Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, anestismas είπε

Ακόμα αναποφάσιστος. Έχω παρατήσει smartphones και tablets και δεν μπορώ να αποφασίσω σε 2-in-1 με Windows ή με Chrome OS, για προσωπική χρήση (αντικατάσταση tablet) και για παρουσιάσεις φωτογραφιών για την δουλειά. 
Απ'την μία το Chrome OS μια χαρά και ως android user θα έχω όσα χρειάζομαι, απ'την άλλη τα Windows είναι Windows (Captain Obvious speaking) κι έχουν πραματάκια που ίσως μου λείψουν. Κι όσο γράφω το σχόλιο, σκέφτομαι, πως αν δεν τα σκάσω να πάρω ένα μηχανάκι τύπου Spectre 360 (με specs για πιο επαγγελματική χρήση), πάντα κάτι θα μου λείπει.

Αυτά. Τα πα. Ξαλάφρωσα. Τύφλα να χουν τα session με ψυχολόγο.

κοίτα, αφού είσαι ξεκάθαρος για τη χρήση που το θέλεις και με τη προϋπόθεση ότι κυκλοφορείς σε μέρη που έχεις σύνδεση "ίντερνετς" και δεν έχεις απαιτήσεις για βαριά ή ειδικευμένα προγράμματα που απαιτούν pc τότε μια χαρά αυτό που σκέφτεσαι!!

50 ευρώ 😛

Επισκέπτης
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, mants118 είπε

κοίτα, αφού είσαι ξεκάθαρος για τη χρήση που το θέλεις και με τη προϋπόθεση ότι κυκλοφορείς σε μέρη που έχεις σύνδεση "ίντερνετς" και δεν έχεις απαιτήσεις για βαριά ή ειδικευμένα προγράμματα που απαιτούν pc τότε μια χαρά αυτό που σκέφτεσαι!!

50 ευρώ 😛

-50 ευρώ για την απόκτηση chromebook. Δεν γίνεται δουλίτσα έτσι. Θα τα λέω στην εξομολόγηση που είναι και τζάμπα (άντε το πολύ να ανάψεις ένα κερί). :)

Τ'αποφάσισα. Τέλη του μήνα θα πάω να τα σκάσω σε ένα Dell XPS 13 2in1 κι όταν (επιτέλους) βγει και το Nokia 8110 4G με Wifi hotspot, θα είμαι mobile με ιντερνετς συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση. Ήταν ωραία η εμπειρία του android και όλη η φάση των handheld συσκευών, εδώ και 7 χρόνια αλλά σαν την αυθεντική PC εμπερία, δεν έχει.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, anestismas είπε

-50 ευρώ για την απόκτηση chromebook. Δεν γίνεται δουλίτσα έτσι. Θα τα λέω στην εξομολόγηση που είναι και τζάμπα (άντε το πολύ να ανάψεις ένα κερί). :)

Τ'αποφάσισα. Τέλη του μήνα θα πάω να τα σκάσω σε ένα Dell XPS 13 2in1 κι όταν (επιτέλους) βγει και το Nokia 8110 4G με Wifi hotspot, θα είμαι mobile με ιντερνετς συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση. Ήταν ωραία η εμπειρία του android και όλη η φάση των handheld συσκευών, εδώ και 7 χρόνια αλλά σαν την αυθεντική PC εμπερία, δεν έχει.

και πάλι φθηνά είναι 50 ευρώ για ιατρική συμβουλή!!! 😛

καλά ψώνια αλλά δε σε βλέπω με το απλό nokia μόνο και μόνο σε περίπτωση που θέλεις να τραβήξεις στη ζούλα καμιά φώτο, τα 2 mp του nokia δε σε φτάνουν!!!! (αν δε τραβάς ποτέ φώτο από κινητό τότε είναι πολύ καλή επιλογή το συγκεκριμένο!!!) ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...