APPLEGEEK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, orck είπε Μένω σε μια περιοχή που έχει γηπεδακια μπάσκετ. Μέχρι πριν από δύο χρόνια ο σύλλογος που τα είχε αναλάβει έκανε μαθήματα με μαθητές σχολείων. Ώρες μη κοινής ησυχίας και φυσικά άκουγα φωνές παιδικές. Ποτέ δεν με ενόχλησαν. Πλέον το γηπεδακι το έχει παρατήσει ο σύλλογος και έχει μαραζώσει. Μαραζώσε και η γειτονιά. Πώς μπορεί να σε ενοχλούν φωνές παιδικές που παίζουν; Υποψιάζομαι κάποιος "καλός" άνθρωπος θα ενοχλήθηκε και σε συνδιασμό με τον ανυπόφορα ενοχλητικό ήχο του γρασιδιού καθώς μεγαλώνει ήταν η σταγόνα που ξεψύχησε το ποτήρι. δεν είμαστε όλοι αναίσθητη φίλτατε - εγώ προσωπικά θέλω πλήρης ησυχία
fingolfingr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε δεν είμαστε όλοι αναίσθητη φίλτατε - εγώ προσωπικά θέλω πλήρης ησυχία Για αυτό υπαρχουν και τα βουνά. Αν σου λεει ότι ήταν σε ώρες ΜΗ κοινής ησυχίας, οπότε δηλαδή σεβονται και τηρουν τον νόμο αλλα και παλι σε ενοχλεί..... τότε το πρόβλημα είναι αλλου. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, fingolfingr είπε Για αυτό υπαρχουν και τα βουνά. Αν σου λεει ότι ήταν σε ώρες ΜΗ κοινής ησυχίας, οπότε δηλαδή σεβονται και τηρουν τον νόμο αλλα και παλι σε ενοχλεί..... τότε το πρόβλημα είναι αλλου. εγώ εάν ξαναέρθω ελλάδα θα πάω σπάτα- και γύρο περιοχές να μείνω. Αλλιώς θα τρελαθώ εκεί πέρα δεν αντέχω την φασαρία- οποιαδήποτε!
spectaculator Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε εγώ εάν ξαναέρθω ελλάδα θα πάω σπάτα- και γύρο περιοχές να μείνω. Αλλιώς θα τρελαθώ εκεί πέρα δεν αντέχω την φασαρία- οποιαδήποτε! Δοκίμασε δίπλα σε νεκροταφείο. Εκεί κανείς δε κάνει φασαρία! 1
APPLEGEEK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, spectaculator είπε Δοκίμασε δίπλα σε νεκροταφείο. Εκεί κανείς δε κάνει φασαρία! μην το λες πάνε η "κολογριες" και κλαίγονται
ss13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε εγώ εάν ξαναέρθω ελλάδα θα πάω σπάτα- και γύρο περιοχές να μείνω. Αλλιώς θα τρελαθώ εκεί πέρα δεν αντέχω την φασαρία- οποιαδήποτε! Φίλε στα Σπάτα κάποτε ήταν καλά , τώρα με τη κρίση μπαίνουν στα σπίτια μέρα παρά μέρα , έχω φίλο μου που μένει εκεί και μου τα λέει 😎
fingolfingr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε εγώ εάν ξαναέρθω ελλάδα θα πάω σπάτα- και γύρο περιοχές να μείνω. Αλλιώς θα τρελαθώ εκεί πέρα δεν αντέχω την φασαρία- οποιαδήποτε! Κατανοητό και μακαρι να είχαμε όλοι την επιλογή να παμε καπου εκτός. Παρόλα αυτά κι εκεί, εκτός αν πας σε καμια μονοκατοικία με κηπο γυρω γυρω κλπ.... αμφιβάλω ότι θα βρείς ηρεμία. Λιγότερη φασαρία ναι. Απόλυτη ηρεμία όμως όχι. Μπορείς να πας να μονάσεις και εκεί να βρείς σίγουρα ηρεμία.
APPLEGEEK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, fingolfingr είπε Κατανοητό και μακαρι να είχαμε όλοι την επιλογή να παμε καπου εκτός. Παρόλα αυτά κι εκεί, εκτός αν πας σε καμια μονοκατοικία με κηπο γυρω γυρω κλπ.... αμφιβάλω ότι θα βρείς ηρεμία. Λιγότερη φασαρία ναι. Απόλυτη ηρεμία όμως όχι. Μπορείς να πας να μονάσεις και εκεί να βρείς σίγουρα ηρεμία. έχεις οδηγίες πως μπορώ να μονάσω? και όχι να τρώω καρότο από πίσω? 1 λεπτό πριν, fingolfingr είπε Κατανοητό και μακαρι να είχαμε όλοι την επιλογή να παμε καπου εκτός. Παρόλα αυτά κι εκεί, εκτός αν πας σε καμια μονοκατοικία με κηπο γυρω γυρω κλπ.... αμφιβάλω ότι θα βρείς ηρεμία. Λιγότερη φασαρία ναι. Απόλυτη ηρεμία όμως όχι. Μπορείς να πας να μονάσεις και εκεί να βρείς σίγουρα ηρεμία.
ss13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, spectaculator είπε Δοκίμασε δίπλα σε νεκροταφείο. Εκεί κανείς δε κάνει φασαρία! Άμα έχει μαλ!@ες γείτονες δεν ησυχάζεις πουθενά , μάλλον μέσα στο νεκροταφείο εννοείς αν βάλεις σκηνή και κοιμάσαι 😎
Adanos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Fortistis είπε @Adanos Ο πολίτης έχει υποχρέωση να γνωρίζει τους κανόνες και όχι να ζητάει να "του πούνε" ή να "τον ενημερώσουν". Εάν δεν το γνωρίζεις αυτό, τότε εσύ είσαι λάθος και όχι οι άλλοι. Δεν υπάρχει δεύτερη ερμηνεία σε αυτό. Είναι έτσι. Συμφωνώ. Αλλά ας μην είμαστε επιλεκτικοί το που θα είμαστε σωστοί και που όχι. Όταν ο γείτονας μου έρχεται απ' την δουλειά και τον παιδικό με τα παιδιά του και μέρα μεσημέρι κοπανάνε πόρτες και φωνάζουν, δεν νομίζω να έχει δικαίωμα -εφόσον δεν του έχω παραπονεθεί- να μου πει κάτι όταν βραδάκι βάλω μια ταινία λίγο πιο δυνατά απ' το επιθυμητό. Έχει τύχει να με φιλοξενούν κάτι γνωστοί και να μου κάνει παράπονα ο γείτονας για την μουσική. Το σεβάστηκα και χαμήλωσα από εκεί και πέρα. Σε άλλο σπίτι που έμενα καιρό, όσες φορές είχα (κατά τα αφτιά μου) λίγο πιο δυνατά την ταινία/μουσική, δεν παραπονέθηκε κανείς. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ήρεμος και συζητήσιμος. ΑΝ είχε πρόβλημα θα μου το έλεγε ευθύς αμέσως. Εφόσον δεν τον ενοχλούσε κάτι, ΓΙΑΤΙ να χαμηλώσω; Επειδή υπάρχει κανόνας; Όταν αυτός ο κανόνας δεν υπερβεί την άνεση του άλλου, γιατί να τον τηρήσω; 52 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε βουκουρέστι έχουμε πάρκα παντού και πάνε και ξεσκάνε τα κωλόπαιδα- αλλα πάλι τα ακούω μένω 500 μετρα μακριά Οπότε εσύ έχεις το θέμα και μάλλον εσύ είσαι το κωλόπαιδο της υπόθεσης. 33 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε δεν είμαστε όλοι αναίσθητη φίλτατε - εγώ προσωπικά θέλω πλήρης ησυχία Για πλήρη ησυχία πήγαινε εκεί: 49 λεπτά πριν, orck είπε Μένω σε μια περιοχή που έχει γηπεδακια μπάσκετ. Μέχρι πριν από δύο χρόνια ο σύλλογος που τα είχε αναλάβει έκανε μαθήματα με μαθητές σχολείων. Ώρες μη κοινής ησυχίας και φυσικά άκουγα φωνές παιδικές. Ποτέ δεν με ενόχλησαν. Πλέον το γηπεδακι το έχει παρατήσει ο σύλλογος και έχει μαραζώσει. Μαραζώσε και η γειτονιά. Πώς μπορεί να σε ενοχλούν φωνές παιδικές που παίζουν; Υποψιάζομαι κάποιος "καλός" άνθρωπος θα ενοχλήθηκε και σε συνδιασμό με τον ανυπόφορα ενοχλητικό ήχο του γρασιδιού καθώς μεγαλώνει ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Υγ πολύ γουστάρω την αυτόματη διόρθωση.... Αυτό το έπαθε το χωριό μου. Στο κέντρο του χωριού μου υπάρχει μια εκκλησίτσα, στης οποίας η αυλή έχει παγκάκια. Τα παγκάκια τα κάναμε τέρματα και παίζαμε μπάλα ΌΛΑ τα παιδιά του χωριού. Είχε κάποτε και παιδική χαρά εκεί. Εκεί έχει τις περισσότερες αναμνήσεις μου ως παιδί. Πολλές φορές ήρθε η αστυνομία (φέρνανε αστυνομία σε 10χρονα, αν είναι δυνατόν), πολλές φορές τσακωμοί. Και παρόλα αυτά η γειτονιά ήταν ζωντανή από γέλια και παιχνίδι. Μια μέρα λοιπόν, κάγκελα. Είχανε "τυλίξει" όλη την εκκλησία ΜΕ την αυλή στα μαύρα 2μ κάγκελα. Σαν φυλακή ένα πράγμα. Η γειτονιά πέθανε. Δεν ακούς τίποτα πια. Ούτε παιδιά, ούτε γέλια. Είναι άλλη μια έρημη γειτονιά. 2 απ' τα 3 ψιλικατζίδικα κλείσανε γιατί χάσανε μεγάλο ποσοστό απ' τα παιδιά που παίρνανε κάθε είδους βλακείες. Κάποιοι κάτοικοι της γειτονιάς νοσταλγούν την άλλοτε ζωντάνια. Τώρα όμως είναι πλέον αργά.
APPLEGEEK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, Adanos είπε Συμφωνώ. Αλλά ας μην είμαστε επιλεκτικοί το που θα είμαστε σωστοί και που όχι. Όταν ο γείτονας μου έρχεται απ' την δουλειά και τον παιδικό με τα παιδιά του και μέρα μεσημέρι κοπανάνε πόρτες και φωνάζουν, δεν νομίζω να έχει δικαίωμα -εφόσον δεν του έχω παραπονεθεί- να μου πει κάτι όταν βραδάκι βάλω μια ταινία λίγο πιο δυνατά απ' το επιθυμητό. Έχει τύχει να με φιλοξενούν κάτι γνωστοί και να μου κάνει παράπονα ο γείτονας για την μουσική. Το σεβάστηκα και χαμήλωσα από εκεί και πέρα. Σε άλλο σπίτι που έμενα καιρό, όσες φορές είχα (κατά τα αφτιά μου) λίγο πιο δυνατά την ταινία/μουσική, δεν παραπονέθηκε κανείς. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ήρεμος και συζητήσιμος. ΑΝ είχε πρόβλημα θα μου το έλεγε ευθύς αμέσως. Εφόσον δεν τον ενοχλούσε κάτι, ΓΙΑΤΙ να χαμηλώσω; Επειδή υπάρχει κανόνας; Όταν αυτός ο κανόνας δεν υπερβεί την άνεση του άλλου, γιατί να τον τηρήσω; Οπότε εσύ έχεις το θέμα και μάλλον εσύ είσαι το κωλόπαιδο της υπόθεσης. Για πλήρη ησυχία πήγαινε εκεί: Αυτό το έπαθε το χωριό μου. Στο κέντρο του χωριού μου υπάρχει μια εκκλησίτσα, στης οποίας η αυλή έχει παγκάκια. Τα παγκάκια τα κάναμε τέρματα και παίζαμε μπάλα ΌΛΑ τα παιδιά του χωριού. Είχε κάποτε και παιδική χαρά εκεί. Εκεί έχει τις περισσότερες αναμνήσεις μου ως παιδί. Πολλές φορές ήρθε η αστυνομία (φέρνανε αστυνομία σε 10χρονα, αν είναι δυνατόν), πολλές φορές τσακωμοί. Και παρόλα αυτά η γειτονιά ήταν ζωντανή από γέλια και παιχνίδι. Μια μέρα λοιπόν, κάγκελα. Είχανε "τυλίξει" όλη την εκκλησία ΜΕ την αυλή στα μαύρα 2μ κάγκελα. Σαν φυλακή ένα πράγμα. Η γειτονιά πέθανε. Δεν ακούς τίποτα πια. Ούτε παιδιά, ούτε γέλια. Είναι άλλη μια έρημη γειτονιά. 2 απ' τα 3 ψιλικατζίδικα κλείσανε γιατί χάσανε μεγάλο ποσοστό απ' τα παιδιά που παίρνανε κάθε είδους βλακείες. Κάποιοι κάτοικοι της γειτονιάς νοσταλγούν την άλλοτε ζωντάνια. Τώρα όμως είναι πλέον αργά. ???????????????????????????????????????????!??!?!?!?!?!?!?!?!? wtf
Craven Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Adanos είπε δεν νομίζω να έχει δικαίωμα -εφόσον δεν του έχω παραπονεθεί- να μου πει κάτι όταν βραδάκι βάλω μια ταινία λίγο πιο δυνατά απ' το επιθυμητό. .... Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ήρεμος και συζητήσιμος. ΑΝ είχε πρόβλημα θα μου το έλεγε ευθύς αμέσως. Εφόσον δεν τον ενοχλούσε κάτι, ΓΙΑΤΙ να χαμηλώσω; Επειδή υπάρχει κανόνας; Όταν αυτός ο κανόνας δεν υπερβεί την άνεση του άλλου, γιατί να τον τηρήσω; Συγνώμη που θα στο χαλάσω... είμαι απ αυτούς που δεν τους ενοχλούν τα παιδάκια, προσπαθούν να μην είναι παράλογοι και απ αυτούς τους ήρεμους και συζητήσιμους που λες και μέχρι ένα κάποιο σημείο όταν έλεγες για τα παιδιά συμφωνούσα μαζί σου, αλλά αυτό που περιγράφεις είναι η επιτομή αυτού που θα έλεγα εγώ "κακού γείτονα". Για το πρώτο κομμάτι που σημαίνει είτε "αντίποινα" με λίγα λόγια είτε δικαιολογία του στυλ "αφού και εσύ γιατί όχι και εγώ" σκέφτηκες πως ενοχλείς και άλλους 2-3 με την δικαιολογία πως αφού το έκανε ο δίπλα γιατί να μην το κάνω και εγώ; (και μάλιστα άκυρη δικαιολογία δεν μπορείς να συγκρίνεις τον θόρυβο ενός παιδιού που γυρνάει απ το σχολείο με το να βάλεις δυνατά μια ταινία τρόμου ή μια περιπέτεια στις 12 το βράδυ πχ). Εγώ ο τρίτος γείτονας τι σου φταίω επειδή εσένα η λογική δουλεύει με το κατά πόσο σε συμφέρει να ερμηνεύεις τα πράγματα? Για το δεύτερο είναι πραγματικά στο λέω είναι ότι χειρότερο απο συμπεριφορά και νοοτροπία αυτό. Δηλαδή επειδή είναι ο άλλος ήρεμος πρέπει να το εκμεταλλευτείς μέχρι να τον φτάσεις στα όρια του; Εγώ δεν θα πάω να μιλήσω εύκολα καλώς ή κακώς και θα πρέπει να φτάσω στα τελικά όρια μου για να το κάνω, εσύ πρέπει αυτό να το εκμεταλλεύεσαι και να λες "όσο δεν μιλάει γιατί εγώ να τηρώ τους ΚΑΝΟΝΕΣ"; Δηλαδή για να τηρήσουμε τους κανόνες σε αυτή τη χώρα πρέπει ή κάποιος να μας παρακαλέσει ή κάποιος να μαλώσει μαζί μας ή να μας φωνάξει την αστυνομία; μόνος σου δεν μπορείς να τους τηρήσεις; και κάθεσαι απέναντι σε ένα σωρό ανθρώπους εδώ και τους λές "ΓΙΑΤΙ να χαμηλώσω και γιατί να τον τηρήσω" και περιμένεις τι σαν απάντηση; την άνεση του άλλου ΔΕΝ θα κάτσει να στην μάθει ο καθένας, δεν είναι καμιά δικιά σου δουλειά να την γνωρίζεις που αρχίζει και που τελειώνει ή να την ερμηνεύεις εσύ όπως θες και η δική σου και η δική μου και όλων μας η "δουλειά" είναι τουλάχιστον να τηρούμε τους κανόνες. Θες να μην είναι παράλογος ο απέναντι και λέει πως δεν θέλει κιχ σε ώρες μη κοινής ησυχίας αλλά θες και εσύ ταυτόχρονα να είσαι το άλλο άκρο και να κάνεις ότι γουστάρεις μέχρι κάποιος να στην πει και ΜΕΤΑ να το σεβαστείς σαν να του κάνεις και χάρη; όχι παιδιά δεν πάει έτσι το πράγμα.. δεν γίνεται μονά ζυγά δικά μας, τι σόι νοοτροπία είναι αυτή που έχουμε ρε παιδιά? Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από Craven 4
ss13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Η παιδεία σε αυτή τη χώρα είναι υπό το μηδέν , έχουμε το καλύτερο κλίμα , τα πιο όμορφα μέρη στο κόσμο αλλά οι άνθρωποι είναι ζώα , η Δημοκρατία στην κακή έκδοση της είμαστε , τώρα και με τον Αλέξη τον καραγκιόζη που τα άφησε όλα ελεύθερα έχουμε γίνει 2 φορές περισσότερο μπουρ!@λο από πριν , αυτό δεν το καταλαβαίνουν οι Ελληνάρες που δεν έχουν βγει εκτός συνόρων , αλλά όσοι έχουν πάει στο εξωτερικό καταλαβαίνουν πως εδώ είμαστε ακόμα Αφρική , κρίμα γιατί έχουμε όλα τα καλά του Θεού σαν χώρα και μπορούσαμε να είμαστε πολύ μπροστά 😎
fingolfingr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Adanos είπε Συμφωνώ. Αλλά ας μην είμαστε επιλεκτικοί το που θα είμαστε σωστοί και που όχι. Όταν ο γείτονας μου έρχεται απ' την δουλειά και τον παιδικό με τα παιδιά του και μέρα μεσημέρι κοπανάνε πόρτες και φωνάζουν, δεν νομίζω να έχει δικαίωμα -εφόσον δεν του έχω παραπονεθεί- να μου πει κάτι όταν βραδάκι βάλω μια ταινία λίγο πιο δυνατά απ' το επιθυμητό. Έχει τύχει να με φιλοξενούν κάτι γνωστοί και να μου κάνει παράπονα ο γείτονας για την μουσική. Το σεβάστηκα και χαμήλωσα από εκεί και πέρα. Σε άλλο σπίτι που έμενα καιρό, όσες φορές είχα (κατά τα αφτιά μου) λίγο πιο δυνατά την ταινία/μουσική, δεν παραπονέθηκε κανείς. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ήρεμος και συζητήσιμος. ΑΝ είχε πρόβλημα θα μου το έλεγε ευθύς αμέσως. Εφόσον δεν τον ενοχλούσε κάτι, ΓΙΑΤΙ να χαμηλώσω; Επειδή υπάρχει κανόνας; Όταν αυτός ο κανόνας δεν υπερβεί την άνεση του άλλου, γιατί να τον τηρήσω; Δηλαδη γιατί πρεπει να ερθει καποιος να στο πεί για να το κάνεις; Δεν μπορείς να το καταλαβεις εσύ από μόνος σου; Θεωρείς πιο λογικό δηλαδή να αφήσει το κρεβάτι του, να ντυθεί για να ερθει να στο πεί επειδή εσύ δεν εχεις την στοιχειώδη λογική να το καταλαβεις από μόνος σου; Εκτός αν συγκρίνεις τον εαυτό σου με τα 5χρονα του γείτονα. Υποθέτεις λοιπον ότι δεν εχει πρόβλημα. Δεν το ξέρεις. Και δεν το ψάχνεις και παραπάνω γιατί πολύ απλά σε βολευει όπως είναι τώρα τα πραγματα. 3
orck Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 38 λεπτά πριν, ss13 είπε Η παιδεία σε αυτή τη χώρα είναι υπό το μηδέν , έχουμε το καλύτερο κλίμα , τα πιο όμορφα μέρη στο κόσμο αλλά οι άνθρωποι είναι ζώα , η Δημοκρατία στην κακή έκδοση της είμαστε , τώρα και με τον Αλέξη τον καραγκιόζη που τα άφησε όλα ελεύθερα έχουμε γίνει 2 φορές περισσότερο μπουρ!@λο από πριν , αυτό δεν το καταλαβαίνουν οι Ελληνάρες που δεν έχουν βγει εκτός συνόρων , αλλά όσοι έχουν πάει στο εξωτερικό καταλαβαίνουν πως εδώ είμαστε ακόμα Αφρική , κρίμα γιατί έχουμε όλα τα καλά του Θεού σαν χώρα και μπορούσαμε να είμαστε πολύ μπροστά 😎 Εχεις κατι να μας πεις στην κουβεντα η ηρθες να κολλησεις ενα ενσημο για το κομμα; Δεν μας νοιαζει τι ψηφιζεις, εαν εχεις κατι να πεις στην κουβεντα πες το. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΛΙΜΑ; ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ: Πρεπει οι νεοι να διαβασουν και κανα βιβλιο περα απο την προπαγανδα των σχολικων βιβλιων (που ειμαστε οι καλυτεροι, στην καλυτερη χωρα, με τον καλυτερο στρατο που απελευθερωνε και δεν κατακτουσε, που παντα ειμαστε οι καλοι και παντα μας την πεφτουν οι κακοι γιατι μας ζηλευουν). Εχεις βγει εξω να περπατησεις απο τις 10 το πρωι εως τις 6 το μεσημερι το καλοκαιρι; Αυτο ειναι το καλυτερο κλιμα που δεν μπορεις να αναπνευσεις καλα-καλα απο την ζεστη; Εαν εισαι απο το κλιματιστικο του σπιτιου στο κλιματιστικου του αυτοκινητου στο κλιματιστικο του γραφειου και παλι πισω πιστεψε με δεν ξερεις απο καλοκαιρι. Εχεις παει πουθενα εξω απο τα συνορα της χωρας (ryanair 19,90 δεν ειναι ντροπη και εγω μονο με αυτους καταντησα να μπορω να κανω ταξιδι πλεον) να δεις τι δροσερα καλοκαιρια υπαρχουν και ποσο ευδιακριτες ειναι οι εποχες; (και οι τεσσερις εποχες) 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις