ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, Adanos είπε Συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες, αλλά δεν συμφωνώ με την τρομοκρατία. Δεν νομίζω να βρισκόμαστε σε εποχή χωρίς άλλες λύσεις. Ε κοίτα, αν δεν παίρνεις μια-δυο-τρεις από λόγια θα πρέπει να βρω και άλλους τρόπους αντιμετώπισης που είναι αναίμακτοι. Πρώτα θα εξαντλήσω όλες τις επιλογές που έχω ξεκινώντας πρώτα από τις εύκολες και όσο πάμε και δεν καταλαβαίνεις θα "βαραίνει" το κλίμα. Πρέπει να πω όμως ότι γενικότερα δεν χρειάστηκε ποτέ να πάω παραπέρα από το στάδιο της "τρομοκρατίας" όπως το λες εσύ. Καλύτερα να είναι τρομοκρατημένος ο άλλος με τον φόβο να του τσακίσουν τη μούρη παρά να του τσακίσουν τη μούρη στην πραγματικότητα.
Fortistis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Adanos είπε γιατί να τον τηρήσω; Αυτή η ερώτηση κλείνει μέσα της μεγάλη ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας καθώς και μεγάλη ευθύνη για την σημερινή (όποια) κατάσταση της Ελλάδας. 7
phanispal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Τι ασχολείστε με τα τρόλια ήθελα να 'ξερα. Αφού βλέπετε ότι δεν. Δεν. 1
ss13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 15 λεπτά πριν, orck είπε Εχεις κατι να μας πεις στην κουβεντα η ηρθες να κολλησεις ενα ενσημο για το κομμα; Δεν μας νοιαζει τι ψηφιζεις, εαν εχεις κατι να πεις στην κουβεντα πες το. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΛΙΜΑ; ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ: Πρεπει οι νεοι να διαβασουν και κανα βιβλιο περα απο την προπαγανδα των σχολικων βιβλιων (που ειμαστε οι καλυτεροι, στην καλυτερη χωρα, με τον καλυτερο στρατο που απελευθερωνε και δεν κατακτουσε, που παντα ειμαστε οι καλοι και παντα μας την πεφτουν οι κακοι γιατι μας ζηλευουν). Εχεις βγει εξω να περπατησεις απο τις 10 το πρωι εως τις 6 το μεσημερι το καλοκαιρι; Αυτο ειναι το καλυτερο κλιμα που δεν μπορεις να αναπνευσεις καλα-καλα απο την ζεστη; Εαν εισαι απο το κλιματιστικο του σπιτιου στο κλιματιστικου του αυτοκινητου στο κλιματιστικο του γραφειου και παλι πισω πιστεψε με δεν ξερεις απο καλοκαιρι. Εχεις παει πουθενα εξω απο τα συνορα της χωρας (ryanair 19,90 δεν ειναι ντροπη και εγω μονο με αυτους καταντησα να μπορω να κανω ταξιδι πλεον) να δεις τι δροσερα καλοκαιρια υπαρχουν και ποσο ευδιακριτες ειναι οι εποχες; (και οι τεσσερις εποχες) Δεν είναι κομματικό το θέμα αλλά πήρε ο συγκεκριμένος μια χώρα στο χείλος του γκρεμού και αντί να την σώσει την έριξε ολοκληρωτικά στο γκρεμό . Έχω πάει ( αφού είσαι εριστικός ) Αμερική δυο φορές , Μαδρίτη , Αυστρία ( ποιότητα ζωής όχι μαλ!@#ες ) , Λονδίνο κλπ ( και όχι με Ryanair ) , για να το μαλακώσουμε λίγο , εσύ έχεις δει καλύτερα από τα Ελληνικά νησιά σε ομορφιά ( μη μου πεις Μaldives ή San Tropez ) εκεί είσαι σε άλλο επίπεδο . Προσωπικά επειδή όταν ήμουν Αμερική έμενα στο Manhattan ( δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την κάψα που έχουν όλοι για την Αμερική ) ναι όλα οργανωμένα , υπάρχουν παντού δολάρια εαν θες να δουλέψεις αλλά για να κάνεις μπάνιο θες 6 ώρες δρόμο , ούτε η Αμερική είναι τόσο όμορφη όσο είναι η Ελλάδα ) . Ακόμα επειδή έχω πάει και Ασία ( εαν δεν μπορείς να αναπνεύσεις εδώ ) πήγαινε Ασία που έχει 85 % υγρασία να δεις εκεί τι θα πάθεις , βγαίνεις το πρωί έξω , γυρνάς το μεσημέρι κάνεις μπάνιο γιατί στάζεις , βγαίνεις το βράδυ έξω και μόλις γυρίσεις κάνεις μπάνιο πάλι γιατί κολλάς . Στην Ελλάδα τουλάχιστον σε μισή ώρα είσαι στη παραλία , απλό ( φιλικά πάντα ) 😎
phanispal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, ss13 είπε Στην Ελλάδα τουλάχιστον σε μισή ώρα είσαι στη παραλία , απλό Βιοτικό επίπεδο σου λέω! 1
papp0us Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 35 λεπτά πριν, ss13 είπε Στην Ελλάδα τουλάχιστον σε μισή ώρα είσαι στη παραλία Εδώ Κρήτη, είμαι 2.5' απο την Παραλία. Έλα τώρα να σε βάλω μέσα στο θερμοκήπιο στις 10 το πρωί, να δουμε αν θα προλάβεις να φτάσεις στην παραλία. Στην Ελλάδα, έχουμε ΠΟΛΥ ζέστη, και σχεδόν ανύπαρκτο χειμώνα. Για τουρισμό είμαστε πρώτοι, για να ζεις, δεν είναι το "καλύτερο κλίμα". Είναι καλύτερο απο την Αίγυπτο, και τον Καναδά, αλλα το καλύτερο δεν είναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Φίλε δεν ξέρω να σου προτείνω λύση. Αν όμως γίνει τσαμπουκάς φώναξε με και θα έρθω
nightwalker1990 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 ΦΙλε μου δεν θα βρεις ακρη... και ξυλο να φαει ο τυπος για τον Α-Β λογο θα βγεις και χαμενος ειτε μπορεις ειτε δεν μπορεις... Απλα κανεις υπομονη μεχρι να βρεις κατι καλυτερο.. Εγω πχ μενω στο Ισογειο.... σκεψου οτι τον διπλα δεν τον ακουω καν αν βαλει μουσικη πχ.. και ακουγετε το πλυντηριο που βαζει ξημερωματα οταν κοιμαμαι επειδη σχολαει εκεινες τις ωρες... tragic??
Craven Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα γιατί θα χαθεί σε όλα αυτά τα άσχετα... ας δοκιμάσεις αυτό που είπα με την βροχούλα.. αν ο ήχος που περνάει σε σένα δεν είναι τόσο τρελός που να την υπερκαλύπτει τότε με λίγη συνήθεια τουλάχιστον θα κοιμάσαι σαν πουλάκι..
Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Στις 19/6/2018 στις 10:48 ΠΜ, Snoob είπε Ε, άρχισαν οι γείτονες να βγαίνουν στα μπαλκόνια, είχαμε δύο σερί μέρες χριστοπαναγίες και "μάζευ' τα μούλικα μην κατέβω", ο τύπος που εκτόξευσε την απειλή είναι πορτιέρης εδώ παρακάτω στο Frangellico, τρίφυλλη ντουλάπα με πόδια και δασύτριχο στήθος, και το θέμα λύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Προφανώς έπιασαν οι απειλές επειδή ήταν παιδιά και φοβήθηκαν από ένα σημείο και μετά, αν όμως μιλάμε για μεγαλύτερους δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Εδώ σε εμένα (εξάθλεια γαρ), τσακωνόταν στις 3 το βράδυ ένα ζευγάρι στον δρόμο, μια γυναίκα εξαπέλυε βρισιές απειλές και κατάρες στον άνδρα ο οποίος απλά μιλούσε σιγά και δεν φώναζε, έσπασαν και δύο μπουκάλια στον δρόμο, βγήκε ένας από το μπαλκόνι λέει "σκάστε" μετά από 3 λεπτά συνέχιζαν ξαναβγαίνει " είπα σκάστε", πάλι δεν σταμάτησαν και στο τέλος βγήκε με κάποιο μεταλλικό αντικείμενο και άρχισε να το βαράει δυνατά από το μπαλκόνι, η γυναίκα άρχισε τα μπινελίκια στον άλλον από το μπαλκόνι, βγήκαν και άλλοι ένοικοι και επί δύο λεπτά βριζόντουσαν με τους άλλους, η γυναίκα ανένδοτη και προκλητική έλεγε κότες αυτούς που της φώναζαν απ' την πολυκατοικία και να κατέβουν κάτω να τα πούνε, ένας πήρε και πέταξε κάτι γυάλινο και έσπασε στον δρόμο, αυτή τίποτα δεν σταματούσε, κανονικά μόνο αν κατέβαινε κανείς να της σπάσει τα μούτρα θα έβρισκε λύση και σε τέτοια περίπτωση αν φας μήνυση θα έχεις εσύ πρόβλημα, τελικά κατέβηκε κάποια γριά και την πήρε με το καλό και σταμάτησε, αλλά έγινε της πόπης για 10 λεπτά μέχρι να σταματήσουν, η γυναίκα έλεγε οτι είχε πρόβλημα με την σχέση της αν δεν τους αρέσει να αλλάξουν περιοχή και ήταν δικαίωμά της να φωνάζει στον δρόμο (έζησα να το ακούσω και αυτές τις παπάτζες επικών διαστάσεων). 1
ss13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, phanispal είπε Βιοτικό επίπεδο σου λέω! Δεν είπα πως είναι θετικό αλλά μας τα έβγαλε όλα μαύρα , γι αυτό το έφερα σαν παράδειγμα , το βιοτικό επίπεδο δεν το έχουμε , δυστυχώς 😎
Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, pontez2 είπε Προσωπικά θεωρω οτι η γενιά μου (30-40 τωρα), ειναι οι βασικοι υπαίτιοι για την αλλαγή αυτη. Κατηγορουμε τις προηγουμενες γεννιές ως αμορφωτες, εμεις ομως φέραμε "εμα τεμε". Εμεις ειμαστε οι ξερόλες που αμφισβητουμε γιατρους διοτι τα βρισκουμε ολα στο ιντερνετ ανακαλυπτοντας οτι ο πονοκέφαλός μας ειναι καλαζάρ ( ), που θεωρουμε τους δάσκαλους τεμπέληδες δ.υ., που προτιμάμε να φτιάξουμε κάτι μονοι μας επειδη ο επαγγελματίας "θα μας κλέψει" (και μετά τον βριζουμε που δε θα έρθει στις 12 το βράδυ), που θεωρουμε οτι όλοι μας χρωστάνε, που θεωρουμε οτι για όλα φταίνε ολοι οι άλλοι, Επειδή μου έχει συμβεί αρκετές φορές να κοντραριστώ με άτομα για αυτό το θέμα, του ποιος είναι ειδικός ποιος οχι και ποιος έχει περισσότερο αξιόπιστη άποψη. Προσωπικά δεν θα αμφισβητήσω γιατρό, αλλά θα αμφισβητήσω κάποιο άσχετο άτομο το οποίο θα διαφωνήσει με εμένα επειδή "άκουσε τον τάδε γιατρό, χημικό, ειδικό" στο τάδε κανάλι, ραδιόφωνο, ΜΜΕ οτι αυτό που είπα εγώ δεν ισχύει. Πρόσφατα είχε συμβεί μια τέτοια φάση με τον πατέρα ενός φίλου που έλεγε οτι το καλύτερο νερό είναι της βρύσης και οχι από φίλτρο επειδή έτσι άκουσε από κάπου, εγώ διαφώνισα, αυτός επέμενε, επέμενα και εγώ, στο τέλος μου λέει δεν έχει σημασία τι λέω εγώ γιατί δεν είμαι χημικός. Για να τελειώνουμε του λέω οτι δεν αποδέχομαι την άποψη που "άκουσε" από το ΜΜΕ, μου λέει μετά άλλο πράγμα αυτό. Δεν χρειάζεται να είσαι χημικός για να καταλάβεις τα οφέλη ενός φίλτρου, και εφόσον το φίλτρο είναι πιστοποιημένο το νερό είναι καλύτερο από της βρύσης, μόνο προβληματικό/μη πιστοποιημένο φίλτρο μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στο νερό. Σε κάθε περίπτωση το ΜΜΕ και τι ακούσαμε από αυτά δεν αποτελεί αξιόπιστη πληροφορία. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 M'αρέσει που απαντάνε κάποιοι άξεστοι ελληνάρες, για το δικαίωμά τους στη φασαρία... Ρε μοσχάρια, μάθετε ότι δεν μένετε στα τσαντίρια με τους αδελφούς σας τους γύφτους! Όπως καταλαβαίνετε, είμαι ομοιοπαθής με τον ts. Ευτυχώς εδώ και μήνες είμαι εξωτερικό και έχω ησυχάσει! Αμάν πια με τους αυστραλοπίθηκους της Ελλάδας!
MTX Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 αν είναι εκτος ωραρίων κοινής ησυχίας δεν μπορείς να κανεις τίποτα φέρε την αστυνομία όσες φορες θέλεις , μονο παρατήρηση μπορεί να τους κάνει , η άλλαξε σπίτι η βολέψου με κάτι μαγικά χάπια που λέγονται lexotanil
Προτεινόμενες αναρτήσεις