dmpatanis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Ειχα μια ταλεπορια με ενα τρακαρισμα και τελικα εγινε δικαστηριο με δικηγορο της ασφαλειας μου και βγηκε να παρω καποια χρηματα απο το επικουρικο.Θα πρεπει να πληρωσω τον δηκιγορο η οχι πληρωνεται απο την ασφαλεια μου?Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάλυψη Νομικής προστασίας έχεις; εαν έχεις δε πληρώνεις κάτι. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από paylidis 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmpatanis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Ναι εχω απλος τα χρηματα τα περνει ο δικηγορος και τα δεινει σε εμενα και λεω μηπως θελει να κρατηση κατι και αυτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Τι να κρατήσει; Αφού πληρώνεται από τη νομική προστασία.....! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmpatanis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα