Προς το περιεχόμενο

[smartphone] ONEPLUS 6 (6/64) 430€ GEARBEST INTERNATIONAL VERSION

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το έβγαλα το ΤΕΛΟΣ  γιατί ξανά φαίνεται διαθέσιμο , έχει λέει 60 κομμάτια . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fytotech είπε

Έφτασα τόσο χαμηλά για να βρω τον πρώτο που δεν είναι εξυπνάκιας και ξέρει τι λέει. Άντε να δούμε τι θα πουν τώρα οι παραπάνω.

Και για να πω και το αρνητικό του Gearbest, που προσωπικά δε με τρελαίνει να αγοράζω, είναι πως η παράδοση είναι εντελώς θέμα τύχης. Μου έκαναν πακέτο στους δύο μήνες. Με το banggood άντε να κάνει τρεις τέσσερις εβδομάδες στην περίοδο με φόρτο εργασίας.

αμα ειχες πληρωσει eu priority παλιοτερα στο gearbest που συμφωνα με τα τσιρακια του παντου στο νετ δεν πληρωνες τελωνειο κ εν τελει πληρωνες κανονικοτατα τελωνειο γιατι το το gb αυθαιρετα σου αλλαζε τον τροπο αποστολης σε συστημενο (οι υπερηλιθιοι) κ επιανες μετα αλληλογραφια για να τους πεισεις να σε αποζημιωσουν οπως εταζαν οτι θα κανουν κ στα εκανα τσουρεκια για να σε πληρωσουν

θα ηξερες κ εσυ ποσο γτπ ειναι το gb k θα εγραφες κ εσυ εξυπναδες

Επεξ/σία από what_if
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fytotech είπε

Έφτασα τόσο χαμηλά για να βρω τον πρώτο που δεν είναι εξυπνάκιας και ξέρει τι λέει. Άντε να δούμε τι θα πουν τώρα οι παραπάνω. 

Μα το τελωνείο άμα τους ζορίσεις το πληρώνουν . Αλλά για 80 ευρώ πας σε 1 χρόνο "εγγύηση" καταστήματος...? Εδώ κοροιδεύουμε τα σκρουτζομάγαζα για αυτό το θέμα, χρόνια τώρα.

Προσωπικά δεν δέχομαι να μου ανοίξουν το κινητό σε 3rd party της Κίνας με OEM ανταλλακτικά όταν έχω δώσει ένα σκασμό λεφτά. Γιατί θα κάνουν πρώτα απόπειρα για επισκευή , όχι αντικατάσταση. Μη λέμε ότι θέλουμε για την εγγύηση των κινεζοκαταστημάτων. Σε καμιά αντικατάσταση ναι θα την τιμήσουν , αλλά σε μικροβλάβη θα το ανοίξουν με δική σου ευθύνη.

Υπάρχουν άτομα που αδιαφορούν για αυτή την εγγύηση και το λένε προσφορά . Υπάρχουν άλλοι που λένε ότι αυτά τα 80 ευρώ είναι 3 μήνες χωρίς κινητό αν πάει κίνα για επισκευή. 

Επεξ/σία από Dr.Tesla
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει ο καθένας αποφασίζει βάσει των προτεραιοτήτων του. Σωστά μπήκε η προσφορά και ο καθένας κρίνει μόνος του το αν τον ικανοποιεί ή όχι. :) 

Μην ξεχνάμε ότι μπορεί κάποιοι να ψάχνουν κινητό από Κίνα στα 400 ευρώ οπότε άντε οριακά να πήγαιναν στα 435 της προσφοράς.

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, what_if είπε

αμα ειχες πληρωσει eu priority παλιοτερα στο gearbest που συμφωνα με τα τσιρακια του παντου στο νετ δεν πληρωνες τελωνειο κ εν τελει πληρωνες κανονικοτατα τελωνειο γιατι το το gb αυθαιρετα σου αλλαζε τον τροπο αποστολης σε συστημενο (οι υπερηλιθιοι) κ επιανες μετα αλληλογραφια για να τους πεισεις να σε αποζημιωσουν οπως εταζαν οτι θα κανουν κ στα εκανα τσουρεκια για να σε πληρωσουν

θα ηξερες κ εσυ ποσο γτπ ειναι το gb k θα εγραφες κ εσυ εξυπναδες

Αναφερόμαστε στο παρόν, όχι τι έγινε τότε που όντως έκαναν αυτή τη Μ@Λ@κι@.

• Like 1
Δημοσ.

Τα 80€ ειναι το 20% των 435 περιπου. Χανεις την γαματη εγγυηση της 1+ και παίρνεις την ψιλοκακη του gb.

Επίσης πέρσι στα 5 δεν είχε στα κινεζομαγαζα σε αρκετά κουτιά τον original power adapter. 

Τα ζυγιζετε και διαλεγετε. Δεν ειναι λιγα τα 80 παντως για καινουργιο κινητό. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θέλετε να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα τελωνείου θα επιλέξετε eu priority line στα 4,62 ευρώ. 

Πάραυτα προσωπικά αν και ψηνόμουν ... Όχι! Για 80 ευρώ διαφορά δεν θα προτιμήσω το GB αλλά την επίσημη αντιπροσωπεία. 

Είναι μικρή η διαφορά για ένα τέτοιο ποσό για να μην πάτε στα σίγουρα, μην κάνετε κουταμάρες. 

Να ήταν 100+ ευρώ δλδ περίπου το 1/4 της επίσημης να πώ ok και να το ρισκάρω. 

Υπόψη το GB και το BG τα έχω χτίσει όπως και πολλοί απο εδώ. :P

Επιπλέον δείτε τα μικρά γράμματα, Ship between: Jun 25 - Jun 30,

τουτέστιν μπορεί πολύ εύκολα αυτό να πάει παρακάτω, έχει γίνει κάποιες φορές.

Αλλά και να μην γίνει και να φύγει 30 Ιούνη παίζει να προλάβετε πρίν τον 15γουστο. 

Μπορεί βέβαια και σε 20 μέρες να παραλάβετε αλλά μου έχει τύχει να καθυστερήσει πάνω απο μήνα.

Το BG είναι πιο γρήγορο στις παραδόσεις με priority και λιγότερο δυσκοίλιο αν σου γίνει στραβή, έχω προσωπική εμπειρία και απο τα 2 καταστήματα. 

Όλα αυτά για 80 ευρώ διαφορά, δεν νομίζω. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 5
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Αναφερόμαστε στο παρόν, όχι τι έγινε τότε που όντως έκαναν αυτή τη Μ@Λ@κι@.

ειναι ενδεικτικο της σοβαροτητας κ αξιοπιστιας του gb ,προσωπικα για τετοιες αγορες μονο bangood 

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, what_if είπε

ειναι ενδεικτικο της σοβαροτητας κ αξιοπιστιας του gb ,προσωπικα για τετοιες αγορες μονο bangood 

Μια από τα ίδια και εγώ.

Μόνο banggood για τέτοια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως πλέον ειναι μια χαρά και το gearbest. Σήμερα παρέλαβα απο gearbest με priority. Βαζει dhl και καλα απο Γερμανία και σου ρχεται σπιτι σου μέσω του courier μετα απο sms (οπου μπορεις να αλλαξεις τυχον ώρα ή μερος παραλαβης). Πολυ ανώτερο απο το ελληνικό ταχυδρομειο που σου σκάει απο banggood. Και όλα αυτα με 4μιση ευρώ. 

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις σήμερα με ειδοποίησαν από τελωνείο για ένα τηλ από Gearbest , άλλο τρόπο αποστολής είχα επιλέξει με άλλο το έστειλαν.

Άνοιξα ticket και μου απάντησαν : Gearbest is not responsible for any tax generated  by local Customs offices.

Είναι αστείοι οι τύποι . 

Επεξ/σία από stroumfita2
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stroumfita2 είπε

Μόλις σήμερα με ειδοποίησαν από τελωνείο για ένα τηλ από Gearbest , άλλο τρόπο αποστολής είχα επιλέξει με άλλο το έστειλαν.

Άνοιξα ticket και μου απάντησαν : Gearbest is not responsible for any tax generated  by local Customs offices.

Είναι αστείοι οι τύποι . 

Σου εύχομαι καλά ξεμπερδέματα πραγματικά! 😳

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...