Προς το περιεχόμενο

[smartphone] ONEPLUS 6 (6/64) 430€ GEARBEST INTERNATIONAL VERSION

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει flash sale το GEARBEST το oneplus 6 (6/64)  σε χρώμα black mirror 430€ περίπου με δωρεάν belgium registered η +20€  priority line eu express . Είναι με την international rom 

https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009356291241.html?wid=1349303

Νομίζω είναι καλή προσφορά , 519€ κάνει επίσημα αυτή η έκδοση  https://www.oneplus.com/gr/oneplus-6

Έχει 20 κομμάτια ακόμα 

Επεξ/σία από lemo13
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Και χωρίς εγγυηση

Και τελωνείο στανταρακι και ταλαιπωρία 

Καλή τύχη σε όποιον αγοράσει.

(Και μην ακούσω δεν περνάει με belgium post και τέτοια)

(Priority line banggood for life 😛 )

• Like 5
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε

Για 80 ευρώ χωρίς εγγύηση;😕

No risk no fun, λέει μια παροιμία. Απλά το topic με θέμα το gearbest το παίζει τρέλα με την εγγύηση op6, δεν το γλιτώνουμε :P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Και χωρίς εγγυηση

Και τελωνείο στανταρακι και ταλαιπωρία 

Καλή τύχη σε όποιον αγοράσει.

(Και μην ακούσω δεν περνάει με belgium post και τέτοια)

(Priority line banggood for life 😛 )

Μα και το gearbest έχει priority και μάλιστα φτηνότερο από banggood.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Άλλο αυτό το priority και άλλο του banggood ;)

Σωστα. Το priority του gearbest ίσως ειναι καλύτερο αφού ακομα και στο tracking ξεκινάει απο Γερμανία και τελικα έρχεται σπιτι σου με DHL :)

Επαθα πλάκα με το redmi note 5 που παρήγγειλα απο Gearbest (θα ξέρω σε λίγες ώρες με σιγουριά για το αν οντως καταλήγει σπίτι... πριν λιγο παρελαβα sms οτι θα μου έρθει). Και όλα αυτά με 4μιση ευρώ ;) 

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 2
Δημοσ.

Ένα χρόνο εγγύηση δίνει το GB, και εάν σταματήσει τελωνείο καλύπτουν τα έξοδα.μη γράφουμε τα ίδια και φαίνεται ότι το αβανταρουμε.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως στα 435 ευρώ χτυπαει άμεσα το mix 2s και προσωπικά θα το προτιμούσα το op6. Ίσως βέβαια το mix 2s να χει καλύτερη κάμερα.

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Ένα χρόνο εγγύηση δίνει το GB, και εάν σταματήσει τελωνείο καλύπτουν τα έξοδα.μη γράφουμε τα ίδια και φαίνεται ότι το αβανταρουμε.

Έφτασα τόσο χαμηλά για να βρω τον πρώτο που δεν είναι εξυπνάκιας και ξέρει τι λέει. Άντε να δούμε τι θα πουν τώρα οι παραπάνω. 

Και για να πω και το αρνητικό του Gearbest, που προσωπικά δε με τρελαίνει να αγοράζω, είναι πως η παράδοση είναι εντελώς θέμα τύχης. Μου έκαναν πακέτο στους δύο μήνες. Με το banggood άντε να κάνει τρεις τέσσερις εβδομάδες στην περίοδο με φόρτο εργασίας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...