτωση στραβής θα σου βγάλει το λάδι. Είμαι παθών. όπως τα λες @lionheart75 το Axon 7 εγώ δεν το πήρα ποτέ με είχαν στο περίμενε 1,5 μήνα και μετά μου λέγαν να βάλουν τα λεφτα στο πορτοφόλι στο λογαριασμo μου στο Gearbest και κάτι τέτοια. BG και πάλι BG 1
lionheart75 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, stroumfita2 είπε όπως τα λες @lionheart75 το Axon 7 εγώ δεν το πήρα ποτέ με είχαν στο περίμενε 1,5 μήνα και μετά μου λέγαν να βάλουν τα λεφτα στο πορτοφόλι στο λογαριασμo μου στο Gearbest και κάτι τέτοια. BG και πάλι BG Εγώ ευτυχώς το πήρα το Axon 7 αλλά το παρέλαβα 1,5 μήνα μετά. Αρχές Ιανουαρίου. Το δε note 4 το παρέλαβα 1 μήνα μετά, 35 μέρες περίπου. Και τα δύο με priority line γιαυτό λέμε δεν έχει στάνταρ χρονική διάρκεια το GB. Στο BG το μάξιμουμ στην αντίστοιχη μέθοδο είναι 3 βδομάδες που μου έχει τύχει αλλά μου έχει τύχει και στις 2 βδομάδες να παραλάβω. Είμαστε offtopic όμως. Συνέχιζε να τους τα πρήζεις συνεχώς και επέμενε ότι είναι δικό τους θέμα μιας και στο έστειλαν με άλλη μέθοδο απο αυτή που είχες επιλέξει και πληρώσει. Θα σε κουράσουν αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Εύχομαι να βγάλεις άκρη. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από lionheart75 1
hasiotis_john Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Αυτό που λέει ο lionheart75 παιδιά, μην μπλέκεται άδικα με τελωνεία και ένα χρόνο εγγύηση! Δώστε ένα 80ευρω παραπάνω (μέρα με την μέρα θα μικραίνει και αυτό) και θα είστε ήσυχοι, θα το πάρετε άμεσα χωρίς σκοτούρες και με 2 χρονάκια εγγύησης. 3 1
lionheart75 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Να συμπληρώσω εδώ κάτι που ξέχασα να αναφέρω και να συνεχίσω λίγο το offtopic με την ανοχή σας. Το καλό με το GB (που σώζει λίγο την κατάσταση και δεν μας αφήνει να το διαγράψουμε) είναι ότι διαθέτει και Ευρωπαικές αποθήκες (π.χ G-W-3 / 4 / 5 κλπ) όπου κατά καιρούς βγαίνουν πολύ καλές προσφορές και αξίζει με χίλια μιας και δεν υπάρχει φόβος τελωνείου. Βέβαια αν και απο Ευρώπη οι αποστολές του αργούν αρκετά και αυτές, αν και κανείς θα περίμενε το αντίθετο, μιας και έρχονται οδικώς (μέχρι και 3+ βδομάδες μου έχει τύχει με ένα πληκτρολόγιο πρόσφατα) αλλά συνήθως παίζει στις 15- 20 μέρες στάνταρ. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από lionheart75
fragma Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Παιδιά ίδια είναι ολα ούτε αποτελεί εγγύηση το priority... Ειναι απλά θέμα τύχης η Κίνα με το τελωνείο. Εχω κάνει πολλές αγορές απο GB και banggood χωρίς πρόβλημα, αλλά μου έχουν τύχει και καθυστερήσεις 4 μηνών και φέσια τελωνείου με κορυφαίο το xiaomi notebook air που τελικά μου στοίχισε πανω απο 1 χιλιάρικο ( με τιμη προσφοράς 500 euro στο GB) και σχεδόν 6 μηνες τράβηγμα για να τους αποδείξω οτι δεν κάνω εμπόριο επειδή έχουμε μια άσχετη με ηλεκτρονικά οικογενειακή επιχείρηση. Προσωπικά εχω σταματήσει το σπορ..και προτιμώ σκρουτζομάγαζα για την ψυχική μου ηρεμία.
GeorgeAl92 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είναι για όλους οι αγορές μέσω Κίνας. Όσοι δεν έχουν την ικανότητα ή το χρόνο να διαβάσουν μερικά πράγματα πριν την αγορά του αντικειμένου και θέλουν μασημένη τροφή ή δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν ας αγοράζουν από skroutz κινητά παραεισαγωγής με χειρότερη εγγύηση και από του gearbest και ας δίνουν τα 80αρια + καπέλα στους έξυπνους ελληναράδες μαγαζάτορες. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από GeorgeAl92 1
takjar Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 11 ώρες πριν, stroumfita2 είπε Μόλις σήμερα με ειδοποίησαν από τελωνείο για ένα τηλ από Gearbest , άλλο τρόπο αποστολής είχα επιλέξει με άλλο το έστειλαν. Άνοιξα ticket και μου απάντησαν : Gearbest is not responsible for any tax generated by local Customs offices. Είναι αστείοι οι τύποι . Πες τους ότι έγινε από εσάς αλλαγή shipping method και λόγω αυτού προκύπτει το τελωνείο και θα σε καλύψουν
what_if Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, takjar είπε Πες τους ότι έγινε από εσάς αλλαγή shipping method και λόγω αυτού προκύπτει το τελωνείο και θα σε καλύψουν το ειχα κανει εγω παλιοτερα κ παλι τσουρεκια μου τα χαν κανει αν δεν ειχαν πολυ καλες τιμες κατα περιπτωση κ ευρωπαικες αποθηκες ,ουτε απεξω που λεει ο λογος οτι ειπε ο lion ,μονο μπιχλιμπιδια απο εκει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα